![]() |
sana cesaret vermesin caresiz kalışım
şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın bir gün pişman olup beni ararsın unutma ben o artık eski ben değilim Ben değiLim sana şarkıLar yazan Ben değiLim hasretinLe yanan Ben değiLim yokLuğunda ağLayan Unutma ben o artık eski ben değiLim... ...by_karamsar |
Sen şiir ol ben şair
Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı Ne sen sev ne ben ağlayayım |
Son kez anacağım seni bu gece
Son kez olacaksın dudaklarımda Son kez döküleceksin dudaklarımdan Bu sana son haykırışım olacak Son yalvarışım Çekip gideceğim ,son kez tek başıma Senden kalanları yakacağım Bir cılız alev, bir kibrit çöpü tutuşacak Koskoca bir mazi yanacak Acımıyacağım bu kez Bakmıyacağım göz yaşına Seni kalbimdeki mezara gömeceğim Her yıl dönümünde, geleceğim baş ucuna Dualar edeceğim, ellerimi açarak Gözyaşlarımla suladığım toprağına kapanacağım Beni |
Bir Firtina eserdi deli deli,
GözÜnden akar yaslar seli, Gurbet yaraladi dostum beni, inan cok özledim seni! Bahari beklerken kisa döndÜm, ölmeden topraga gömÜldÜm, Hatira defteri oldu su gönlÜm, inan cok özledim seni! Derdimi anlatmaya zaman kalmadi, Gurbet beni benden aldi, Hasretin kollari beni sardi, Inan cok özledim seni! |
seni gördÜgÜm an dökÜlÜr
o gÜzel sözler senin için dudaklarım kurusada yanar haram ******* oldu bana her şey o gÜlen yÜzÜne o bakan yÜzÜne hasret bıraktın beni gÜlÜm yanıyorum yanıyorum bu gecede ben sevdama yanarım ben gözlerime aglarım her anımda her gÜnÜmde seni anlatamadım kimseye anlatamadım gÜlÜm anlatamadım seni kimselere aglama gÜlÜm aglama bir gÜn gelirim sana anlatırım sayfaları her zaman hadi durma gel artık sevdigim gel |
Bİr Sevda ÇİÇeĞİ YeŞerİyor
GÖnlÜmÜn Kiyilarinda YÜreĞİmİ Sariyor Anzisin Bu Sevda Bulutu Hayalİn GÖzlerİmİn ÖnÜnde GÜlÜŞÜn Çikmiyor Aklimdan BakiŞlarin Senİ Bende Birakti Her Yanim Da Sen Durup DÜŞÜnÜyorum Senİ ******* Boyu Bana Senİ Anlatiyor Yildizlar GÖzlerİnİn Hasretİndeyİm YÜreĞİm BoŞluklarda Senİ Sayikliyorum SÖylemedİĞİm Bİr Şey Var Kelİmler Takildi O AkŞam İÇİm De Haykirdim GÖkyÜzÜne Senİ SevdİĞİmİ...... |
GÜneŞ DoĞuyor Sabahin İlk IŞiklariyla
Denİzler Yİne Bulutlarin MavİlİĞİ İle Dalgalaniyor RÜzgar Esİyor YÖnÜnÜ Bİlmeden Sebepsİzce Yİne Yapraklar DÖkÜlÜyor Bİr Mevsİm Daha GeÇtİ Ben Yİne ÜzgÜnlerdeyİm GÖzlerİmde Canlaniyor Anilar Bedenİm ÖzlÜyor O GÜnlerİ Bİr RÜzgar Gİbİ GeÇİyor İÇİmde YaŞadiĞim Her An Daliyorum Sonunu BİlmedİĞİm Bİr Zamanda Hayallerİmle Beraber YaŞiyorum O GÜnlerİ... |
Yİne BİlmedİĞİm YaĞmurlardayim
Yalniz DolaŞiyorum BoŞ Sokaklarda AliŞmak Zor SensİzlİĞe Ne GÜzelmİŞ O GÜnler Senİnle Bİr RÜzgar Gİbİ Esİp GeÇtİn Hayatimdan KaÇ Bahar Oldu KaÇ Mevsİm GeÇtİ Kİmbİlİr Sensİz Hala Her Yanimda İzlerİn Var Sİlİnmeyecek BakiŞlarin Bİtmeyecek Sevgİn GÖnlÜmde HİÇ UnutmayacaĞim GÖzlerİnİ Adin Hep Aklimda Sen Hep YÜreĞİmde Olacaksin... |
Olsaydın Bir Bahçe
Olurdum Bir Bahçıvan Ne Güzelde Bakardım Ben Bahçeme Ben Sana Su Verirdim Susuzluktan Çatlamış Kurumuş Toprağına Çatlakların Suyla Dolana Dek Budardım Kurumuş Dallarını Düzensiz Yapraklarını Güzel Kalana Dek Toplardım Bahçendeki Yabani Bitkileri Otları Taşları Böcekleri Sana Zarar Vermesinler Diye İzin Vermezdim Hiç Kimsenin Sana Dokunmasına Seni Koparmasına Açtığında Güller Bahçende Dünyanın Tüm Renklerini Sunardım Sana Olmayan |
Tüm Kadın Şairlere İthafen:
Şair Olmak Kadının İşi Değilmiş Sözde Kadın Gitsin Çöreğini Böreğini Yapsın Erkeğinin Karnını Doyursun Makyajını Yapsın Erkeğine Güzel Gözüksün Cilveli İşveli Yürüsünde Yürürken Yolda Erkekler Görsün Biri De Görüp Aşık Olsun Aşkından Şair Olsun Şiirler Yazsın Salına Salına Giderken Böreğini Çöreğini Makyajını Yapmış Cilveli İşveli Kadına Sanki Kadınların Da Aşık Olm |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.