![]() |
Gönül bir güzeli sevmiş ayrılmaz.
Dolanır peşinden yiğit misali, Hiç kimse bu derdin dermanını bilemez, Yaralı haliyle sevmiş. Oğuz özlem için yaptığı güzellikler... Benim onun için döktüğü yaşlardır. Seni yaksın beni yakan ateş, Yaktı bu özlemi savruldu kolu. Evvelden vardı bir sevda bende, Kolda damarda damarda cesette canda. Ölünce'ye kadar çeksin çilesini... Dünya'da durunca OĞUZ'un dili. |
İÇİmde Firtinalar Korar Bazen
Nasil Yanimda Olmani İsterİm Bİr Bİlsen Ne Zaman Anlayacaksin Benİ En GÜzel Hayallerİmİn En Tatli GerÇeĞİ Nasil Anlatsam Nasil SÖylesem Bİlemİyorum. İnan Senİ Çok Ama Çok Sevİyorum Çaresİzce YanlizliĞimla Kivranirken O GÜzel GÖzlerİn Gelİr Aklima Bİrden Kayboluverİr TÜm ÜzÜntÜlerİm O An. Bİrden Sevİyorum Sevİyorum Derken En GÜzel Hayallerle Avunurken Ve Senİ Saatlerce DÜŞÜnÜp AĞlarken İnan Bana Hep O İkİ Kelİmeyİ Bekledİm Senden BugÜnlerİmde,yarinlar |
tüm istedigim böyle el ele beraber yaslanmaktı seninle, ayagın
olurdum , gözün sözün olurdum, hayatım boyunca hep aynı kokuyu koklamak isterdim. ben hep aynı adama seni seviyorum demek istedim . eger öylece bırakıp gitmeseydin beni. ac kalırdım seninle susuz kalırdım, ben hep şiirlerini okudugun kadın olmak isterdim, okudugun şiir olmak istedim. hep bir masalı yasar gibi yolunu gözlerdim aksam vakitleri, sokagın basından dönüsünü , adını bir şiir gibi söyleyisini özlerdim okul cıkısları. yapma |
Haykirsam DÜnyaya Bendekİ Yerİnİ,sÖyle YÜzÜmÜ GÜldÜren Sebebİn Ne
Anlat Bana GÜzel AŞkini GÜzel Senİnle YaŞamak Her Anini,ah KeŞke Yaninda Durdurabİlsem Zamani,sana Öylece Baksam,nefesİnle Isinsam Ah KeŞke Yaninda Durdurabİlsem Zamani,beraber İzlesek GÜn Batimini,koŞsak Senİnle UlaŞabİlmesİ En Zor Yerlere,ah KeŞke Yaninda Durdurabİlsem Zamani,seyretsek DÖkÜlen Yapraklari,sarilsak Simsiki Isitsak Bedenlerİmİzİ,bİr Sicak Çay İÇsek Ayni Bardaktan,bİr Dİlİm Ekmegİ PaylaŞsak,ah KeŞke Yaninda Durdurabİlsem Zamani,ceylan GÖzlerİne AĞlasam,pamuk Ellerİnle Sİlsen GÖzyaŞlarimi Ve Ben SaÇlarini OkŞasam,gÜlsek Beraber Kana Kana,ah KeŞke KeŞke Yaninda Durdurabİlsem Zamani...! |
doğduğumdan beri
belki aşık olduğumdan beri belki öldüğümden beri göz yaşlarımı yıldız sanmışım ne zaman anladım yıldız olduğunu asıl aşkı bulunca onun için ağlayınca |
sensiz olamıyorum
gözlerin her an aklımda sevıyorum ama asla özlemıyorum çünkü gidiceksin biliyorum gideceksen git artık. sevmek nedir bilmedin bilemedin bilemedin gideceksen gt artık. sevgi ne demek biliyormusun bilmiyorsun be gülüm sevmek onun için ölümü göze almaktır sevmek onun için dünyayı hiçe saymaktır. biliyormusun sen bunu bilmiyorsun gideceksen git artık. can_kaya |
neden bukadar zor seni unutmak.
neden acı veriyor seni anmak . neden hüzün göz yaşı dolu seni yaşamak. en güzel mutluluk olsa gerek seni unutup ölümüyaşamak. ağıtlar yakıyorum her göz yaşı ardından. öylesine bıkmışımki yaşamaktan. kurtaran yokmu beni bu ızdıraptan. sonsuza dek elveda. sen aşkı mutluluğu yaşatmadın bana. istesende yaşatamazdın her ne kadar ölüm uzak olsada gücüm var sensiz yaşamaya |
Yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni,
Bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, Neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda... Zannetme ki gözlerim sana baktıkça bıkacak. Ölsem ruhum daima seninle kalacak. Kapanırsa gözlerim hayata, İnan ki son sözüm SENİ SEVİYORUM olacak! |
varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece
olmayacaksın.. sensiz kalma ihtimalı olmayacak, alayına kurulmuş cümlelerin sonunda.. belki bir kaç satır arasında unutulacaksın, bir müddet sonra.. içimden olmayacak , boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim.. hani hep kızardın ya, konuş konuş derdin... haykırabilirmiyim korkaklığını.. bıraktığın bu mavi düşleriyşe mavi yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabirmiyim dersin, susarmıyı |
Senİ Sevİyorum Dedİm
Fazlasini Bekleme Benden Hep Eksİk Kaldi Hayallerİm Aglamakla Gectİ ÖmrÜm Senİ ÖlÜmÜne Sevdİm Sevgİm Hep Yarim Kaldi Mutluluk Nedİr Bİlmedİm Senİn Gİbİ Kİmseyİ Sevmedİm Senİ Sevİyorum Mervem.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.