![]() |
beyaz bir incisin sen
bilsen ne cicisin sen sana canım diyemem CANIMIN İCİSİN SEN... |
Kalbim acıyor sevgilim.
Sen yoksun ya. Yüreğim kan ağlıyor sevgilim. Sen sevmiyorsun ya. Ellerim titriyor sevgilim. Sen tutmuyorsun ya. Bedenim üşüyor sevgilim. Sen çok da sarmıyorsun ya. Üşüyorum sevgilim.............. |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabi |
Seni özlemek canıma taketti birtanem.
Sensiz yaşamak zulum gibi geliyor bana, Seni seviyorum sen beni sevmiyorsun... Biliyorum ki elbette ne yaptıysam, Gönlünü alacağım. Şunu bilmelisin ki seni ölesiye kadar seveceğim... |
Hepsi gidici, sen kalıcı,
Hepsi anlık,sen hayat dolu Hepsi çocukça,sen geçekçe, Hepsi öylesine,sen böylesine. Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen, Vur kalbimi kalbimden; Akan kan yazacaktır; Sana olan sevgimi. Sil başta yaşama şansım olsaydı eğer; Kusursuz olmaya çalışmaz,rahat bırakırdım yüreğimi, Korkmazdım çok riske girip,sana aşık olmaktan. Gül nedir ki? Solup gier, Gün nedir ki?Gelip gider, Ateş nedir ki?Sönüp gider, ama sana olan sevgim asla bitmez... |
bir tanecik Deniz'im var
haksızmıyım arklar? sewdim seni bu yaralı kalbimle bi ewet de başından yağdırırım zambaklar her gün seni düşünürüm seni düşünmezsem ölürüm ne olur ewt de kapında sürünürüm sen benim ilk ve tek aşkımsın seninle yaşar bu can seni görünce yanaklarım kızarır ah be kadere bak ulan |
özledim işte seni,
gün batarken yine sen geldin aklıma. özledim işte seni, hatıralarda. bir şarkı dinledim aklıma sen geldin yine yine dedim ama zaten hep aklımdasın... kavuşmak imkansız özlem var arada özlüyormusun sende beni, duyduğun her şarkıda, her mısrada, güneşte, ayda, yıldızlarda, geldim mi hiç aklına!... |
işte gerçek aşk;
her an düşündüğün rüyalarından çıkarmadığın *******i onun düşünmekten uyuyomadığın bi sevgi var mı içinde benim seni sevdiğim gibi sevdinmi sen hiç benim için hiç uykusuz kaldınmı beni bi an olsa andınmı rüyalarını geçtim kabuslarına girdimmi bi kezde olsa ben sene böyle sevdim işte buna sevmek denmez aslında bu gerçek aşkın ta kendisi ölene kadar unutamassın aşk aşk aşk.... tek aşkım sendin..... |
S Evİyorum Senİ Mejnun Gİbİ
E Y Zalİm Sevgİlİ V İjdansizlik Etme Bana D Unya Guzelİ A ŞiĞim Sana Delİ Dİvane Gİbİ |
Gönüle bir ateş düşer sevda koyarlar adını,Sarıp sarmalar bedenin
çepeçevre her yanını,Yüreklerin ortasında kor olan bu kör yangını,Bir tek ihanet söndürüp küle dönüştürebilir..Paylaşılan her bir anın farkı olmaz masallardan,Mutlulukla bakan gözler çok uzaktır tasalardan,Her gece pembe düşlerle dalınan o uykulardan,Bir tek ihanet kaldırıp zulme dönüştürebilir..Bulmuş sayar seven gönül kendine göre dengini,Görmez olur başka aşkın ne şeklini ne rengini,Bin bir umutla kurulan kavuşmanın hayalini,Bi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.