![]() |
Yanıldık ikimizde
Koca bi yanlışın içinde düştük Seni severken aklıma bile gelmdi Bir gün çekip gideceğin Bir gün beni yapayalnız çaresiz bırakacağın Bir an bile düşünmemiştim Sen gittikten sonra ne yaparım diye Şimdi düşünüyorumda Sen gittin ve ben bütün dünyaya küstüm Yalnızlığıma çaresizliğeme ağladım her dakika Neden gittiğini sordum kendime Ama cevap alamadım Neden bitanem Çok mu ağır geldi sana olan sevdam Kaldıramadın dimi bu sevdayı Ama olsun ben yine seni çok seviyor o |
Bitti,başlamdan
Git,arkana bakmadan Sev,bana sormadan Birşey demeden git Bırak beni kalbini al git Bütün dediklerimi unut Beni bana bırak Kendini al git Herşeyi baştan yıkan sendin Hesabı soranda sendin Beni kırmayacağını söyeleyen Beni ağlatan tek kadında sendin Hayellerimi başlamadan bitiren *******imi uykusuz bırakan Benliğimi alan kadın Birşey demeden git Beni ağlatmadan bir şey demeden git |
İçkim aşk,mezem gözyaşı
Acıtsam titrek bedenimi Durdursam kalbimi ölesine kalakalsa Ansızın bir tokat inmiş gibi ruhuma Sanki sonbahar ayazından kalma bir tebessüm bırakmış suratımda Dipsiz karanlıklarda ufak bir ışık arıyor gibiyim Söndü sönecek bir mum alevi misali ruhumun köhne köşelerinde Solumda bir bardak bira sağımda bir tutam kağıt parçası Elimde eski bir kurşun kalem aklımdan geçeni yazmaktayım Dinliyorum ruhumun sesini alabildiğine yaz diyor Aklına ne gelirse yaz diyor... |
son kez tut ellerimi
son kez bak gözlerime okşa yine bu tenimi sevgilim bak ben gidiyorum gidiyorum bak ben gidiyorum. sevgilim bak ben ölüyorum son nefesimde bile söylüyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM... |
ne çok sevmişim seni
ne çok bağlanmışım oysa sevemem demiştim oysa güvenemem kimseye demiştim işte sen hepsini değiştirdin ne çok sevmişim seni sen gittikten sonra anladım insan neden kaybedince değerini anlıyo bişeylerin seni suçlamıyorum bu gidişinle sende haklısın seni çok üzdüm zamanında az koşmadın peşimde yüz vermedim oysa ki sana o kadar alışmışım ki şimdi ben sensiz yapamıyorum seni o kadar çok seviyorum ki geri dön diyemiyorum sana pişmanım yaptıklarım için OYSA BİTANEM |
Sen çok farklısın
hayatımdaki en güzel şeysin! vazgeçmek kolay değil artık senden... bulaştın heryerime... rüyalarıma bile girdin sormadan ! Neden beni kendine aşık ettin ! kötü ama güzel bir hayatım varken, çıktın birden karşıma,, gizlice...! aslında aradığım şeydin sen,, ama katlanamayacağım,,ama ben yoktum böyle bi sevgiye...bittim kaldım altına seni özlemelerin.. korkuyorum gideceksin diye ! Şimdi artık benimsin,,VazgeçiLmezimsin !! hayatım senin olsun yeterki kaL yeterki Gitme |
Bir şehir gördüm,
Denizi olan kumu olan. Bir ülke düşündüm, İnsanı olan, milleti olan. Bir insan düşündüm, Kalbi olan, duyguları olan. Bir aşk düşündüm, Ölümüne yol alan. |
Hayay demek mücadele demektir
En güzel dugu karsılıksız sevmektir Sevgıne gözyaslarını feda etmektir Ama asıl marifet görmesende onu yüreğinde BİLMEKTİR |
Biir ESMER sevdim onaltısında pembe bir gül gibi duruyordu karşımda
eger birgun ölürsem derdinden ESMERİM sakın aglama mezarım basında birgün yolun düserse mezarlın basına çiçegı solmus bır mezar ara oturupta göz yaslarını dök orada çünkü senı seven biri yatıyor tam yırmı yasında ben bır garıp asıktım kalbım calındı sevdım derken hep aldatıldım dılerım mevlam canımı alsın dunyadan bır seven daha azalsı bu satırlarımda benden ESMERIME hatıra kaılsın |
herşey o gün başladı,
ilk karşılaştığımızda hep seni yaşardım hep seni görürdüm rüyamda. belki zamansız çıksanda karşıma aşkın zamanı olurmu, herşey tek bi bakışta. sana o kadar yakınken sana ulaşamamak varya, bir darbe daha vurdu umutsuzluğuma sensiz ben yokum bir hiçim adeta içimi acıtan sana ettiğim o son veda... seni yüreğime öyle kazımışımki kimse silemez ölene dek ben istemedikten sonra!... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.