![]() |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
Gül senden bir ışık alsada binbir renge bürünse
Ay secde edip çehren için yerlerde sürünse, Herşey silinip kaybolurken mezarımın başından Yalnız o güzel gözlerinin nuru görünse -------------------------------------------------- Gözlerki;parçasıdır sende ilahın Gözlerki;en katı zulmün ve silahın Vur şanlı silahınla gönül ruhu düzeltsin, Sen severkende vururkende güzelsin onun için sevilmeye değersin...''EDAM'' |
Lütfen bak gözlerime
Göreceksin baktığın an Orda bendeki seni Duymazlıktan gelme Kulak ver sözlerime Anlarsın o zaman Seni ne kadar çok sevdiğimi Yalvarış değildir bu Sevgimdir sadece Ama bu sevgi Aşk ötesi bir sevgi Ve onun çaresizliği Ne kadar engel çıkarsa çıksın Önümde bir sur misali durursa dursun Hepsini seveceğim ben Seni sevdiğim gibi |
Benim için toprak
Senin için gün Senin için dopraga yatmayı bile göze alırım Yeterki sev beni Ben toprak sen güzz gel sev topraklarımı Hem topragımı hemde beni sev Benim seni sevdigim gibi sende beni öyle sev S E N İ S E V Y O R U M SeNaMmMmMmMmMmMmM |
Aci Çekİyorum Aci.....
Adi Belİrsİz Bİr Aci. Gelmİyor Kelİmelere. Anlatamam HİÇ Kİmeseye.... *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* Aci Çekİyorum Aci.....!!! GÖzÜmden Damlar YaŞi, Kalbİmden Akar Kani, YÜreĞİmden Sizar HÜznÜ.... *-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-* ÇektİĞİm Aci.... ÖlÜmdende Beterrr.. ÖlÜm Hafİfletİrmİ Aciyi Yİne Bulur Senİ Mahfeder.....!!! |
Yalanlarla Sevdİn Benİ..
Bense GerÇek Sandim Senİ... Yalan Yilan Olup... Zehrİnİ Akitincaa........... Zarar Yİne Kalbİmİn Olduuu Bu Kalp Unutmayi Bİldİ, Bu Kalp,aĞlamayai Bİldİ, Bu Kalp,aciyi Çekmeyİ Bİldİ, Yalanlarla Sevİlmeyİ HİÇ BİlmemİŞtİ... SaĞol Yalanci Yarİm SaĞol.... Kalbİmİ Cahİl BirakmadiĞin İÇİnnn.. MutluluĞa Hasret BiraktiĞin; GeÇte Olsa Benİ Senden KurtardiĞin İÇİnn..!!! |
Biliyorum
aslında sen hiç bir zaman gelmedin bana. Duymuyorsun ! Gitme diyorum sana,gitme ! Çığlıklarım boğuluyor gecenin karanlığında. Gece korkunç, gece sessiz, gece yalnız... Sesim kısılıyor Gidişin bitişi olacak yüreğimdeki heyecanın, Gidişin sönüşü olacak gözlerimdeki ateşin. Beni,yüreğimdeki sevgiyi, Gözlerimdeki bitmek bilmeyen umudu unuttun! Ama ne olur bunu unutma. Gidişin dinderemez bu fırtınayı. Bir fırtınanın uğultusuyla sesleniyorum sana; GITME.... |
genemi ayrılık yine bir veda sahnesi yüreğim dayanmaz oldu ayrılığa
eskisi gibi olamam artık bıraktığın gibi değilim ellerim soğuk gözlerim yaşlı hiçbirşey tat vermiyor dudaklarını özledim güneş batımında.penceremde gittiğin gün diktiğim fesleğen artık koku vermiyor. sensizlikten mahvoldu yüreğim artık gelsende boş gelmesende... |
Gitme
figan düşer denizlere sular çekilir yağmur yağmaz vahalardan kirpiklerime bir rüzgar hıçkırır tenhada, bir dal kırılır boynunu büker sabah kervanları kelebekler ölür gitme bir yıldız küser göğüne, içini çeker bir çocuk şaşırır yönünü rüzgarlar bütün pınarların suyu çekilir solar nazlı çiçekleri kalbimin, üzülürüm gitme öksüz kalır içimdeki imge dağları saçlarını öpen seher yeli, çoban yıldızı bir daha turnalar geçmez, bülbüller ötmez çiçekler açmaz bahçemde |
alırım başımı yollara düşerim
kara kara düşünürüm üzülürüm kızarım halime koşarım son surat yorulun ca yığılıp kaldığım yerde adını sayıklarım gündüz gece nereye baksam izlerin war silinmiyor gönül yarası bu geçmek bilmiyor |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:01 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.