![]() |
Sardığında
Dört Bir Yanını Sevgi Kaçacak Bir İğne Deliği Ararsın Sardığında Yüreğini Sevgi Her Geçen Bir Salisesi Saplanır Yüreğine Hançer Misali Gürkan Kaya |
Bugün,aylardan sonra ilk defa bu kadar mutluyum,ilk defa,yüreğimde
korkular yok,artık sensizliği düşünmüyorum birtanem,arık kabuslar görmüyorum,huzurluyum mutluyum,su an için yanımda olmayabilirsin,sana bir mutluluk busesi gönderiyorum,sen bana hayatın kazandırmış olduğu en kutsal değersin,sen bana göre herkesten güzel,her şeyden özelsin,senden önce meğer hayatın hiç kıymeti yokmuş,bunu ben değil ağlamayı sahiplenen gözlerim söylüyor sana,ama artık ağlamıyorum,artık üzülmüyorum,çok mutluyum gül |
her gece başımı kaldırıp yıldızları aradığımda onları hep sizin evin
üzerinde buluyorum hepsi bütün gece senin odanın karşısında nöbet tutuyor sanki onları kıskanıyorum bütün geceyi senin başucunda geçirmek negüzel bir şeydir onlara her baktığımda seni hatırlıyorum en az onlar kadar erişilmeyen ve onlar kadar parlaksın onlar bütün gece senin başucunda durmakta haklılar çünkü sen uyunca o kadar güzel oluyorsunki yıldızlar sadece seni görebilmek için dönüyor... doğru söyleyeni dokuz köyden kova |
nasıl yalarmıştım dur gitme diye
bana son vedayı etmeyecektn gün gelir pişmanlık duyacağını ayrılıpta giderken düşünecektin kalbinin bu aşkla yanacağını başını taşlara vuracağını ayrılıp giderken düşünecektin sevginin zamanla olmasını sevda ateşinin sönmemesini hasrete düşene gülünmemesini ayrılıpta giderken düşünecektin... |
karşılıksız bir aşka kurban ettin kendini ama olsun tohumuna paramı
verdim sevdanın bir defa tövbe eder tövbemi bozar yine severim hem bir senmi varsın dünyada isimlerin ne önemi var ha sen olmuşsun ha bir başkası her aşkın bitiminde hüzünlü bir sonbahar yaşarım sanma yine yeşerir umutlarım, yeni bir kalbe taze sevda tohumlarını ekerim yine severim. yeniden sevmeyi gerçekten isterdim... |
aşkımı anlatabilseydim bir demet kır çiçeğiyle masum bebeğin gülüşüyle
gök kuşağının tüm renkleriyle mutluluk özlemiyle anlatırdım. sana sensiazliği anlatabilsem dört yanıma saran hayalinle kor olup yanan yüreğimle mısraların şarkıların diliyle her gece bölünen yalnızlık hikayeleriyle anlatırdım sana her dakika seni ararken yanımda olmanı isterdim dudaklarım adını anarken seninde duymanı isterdim |
günler günlere ******* *******e taşıdı bizi yıllar boyunca içimize
attık çektiklerimizi ağlamak gülmek istedik kurmak istedik hayallerimizi düşündük sanki hiç bitmeyecekmiş gibi acı acı çıkınca merdivenleri bitişin acısı kaplıyıverdi bütün benliğimi |
seni ne çok sevmiştim herşeyimi sana vermiştim bırakıp gittin beni
yandı bu yüreğim sevdam. umutlarım hayallerim yok oldu tüm ümitlerim sensiz ben hayatı neyleyim yandı bu yüreğim sevdam. sana sevdamsın demiştim canımsın kanımsın demiştim seni ölümüne sevmiştim yandı bu yüreğim sevdam. gülen yüzüm gülez oldu seven gönlüm sevmez oldu kaerim bana gülmez oldu yaralı bu yüreğim sevdam. terk edip gittin beni ağlattın yaktın beni perişan kal derim yaralı bu yüreğim sevdam |
Çok sevdim seni ben
Sen bunları bilemeyecek kadar kördün Yüreğimde öyle bir acı düğümlendi ki Ne ağlayabiliyor ne de düşünebiliyorum Günden güne hasretin kor olup Yakıp tüketiyor bu bedeni. Çiçekler açar bahar gelince Sular dağlardan coşarcasına akar Bir kuzu anasına koşar Benimse ne açacak bir tomurcuğum Ne koşacak bir bekleyenim var Sadece hasret var yüreğimde Yakıyor yüreğimi bu umutsuzluk Canım çok yanıyor Bak gece bile gündüze Kış bahara kavuştu Hala neyi |
Ayrılık kapıyı çalıyor açma
Biraz daha düşün zamanımız var.. Ne günler yaşadık bak sayfa sayfa Seninle yazılmış romanımız var.. Gönül kapısından hemen uçma dur! Selamsız vedasız böyle kaçma dur! Bilinmez yerlere yelken açma dur! Seninle mutluluk limanımız var! ... Bir anda yokuşa çevirme düzü Dargınlık bir aşkın tadı ve tuzu Hatırla Tanrıya verdiğin sözü Ayrılmak yok diye yeminimiz var... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.