![]() |
ben hep seni sevdim
gülen gözlerini bakışlarını, sevdim ben hep seni sevdim kalbimin tümünü sana verdim geçen zamanın uğruna unutulan aşkların uğruna BEN HEP SENİ SEVDİM..... |
gözlerim görmez oldu,bu alemden bana ne
bakışlarım anlasız ,sayende sözlerim hani öylesine çıkıyorlar , bomboş anlamsız kalbimde sönmeyen bir ateş var yanıdıkça yanan dilimde mekan kurmuş acı bir tortu korkusuzca haykırıyor gözyaşlarım aşkın en acıklısı bu kurtuluşu vuslatıda unuttum senin narına yanmaktan gayrı amacımda yok dogrusu |
sazımda bir şarkı aşktan yana
inim inim inlerim aşka seslenirim ümit ile beklerim tanrının aleminde ikametim yerim yurdum perişan rabbimden sadaka diye aşkımı ister sevdigimi dilenirim |
anam bak yine geldim yanına
hani sen hic cevap vermesende ben yine sana anlatmaya geldim derdimi anam hani sen hep sorardınya anam sevdigin varmı diye varsa anlat be ogul derdinya bak sana anlatmaya geldim anam aynı işyerinde tanıştık adı gül hani senin dedigin gibi tam bir hanım gecencumartesi ailesiyle tanıştım bana istemeye gelmemi söylediler . sonra anam seni babamı sordular seni sorarkene sanki icimde bir sızı ciyerimden bir parca koptu senin bizleri bırakıpta gittigini diyem |
Ben Ölürsem
Cüzdanımdaki Resmi Alın Ne Atın Nede Yakın Benimle Beraber Kefenime Sarın Omuzlarda Benimle Taşıyın Kabrime Getirin Beraber Gömün Bizi Mezar Taşımda Ne Adımı Ne Yaşımı Yazın Sadece O Resmi Katın Belki Kokusu Gelir Yanıma Belkide Can Verir Cansız Canıma Beraber Gömün Bizi... |
Bu AkŞam Yİne Hayalİn Canlandi GÖzlerİmde
IŞik Oluyorsun Bana Karanlik *******İmde YillanmiŞ Şarap Gİbİ Yaniyorsun İÇİmde Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm Bu AkŞam Senİ GÖrmek İstİyor GÖzlerİm Sicak Ellerİnİ Tutmak İstİyor Ellerİm Sevgİnle Dolup TaŞmak İstİyor Kalbİm Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm Bu AkŞam Senİ Senden Son Defa İstİyorum Dayanacak GÜcÜm Kalmadi Bekleyemİyorum Ellerİm Semada Dualar Edİyorum Bu AkŞam Senİ Ölesİye Özledİm |
Bİr GÜn Yanina Gelecegİm...!!!
Bİr Elİmde Sİlah Bİr Elİmde GÜl...!!! Ya O GÜlÜ Alir Benİm Olursun...!!! Ya O Sİlahi Alir Benİ Vurursun...!!! |
seni sevdiğimi söylüyorum
ama bu yalan çünkü sana olan duygularım o kadar üstün ve yüceki aşkım onlara işim bulamadım |
Sevmek güvenmekti benim için sana,
Şimdi sen gitin yoksun yanımda... Güvenmedin şimdi sadece akan göz yaşlarım var yanımda; Bana biraz daha dürüt olsaydın eger Seni öylede severdim. Sevmek aldanmakmış meger, Aldandım ne diyeyim. Şimdi yoksun yanımda... Aynı şehirde olmak bile yeterdi ya bize , Ne bu şehirde nede kalbimde yoksun artık.... Biraz daha dürts olsaydın, İnansaydın sevgime , Seni öylede severdim ... Yalanlarla ne geçtiyse eline , Anlıyamıyorum... |
ruhum seninle iken,
hatatımı çaldın. kalbim eninle iken, aldın götürdün. şimdi ben senin ruhunu, kalbini çalan tek insan olcağım. ben senin sevdiğin betül olacağım. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:00 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.