![]() |
Sevdam boşluktu sana sonsuzdu.
Seviyordu yüreğim delicesine, Öyle seviyodu ki; Hiç gitmiyordu gözlerin gözlerimden Nefes almak zor geliyordu bedenime. Sensiz nefes bile alamıyordum, Sensiz kalamıyordum GÜLÜM. Seni sensiz yaşıyorum. Bir an seni göremyince, Öyle bir boşluğa düşüyorum ki, Sana olan sevgim kadar. Çünki içine düştüğüm boşluk SeNsİn |
Gün gelir kaybedersem seni.
İşte o gün dünyaya ve kaderime küstüğüm Gün olacak Gözlerimden yaş yerine kan akacak Ama bunu sen göremiyeceksin Günler geçtikçe senin kokunu özleyeceğim Sana dokunmayı Gözlerine bakmayı özleyeceğim Seni senden habersizce özlemeye devam edeceğim Sanmaki herşey bitince seni unutacam Hasretin özlemin içimde büyüyecek |
(s)eviyorum ama kimi?
(e)n tatlı birisini. (n)asıl desem bilmiyorum. (i)şte parenteze baksana |
Benim sevdam boşluktu.
Boşluk kadar büyüktü. Seni sevmek ölümdü. Ve ben ölmek istiyordum. Umutsuz sevdamda her gün ölüyordu. Her zaman umur edib. Her zaman her dakka ölüyorum. Ve ben senin için ölmek istiyorum. |
Adini GÜneŞe Yazdim Her Şafak Ta Dogsun
Dİye YÜregİnİ YÜregİme Yazdim İÇİn Yandiginda Benİm Kİ De Yansin Dİye Adini Canim Koydum Sana Olan Bana Olsun Dİye. . . |
Agladıgımı kimseye söyleme anne
Onlar beni güçlü biliyor Onlar beni en zor günümde bile ayakta biliyor Ben aslında gülerek geçirdigim her günün akşamı evde aglarken Onlar benim içimin sızladıgını ve yüregimin yandıgını bilmiyor _________________ Agladıgımı kimseye söyleme anne Onlar beni kral belliyor Onlar ben kızdım mı dünyayı yıkacak insan biliyor Ben aslında onun gözlerine bile bakmaya kıyamazken Onlar benim bir kız ugruna üzülecegimi bilmiyor _________________ |
Benim hayatta en çok sevdiğim,
En çok yanında durmaktan zevk aldığım, Tüm dünyadaki engüzel kız, Üstün zekalı,çalışkan Leylak bahçesi gibi kokan sevgilim BETÜL'üm canım benim, Seni canımdan çok severim. |
ben sana mecburum bilemezsin
adını mıh gibi aklımda tutuyorum büyüdükçe büyüyor gözlerin ben sana mecburum bilemezsin içimi seninle ısıtıyorum belki haziranda mavi benekli çocuksun ah seni bilmiyor kimseler bilmiyor bir şilep sızıyor ıssız gözlerinden belki yeşil köyde uçaga biniyorsun bütün ıslanmışsın tüylerin ürperiyor belki körsün kırılmışsın telaş içindesin kötü rüzgar saçlarını götürüyor ne vakit bir yaşamak düşünsem bu kurtlar sofrasına belki zor ayıpsız fakat ellerimizi k |
OF DÜNYA
katlandım ben sana aşık oldum yana yana of diye diye içim yandı baka baka şimdi ölüyorum dünyayı terk ediyorum puflaya pufla bu dünyadan göç ediyorum sensin benim gülüm sensin benim gönlüm aşkı paylaştım senle bir ömür yana yana of demek istemen sen terketmeyi düsünmem ama ofluyorum bakıyorum sana sana |
döküyorum aşkımı coşkun ırmaklar gibi kalbine soruyorum kalbinde bana
yer warmı die? cewabını bekliyorum beklerimde bir ömür boyu istersen sewme bni ben sewerim gene seni hiç birşeyi değişmem sana önüme koysalar serwetleri wazgeçiremezler benden seni seni görmedim günler bile hayat ne boş geliyor bana... oysaki seni görünce kalbim çarpıyor hızlı hızlı ele awuca sığımıyorum çocuklaşıyorum gülsemmi ağlasammı bilemiyorum seni görünce aklım başımdan gidiyo |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:15 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.