![]() |
dostum...
Kollarımı açıyorum Hadi dostum,gel bana bana Sevgin ile yaşıyorum Hadi dostum,gel bana bana Akşam olmaz,sen olmazsan Yüzüm gülmez hiç gelmezsen Dostum kıymet bilirsen Hadi dostum,gel bana bana Yiğit mekanı sivastır Dostun üstün tutan hastır Gelde şu özlemi bastır Hadi dostum,gel bana bana Emre derler aşıkım ben Eost erene maşukum ben Gerçek dostum isen sen Hadi dostum,gel bana bana |
Beddua...
Allah Belani Versİn Sende Benİm Gİbİ Sevesİn Ama Sevİlmeyesİn Tuttugun Dallar Kirilsin Bu DÜnyada Mutlu Olamayasin AŞklarin KarŞiliksiz Dostlarin Mefasiz Olsun HİÇ ArkadaŞin Kalmasin Ynliz YaŞayasin Bana Çektİrdİklerİnİ Sende Çekesİn Mezarinda Rahat Uyuyamayasin Yatacak Yerİn Olmasin Cehennemden Çikmayasin MahŞer GÜnÜ Hesap Veremesİn Allah Belani Versİn ..................... |
Gurbet Trenİ...
Gurbet Trenİ Kalkiyor Gardan YÜrek İstermİkİ Ayri Kalmak Yardam Kadere SÖzÜm Yok BÖyle YazmiŞ Yaratan BİrgÜn DÖnerİm Sende Gelme Arkamdan Aglatma Benİ Yikma Benİ Gurbet Çok Uzakta ÖldÜrme Yar Benİ Gurbette Habersİz Birakma Benİ Duyarsan BİrgÜn ÖldÜgÜmÜ Aglama Arkamdan GÜl YÜzlÜ Gurbet Trenİnde GÖzlerİm Doldu GÜzel Hatiralarim Yurdumda Kaldi Bu Kader Bana MÜbahmiydi AŞkimiza Engel Olmamali Bu Hasret Yikamamali Bu Gurbet Bİtecek BİrgÜn Bİlİyorum Bu Hasret Sen Hakkini GÜlÜm Hel |
Aldirma...
Sen Aldirma Neler GÖrdÜk Ne Zorluklari AŞtik Bunuda Atlatiriz Dostum Sen Aldirma Bİter Bu Sahte SÖzlerde Gİder Sahte Sevgİlİlerde Bu ZorgÜnÜmÜzde Nerdeler Kaldikmi Yİne Bİrbİrİmİze Bİter Bu Haİn *******de |
sen çaldın...
HAYATIMI GELECEGİMİ SEN ÇALDIN ÇALDIN SEN ÇALDIN GENÇLİGİMİ SEN ÇALDIN GÜLÜM HAYALLERİMİ VARIMI YOGUMU SEN ÇALDIN ŞİMDİDE KARŞIMA GEÇİP HESAP SORUYORSUN SANKİ BEN SUÇLUYMUŞUM GİBİ YARGILIYORSUN VE AŞŞALIYOYORSUN SEN ÇALDIN BENDEN UMUTLARIMI SEN ÇALDIN YARINLARIMI VE DOSTLARIMI DÜŞMAN ETTİN BANA AŞKLARI HAYATIMI ZİNDAN ETTİN BİDE BENİ SEVDİGİNİ SÖYLEMİŞTİN BUKADARMIŞ SENİN SEVGİN BUKADARMIŞ SENİN DÜRÜSTLÜGÜN SEN ÇALMADINMI KALBİMİ SEN ÇALMADINMI AKLIMI NE ÇABUK UNUTTUN GEÇM |
Oy Nerede...
Oy nerede şimdi nerede Akça üzüm ışıltıları Sel geldi de götürdü Deredeki ak çakılları Oy söner mi söner mi Morca çiçek kokuları Öpsenize yaramı öpsenize O badem dudaklarınızla |
Sİtem...
Bahari Beklerken Sararip Soldum Hayatim Kuruyan AgaÇlara DÖndÜ Sevdİgİm Benİ Zor GÜnÜmde ÖldÜrdÜ AŞkimi Bİtİrİp Bakasina Gİttİ Takilip PeŞİne Ümİtsİz Gİttİm Hayatim Bİtmeyen Yollara DÖndÜ GÜlmeyİ Unuttum Kederle Doldum SanmiŞtimkİ Senİ Yenİden Buldum Senİ Buldugum Anda Tekrar Kaybettİm Lanet Olsun Şİmdİ Şu Kara Bahtima Hayatim Kaydiran Şu Alin Yazima Birak Benİ Herzaman Yaptigin Gİbİ Şİmdİ Gİdecegİm Bu Ellerden Alsenİn Olsun Biktim Bu Şehİrden Yalan SÖzlerden Sahte GÖlzerden |
Bİlemezsİn Sen...
Sen AŞki Hayatin Boyunca Tanimadinsa Sevmek Nedİr Bİlemezsİn Sen Bİr Ufak Resme Bakipta Aglamadinsa Özlemek Nedİr Bİlemezsİn Sen Senİ Terk Ederken Aglamadinsa Anlindan Vurulmadinsa YaŞamayi Bİr Anda Unutmadinsa Ayrilmak Ne Demektİr Bİlemezsİn Sen Kadehlerİ Kirip Aglamadinsa Bİldİgİn Yolda Kaybolmadinsa DÜŞmana Dost Dİe Siginmadinsa Yalnizlik Ne Demek Bİlemezsİnse YaŞarken Ölmeyİ Tatmadinsa GÜvendİklerİn Sirtindan Vurmadiysa Dost Bİldİklerİn DÜŞman Çikmadiysa Aldatilmak Ne De |
şirine bu siir...
askımız ıbadet gonul tahtında ıbadet ınanmak tanrı yolunda kula kul olmak var sevda yolunda askım ıman demek tanrı yolunda sen benım ısıgım hem gunesımsın sensiz bu dunyayı sole neyleyım yoklugun cehennem azabı bana ben senın yanında hep cennetteyım sewda ulkesının en guselısın vaz gecılmez tutku aska merhemsın taptıgım allahım sewdıgım sensın en gusel cıcekten daha gusel sın ((((SİRİN)))) |
Bu Şehrİn *******İ...
Bu Şehrİn *******İ Kİmlerİ Bİtİrmedİkİ Bu Şehrİn *******İ Kİmlerİn AŞkina Engel Olmadikİ Bu Şehrİn *******İ Senİ Benden Çalmadimi Benİ Senden Alip BaŞka Yerler Atmadimi AŞkimaz Bİr Kara Leke SÜrmedİmİ Kİmİnİ Aldi Gİttİ Kİmİ İse Yo Ettİ AŞiklarin GÖnlÜnÜ KÖreltİ Bu Şehrİn *******İ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:53 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.