![]() |
İdama Hazirim
Sana hasret, geçmeyen saatler de İçim ,içim sızlıyor sancılarım Uykularımı kovmuş gözlerim, mahsun Yokluğun saplanıyor sinem'e , vuruyor Çalınmış sen olan mutluluğum Göz'e gelmiş aşk'ımız, biçare Seni dileniyorum *******den avuç açıp Gündüzlerin ışığı vurmuyor yüreğime Yıldızlarım kararmış, güneşim ısıtmıyor Mahkum olmuşum ömür boyu yalnızlığa Oysa kalemim kırılmalıydı Sensizlikle her an ölmektense Geçirsinler sicimi boynuma, razıyım Bir kere ölmeye dünden hazırım |
Bİr Daha Ölemem
Bekliyorsun değil mi, sabırsızsın İtiraf bekliyorsun benden Seni özlüyorum, seni seviyorum Sensiz yaşayamam Demem Diyemem, bekleme birtanem Küllerin kaldı sadece, hafifçe tüten Sensin içimi eriten, sadece sen Ama, yine sensin bende tükenen Sen olmadın mı terk eden Savurdum herşeyini, sildim seni yeniden Gömdüm mazime, gelme artık istemem İstesem de artık geri dönemem Bin defa öldüm seninle, bir daha ölemem |
Bİr Yudum
Rengini bilemediğim gözlerinle bak Sevmesen de sever gibi yak Yeter ki gönlüm kansın Kansın da aşk'ınla birdaha yansın Bir yudum ver aşk pınarından Sadece tek bir yudum Bağrımda ki yangına nehir olsun Senden çok uzağım belki, ama Sıcacık sevdan yüreğimde dursun |
Özür Dİlİyorum Senden
Seni, senden izinsiz Çok özlediğim için Ölesiye sevdiğim için Yüreğim'e kattığım için Ateş'inde yandığım için Ve sana Çocuklar gibi kandığım için Çok özür diliyorum.... |
Nasil Yaşarim
Yıkma gönül dağımı Yıkılmaz sandığım Son ümidimi de kırma Karartma dünyamı Işıksız bırakma umutlarımı İdama mahkum etme duygularımı Alma son nefesimi içimden Sensiz nasıl yaşarım ben Bırakıp da gidersen sen |
Unutmadim Unutamiyorum
Dün yine rastladım sana Kolunda yeni sevgilin El ele tutuşmuş, gözgezeydiniz Çevirdin bakışlarını ondan Baktın gözlerime bir an İçim eridi, kanadı yüreğim Mani olamadım gözyaşlarıma Saklamadım senden, ama göremedin Yanımdan geçtin Kahkahalarınız kulağımda Gözlerim takıldı gidişinize Rüzgarının savurduğu kokun kaldı sadece Anladım ki, sen unutmuşsun çoktan Ben ise, hiç alışamadım yokluğuna Hala çok seviyorum, unutamadım Ne yapsam faydasız, unutamıyorum |
Yaban Gülü
Kopardın dalımdan, hiç acımadan Gonca bir gönül gülüydüm Çoktan kurumuşum, ben bir ölüyüm Önceden dalımdaydım, ötmez bülbülüm Şimdi, ayaklar altında yaban gülüyüm Taparcasına sevmek seni, tek özürüm |
Al Emanetİnİ
Bırakabildin Sensiz yaşayamam derken Beni, benden habersiz çalarken Ellerim soğuklara emanet Yüreğim buz tutsun istersen Al, al işte kalbimide giderken O senin, bende emanetti zate |
Helal Olsun
Vefasızlık varmış senin kanında Kendime yabancı oldum sonunda Sana inandım, sevdim ya Hatamdın işte, affedilmez asla Biliyordum, olamazdık beraber oysa Girdin, girilemiyen dünyama Söyle, yazık değil mi bana Sen inatçı gururuna kukla Oynadın, kıymet veremedin aşk'ıma Yaktın, yıktın sonunda Helal olsun birtanem sana Helal olsun,oynadığın aşk oyununa |
Vur Benİ
İstiyorum seni, sadece benim kolumda Bir kere olsun kalbime dol da Bırakma ne olur yarı yolda Kan doldurma göz pınarlarıma Yağdırma karları saçlarıma Mutluluk ol, dol avuçlarıma Güneşim ol , doğ sabahlarıma Eğer, gitmek istiyorsan hala Hançer'i, daya acımadan bağrıma Sensizlik zaten ölüm bana Kıyıver senle dolu şu canıma Sonra çek git, ardına bile bakma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:35 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.