![]() |
Yapayalnız Sokakları dolaşırken
sıcacık bir el bir güneş doğdu benim için kalbi güneş gibiydi her yerde ısıtıyordu her zaman yanımda doğuyordu yıldızlara bakıyor bana gülümsüyordu hayatım yeniden başladı onunla sevdiğini söylüyor ayrılmak istemiyordu yarınlar hep olacak diyordum hep beraber olucağız sonsuza dek bir yıl sadece bir yıl gülümsedim bir yıl yaşadım ömrüm bir yılmış demek ki nasıl özlüyorum seni bir bilsen sensiz olmak ölmekten daha bete |
senin güzel sözlerine değil
güzel gözlerine inanmıştım ama güzel gözlerinde sözlerin gibi yalancı çıktı. başkentli_aşık |
Gokyuzuyle vedalastim,
Gozyaslarini doktu uzerime, Sirilsiklam oldu ruhum... Sonra yavasca kulagima fisildadi mavi mavi: "Elveda"... Hayallerimle vedalastim, haykirmaya basladilar, "Bizi birakamazsin" diye... Umutsuzlugun en dibine dustum, Sarulabilecegim bir umut ariyorum... Gunesle vedalastim, Sapsari,parildayan saclarini uzerime sacti, Kavruldu icim... "Her zaman bir umut vardir" dedi... Hani,nerede? Hangi umut? Hangi dala tutunsam kiriliyor! |
ßazı anlar war bir şarkı geliyor kulağıma;zamanı durduran bana
''seni'' hatırlatan... o anlar acaba diyorum...acaba o da beni sewiyor mu gözlerinde kaybolduğum insanın kalbinde birazda olsa değerim war mı??? sorular,sorular,sorular...bana ne yaşattın ki seni bu kadar unutulmaz,seni bu kadar wazgeçilmez yaptı...biliyorum sorular seni bana getirmez biliyorum acım ne yaparsam yapayım dinmez... her güne başlarken wazgeçtim diyorum, bu gün son...bir daha adını anmayacağım |
sen giderken ben arkandan bakmadım
sna olan nefretm o kadar büyüktüki gururumu yenemedim sana hoşçakal diyemedim sana son kez seni seviyorum diyemedim oysaki sana deliler gibi aşıktm şimdi keşkelerle yaşıyorum sonumu kendim hazırladım biliyorum giderken dur deseydim biliyorum sen gitmeyecektin benle kalacaktın gururumu yenemdim sana kal diyemedim şimdi o kadar pişmanımki sana o kadar haykırsamda dön diye biliyorum ki sen dönmiyeceksin ama şunu unutma BEN SENİ ÇOK SEVDİM ... |
Yağmurum ol,yağ ama ıslatma.Güneşim ol,ama yakma.Rüzgarım ol,ama
savurma.Sevebildiğin kadar sev,ama beni asla sensiz bırakma... |
Gören gözler unutsada,seven kalpler asla unutmaz.Ben seni bir günlük
değil,bir ömür sevdim... |
Yürek söz vermişse dönülmez.Kalp kalbe gönül vermişse inkar edilmez.O
zaman yürek zedelenir ama asla seni üzmez... |
Seven unutmaz,unutan sevmemeiştir.Bir gün kendini yalnız hissedersen
her zaman yanında olduğumu bil.Biz sevdikmi öylesine değil,ölesiye severiz herşeyim... |
Bana seni ne zamana kadar seveceğimi sorma.Çünkü ne zaman öleceğimi
bilmiyorum gülüm.Seni çok,herşeyden çok seviyorum.Beni sakın bırakma aşkım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.