![]() |
bir yaprak dalina nasil tutunuyorsa bende senin bana olan sevgine
kopan firtinalarda bile can gibi sariliyorum,seni öyle cok seviyorumki ne döktügüm göz yaslari ne yildizlar nede göz yüzü anlatabilir icimde sana karsi her an büyütügüm tutkuyu..sonsuzlugun adini "SEN" koydum cünkü karanlik bir oyunun sonunda hayatimin tek anlami sonsuz sevdama kavustum.. |
hayati kendi güclerimle yazip cizmeye calisdim
belki hatalar yapip bazen karanliklarda kaldim ama savasmasini ögrenip dört bir yanimi saran karanliklara seni günesim bildim ben vazgectim sanki bir acemi ressam gibi herseyi yikip hayatimi kendi ellerimle sonsuzlugu yittim simdi tutundugum tek varligim sensin,hayatimi,kaderimi,herseyimi senin ellerine biraktim sen ellerinde boynu bükük bir gülü bile canlandiran benim sevdami sonsuzluga tasiyansin bana dünyadaki en kutsal duygulardan birini |
Yüreğimde oylum oylum,bu ateş,
Senin için,yazılmış bir şiir dir. Güneşin huzmesi,güllerin rengi, Tenin için,yazılmış bir şiir dir. Sesin bülbül sesi,kaşların hilâl, Görmedim sen gibi,güzel bir cemâl, Libasın olmalı,ışığa misâl, Yenin için,yazılmış bir şiiri dir. Tarife gelmiyor,tavrın endamın, İste bahşedeyim,yoluna canım, İste kölen olam,dile kurbanın, Dilin için,yazılmış bir şiir dir. |
Şİmdİ Uzaktasin Benİmle DeĞİl.
Ben İse Yalnizim Senİnle DeĞİl. Kalbİm Senİnle Benİmle DeĞİl. Senİ Çok ÖzlÜyorum AŞkim Elİmde DeĞİl |
Çok güzel duygular yaşattın bana
Sevgiyi aşkı tattırdın bana Hayata yeniden bagladın beni |
ne olur kalbini kapatma bana,
hayel et ve korkma hayeller gercek deyildir.kapat gözlerini bak yine beraberiz ela gözlüm ne olur dokun bana eskisi gibi biliyorum bu gece benimsin,ela gözlüm fakat yarın benim yerimde başkası olacak. bu gece tekrar gaçmişi yaşayalım ela gözlüm. sarıl bana ağlama tek söz etme, sarıl bana şimdi sımsıkı biliyorum artık ayrılacağızz. sonsuz aşkım olarak kalacaksın bende ela gözlüm biliyorum bunu anlatmak icin sözler yetersiz, bugün ayrılacağız ela gözlüm. |
İçimde kırılıp kalır ağlayan sesin
Susar yüreğimde yüzün, soluğun susar Sarınıp yarama gitsem, çare değil ki Yüreğimde yangın çıkar, bu şehir yanar Oy dilsizim, oy gülmezim, yağmur yüreklim Oy çiçek bakışlı yarim, rüzgarım benim Sensiz yaralıdır zaman, yıllar yaralı Sararır içimde hüznün, ömrüm sararır Belki kavuşamam sana, ölüm de gelir Bulutlara yazdım seni, yağmur yüreklim |
sen olunca
ılık yaz akşamları güzeldir, bilirmisin? benimle çok uzaklara, rüyalar diyarına gelirmisin? laciver *******de bana ellerini verirmisin? yanlız benim varlığımla gözlerimde erirmisin? her yıl ogün o yerde geleceyinden umutlu ve mutlu seni bekleyeceyimi bilirmisin sevgilim |
duymak nedir bilirmisin?
duymak,ama anlatamamak tam dilinin ucuna gelmişken söyleyememem ^^SEVİYORUM^^diyememek yani ölümü yaşamak nedir bilirmisin? |
sonu olmayan yasak aşk cemberinde,
prangalıyız ikimizde, gözlerimiz,dudaklarımız,vücudumuz birleşmiş ayrılığa karşı isyan edercesine. iki ayrı bedende,iki ayrı can olsak da, aşkımız için birleşen, tek bir kalp bağırmakta, bülbüller gül ile yasta, leyla ile mecnun çöllerde,aşka susamakta |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.