![]() |
Saniyeler geçmiyor
Doğduğum gün Ölümü bekliyorum umarsızca Kolumda heybem İçinde sorular Hayat ilerliyor kanatırcasına Seni bekliyorum beni kurtarmanı Sana tutunmayı bekliyorum Ama saniyeler geçmiyor Ölümümü bekliyorum sanki umarsızca Gözyaşlarım hayallerim Ve paramparça ruhum heybemde Bakıyorum saate öylece Ama saniyeler geçmiyor Geldin. Geldin işte. Zaman durdu. Yüreğim kanat çırpıyor delice. Boğazım kurudu, yutkunamıyorum. Nefesim fazla geliyor ürkek bedenime... |
Çıkmazdayım yine bu gece
Düşünmekten çıldıracağım Kimsem yok derdimi paylaşacak Kimsem yok acımı anlayacak Çıkmazdayım yine bu gece Terk edilip üzülmenin kederiyle Kimsem yok ki beni avutacak Yalnızım yine kendimle şiirimle Çıkmazdayım yine bu gece Onu hatırlıyorum maziyle birlikte Bir sokağa saptım çıkmazdayım Kurtulamıyorum beni saran dertlerden Ne zaman bitecek Sonu ölüm mü o zaman mı biter Söyle Sevmek bana göre değil gönlüm Ne anlar kalbim sevgiden Gözlerim |
Sonbahar geldi düşlerim üşüyor
Yapraklar döküldü yapraklar kurudu Yitirildi en masum duygular Sadece sadece sigaranın dumanı Isıtıyor yüreğimi Her acı daha az kanatıyor Daha az bölünüyorum Duvarlar gelmiyor artık Ben yürüyorum Duvarlar sarmıyor artık Ben duruyorum Sızlanmak yok,yalvarmak yok Gülüyorum Hayata gülüyorum. Sema Figen Akdoğan |
Bilirmisin bizde paylaşmak nedir
Nefesin kesilirse al bu can senindir Yolun sonu uçurumsa sen geri dur dostum İlk adım benimdir... En güzel yarınlar seninle olsun Sen buna layıksin Ömrün mutluluklarla dolsun Eğer gün gelirde beni unutursan İnan ki dostum CANIN SAĞOLSUN |
guneş batınca sondu sanma
yağmur yağmazsa kurudu sanma aramayınca unuttum sanma guneş olur doğarım yağmur olur yağarım elini her uzattığında YANINDAYIM??? |
guneş batınca sondu sanma
yağmur yağmazsa kurudu sanma aramayınca unuttum sanma guneş olur doğarım yağmur olur yağarım elini her uzattığında YANINDAYIM? |
Aşk'ı varolana aşkın kılmaya çalışmanın anlamı da gereği de yoktur.
Aşk metafizik bir şey olmadığı gibi, herhangi, sıradan denilebilecek bir şey de değildir. |
seni yıldızlar kadar sevmedim kayarsın diye seni güneş kadar sevmedim
batarsın diye seni hep kalbimde sevdim hep oarada kalırsın diye |
Uzağında kaLdım herşeyin..
Senin sevginin Uzağında..! Direnemedim SensizLiğe!!! KahırLa;İsyanLa geçti her günüm... aLıkoydu Herşeyimi SensizLik nöbetleri.. BakMa ÖyLe BirşeY oLmamış Gibi... SeN GiTTiN;BeN BiTTiM....!!!! |
Sana, sevgimi söylemekten korktum
Yıllardır aşkımı sakladım durdum Artık dayanacagımı sanmıyorum İtiraf ediyorum seni seviyorum Oysa hiç haberin yoktu sevgimden Kıskanıyorum seni kendi kendimden Şimdi haykırmak geliyor içimden İtiraf ediyorum seni seviyorum Sensizlik kalbimde kor oluşturdu Esaret altında yandı tutuştu Dermansız derdime hasret eklendi İtiraf ediyorum seni seviyorum Kimse bilemezki gayr-ı kiymetim Ben senle başladım senle biterim Sensiz yaşamaktır benim gurbet |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.