![]() |
Bilmiyorum
Nerde olduğunu, Yüz ifadeni, bildiğim aşık olduğum, Bildiğim gördüğümde büyülenecek olacağım Bildiğim bir gün karşıma çıkacağın. Garip ama güzel bir duygu! Bilinmeyene aşık olmak. |
ayrılıgın acısı vurdu kalbimi.çırpındı kalbim yasamak kurtulmak adına
.ama ayrılık o kadar acıtıyorki.şu mahsum kalbımı karsı koymak imkansızdı.şimdi ne yapacagımı bılmeden dolasıyorum sensiz ve sensiz sokaklarda bır yandan sensizlıgın korkusu. bır yandan ailem şimdi soyle bana. senle olup ailemimi sileyım? yoksa ailemle olup senimi sileyım? |
bir gün baktım karşıma çıktı!
sevdimi hiç bilemedim. ama sanırım bir kez yalanda olsa sevdim dedi. ama ona inanılmaz. HASANNNNNN! |
Hatirlarmisin Bİr Park Vardi
Beraber Oturup Uzun Uzun KonuŞmuŞtuk. Bu GÜn O Parka Gİttİm ...yanliz SensİzlİĞİn Acisiyla AĞlamak İstedİm Bana Yardimci Oldu GÖzlerİm Sensİzlİk Benİ Kahredİyor EĞer Benİ Ararsan O Parka Gel Ben Ordayim Senİ Çok Sevİyorum |
Seni Sevdiğim İçin ÖZÜR DİLERİM...
Sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen, Aşk için hiç değmeyen birisin. Aynı zamanda zır delinin birisin Adını kalbime aşkla yazmıştım Güzel bir hayali gerçek sanmıştım Senin sevgine nasılda kanmıştım Seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM... Aşkından karşılık beklemek suçmuş Şu vefasız dünyada neler yokmuş Senin beni sevmeye niyetin yokmuş. Seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM... İntikamım çok acıdır Yapmayan yalancıdır Söyle bu kaçıncıdır. |
¨günesin battigi yerde
parlayan birsey görürsen bilki o senin icin yanan kalbimdir |
sensiz kaldigim ilk günden beri
icimdeki bir umut vuslata dair. aksamlari imzaladim göz yaslarimla seni aramiyor seni sormuyorsam eyer bu senden vaz gectim demek deyildir bir daha byle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! |
aşkınla kalbime dünya kurdum herzaman seni bekledim durdum camların
önünden sokaklara baktım BELKİ GELİRSİN DİYE!!! |
bitmeyecek bi hüzün
bi keder içimdeki ne güneşe bakmak aydınlatıyo ne rüzgar serinletiyo yanan kalbimi sen gidince sevmedim sevemedim başka birini... yalnızlık, sensizlik, hiç bitmeyecek son bulmayacak gibi hüznün akşamlara vurur akşamlarsa *******e ******* bile avutamaz yüreğimi yüreğimse sabahlar sabahlarda unutturmaz derdi kederi. zaman alışmayı öğretmedi yokluğunda, unutturamadı bile seni sen gidince yitirdim ben herşeyimi!.. |
Dün akşam bir MELEK girdi Rüyama
Seni Bana Getiriyordu Sevginle Acılarınla İsyanlarınla Ve SEN Kalbime Girdiğine İsyan Ediyordun Gözünden İki Damla yaş Benin Yüreğimi Acıtıyor ve Parçalıyordu VBe ben Sana Yıldızlardan Taç Yaparak Ayın Aydınlık YüzüneSenin Süluetini nakşediyordum Ve MELEK Sesleniyordu artık Ben gidiyorum Senin MELEĞİN Burada Hoş Geldin Meleğim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:13 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.