![]() |
Sen bilir misin sensizlik nedir?
******* boyu ağladın mı hiç? Kalbin kırıldı mı hiç başkası tarafından? İhanete uğradın mı gözlerinin önünde? Bak şimdi sende bensizliği tadacaksın, ******* boyu ağlamayı öğreneceksin... Kalbin kırılacak,elin boş kalacak; İhanete uğrayacaksın.... Aşk acısı üstünde kara bulut gibi dolaşacak Beni hatırlayacaksın... Güneş doğmayacak; Gün yüzü görmeyeceksin... Sonra yine birden aklına geleceğim Hıçkıra hıçkıra ağlayacaksın! ANLAYACAKSIN BENİ!... |
acımasız zaman dilimine kul olan
kırbacıyla sırtıma vuran nasır olan kardeş ana bacı sevgiliye hasret olanya yahasrete kul yasevgiliye kurban olan hasrete gem vurup özlemi kışkırtan özlemi büyütüp volkan gibi kışkırtan özlemle hasreti karışım yapıp sevdiğini gözünde büyüten asrın acizane avuçlarına bırakan acılarla yoğrulup özlemlerle beslenen zamansız zamanın hoyratlığı içinde kalan mum gibi eriyip yok olmaya yüz tutan acizane vicudum benliğim yüreyim belki bi gün toprak o |
sevda bende gözde yaştır
her sevgi çekip gider bende kalkan dertli baştır aşktan yana bahtım kara her sevgide düştüm dara bundan böyle ben birdaha severmiyim........ tövbeee........!!!!!! |
bırak hayalim bana kalsın
bırak düşlerimi sesizce içimde yaşasın aşkımı engelledin geçilmez surlar ördün sevgimi çaldın yerden yere vurdun bırak hayalim bana kalsın çılgınlar gibi içimde naralar atsın bırak tek başına yaşasın bırak düşlerim bana kalsın bırak rüyalarım bana has olsun bırak yıkılan gururum kanamasın artık kabuk bağlasın bırak hayallerimi bana kalsın geri ver.... ver geri ver ver ver.!!!!!!!! |
varlıgın için bir bedelse bu hasret tamam ozaman
sen gelinceye kadar yaka bilir içimi fakat yanımdaykende seni özleyeceksem |
vazgeç artık bu huyundan
kimse sana mecbur degil kimse sana aşık olmak zorunda degil aklından geçirme artık bir şeyler farzet bu akıl senin degil kalbine bir kurşun sık yada süpür şu tozları üstünden kır aynaları bakma yüzüne aynalar sana dost degil az önce gülen yüz senin degil sakla ellerini tutma kimsenin ellerini bak nasır tutmuş ellerin az önce tuttugun eller senindegil mevsimleri suçlama artık onlar senin degil sana mecbur degil şuan sana ayit olaqn tekşey bu şiir |
Her güzellikler var burada,
Fakirler yurdu Adıyaman'da, Karataş bulunur Karadağ ormanında Her güzellikler var ADIYAMAN'DA. Yazın Atatürk barajında tutulan balıklar, Ya Çakal çayın da yırtılan oltalar, Menzile doğru göğüs serpilen babalar, Her güzellikler var ADIYAMAN'DA. Yazın hıta, domates, patlıcan İnciri, üzümü, karpuzu, Gel kardeş sende kal burada, Her güzellikler var ADIYAMAN'DA. |
Adıyaman'ım sesim kulağında,
Duy beni hiç bırakma, Başka ellere düşürme beni, Kopamam senden, ayrılamam senden. Bırakırsan beni, Dar kalıplara koyarlar beni, Ağlatırlar, yalnız bırakırlar beni, Kopamam senden, ayrılamam senden, Nasıl unuturum, Ali dağda türkü söylediğimi... İzzettin Bilgin |
Karanlik Bİr Gecenİn Ufkunda
Sen Olmasanda Hayalİn Var Yanimda Aci Dolu Bİr Gecenİn Sabahinda Sen Olmasanda HatiralŞarin Var Yanimda Yİne Bİr GÜn GeÇİyor Yİne Sen Yoksun Yanimda Yİne AŞkim Sensİz Kara Bİr Gece ÇÖkÜyor Ama Yİne Sen Yoksun Yanimda |
Bu gönlüm gönlüm senindirÇekinme bebeğim beni sevindirBak bu yürek
sevgilimBir ömür geçsede yine esirinİster öldür ister güldür bebeğimİnanki değişmez bende sevgin Sen henüz açmamış bir çiçeksinİçinde bir meltem sıcak bir nefessinDinle bize birbirimiz lazımHadi gül gülümse benim ÇEŞMİNAZIM.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.