![]() |
gözlerimi kapasam gönül gözümdün
her nereye baksam seni görürdüm gülücüklerinle hayat bulurdum içi başka dışı başka sevgilim. senden başkasıyla olmaz demiştin gönülden deyil dilin söylemiş aşkına inandım sarhoştum sana içi başka dışı başka sevgilim. nerden bileyim eylendin benle tertemiz aşkımı kirlettim senle aldattın beni gittin ellere içi başka dışı başka sevgilim. CENGİZ KÜÇÜK |
Güneşi gizledim dağların ardına ay öylece kalakaldı her anımda
gözlerini dizdim gök yüzüne bildiğim gibi Dedim ya güneşi gizledim gözlerin gözüksün diye,sabahları beklettim ******* siyah ve karalar rengi oldu yokluğunun Gelip gitmelerinde güldü yüzüm gözüm unuttuğun yüreğim Ömrüm kelime oldu sıra sıra belkide okumadığın,istemediğin Dokunduğum tüm şeylerin aslı oldun Sıra sıra göz yaşı oldun Sen bana kader oldun nefes oldun Halice peri,gönlüme şiir oldun |
Yaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var:
Yaşadın mı, yoğunluğuna yaşayacaksın bir şeyi Sevgilin bitkin kalmalı öpülmekten Sen bitkin düşmelisin koklamaktan bir çiçeği İnsan saatlerce bakabilir gökyüzüne Denize saatlerce bakabilir, bir kuşa, bir çocuğa Yaşamak yeryüzünde, onunla karışmaktır Kopmaz kökler salmaktır oraya Kucakladın mı sımsıkı kucaklayacaksın arkadaşını Kavgaya tüm kaslarınla, gövdenle, tutkunla gireceksin Ve uzandın mı bir kez sımsıcak kumlara Bir kum tanesi g |
Sök kalbimi yerinden bak içine, gör seni nasıl sevdiğimi,
Umutların tükendiği yerde, ben ölürüm sevdiğim. Pencere ye çıkıpta bak dışarı, gör seni nasıl beklediğimi, Hayellerin bittiği yerde, ben ölürüm gör sevdiğim. Yelken açıpta gitsem uzaklara, kırılan kalbime derman arasam, Kaybolan yıllarımın gelmesi için, umut verecek tabib arasam. Umudu yoksa sonsuz aşkımın, bu sevgimi sinemde saklasam, Kaderimin gülmediği yerde, ben ölürüm gör sevdiğim. |
sokakta bir kız gordum takıldı gozlerim gozlerine asıgım zanneti benı
kendıne halbuki ne bılsın benziyordu GOZLERİM GOZLERİNE |
rüzgar yine ters esti bu sabah
yine soğuk soğuk yine vurdu gözlerimeensemde hissettim soğukluğunu sıyırdı geçdi şahdamarımı...........ilkindim birden avuçlarımı boş hissedince ağlamak geçti içimden usul usul derin bir nefes gibi çektim sensizliği içime gözümü her kırpışımda |
ömrümün kıyısından bakarken hayata avuçlarımdan silindi birer
birer arda kalan yıllar aklımda düşümde kırık anılar ömrümün kıyısından bakarken hayata ellrimde kalan bomboş yabani yıllar acımasız zulümkar yıllar ömrümün kıyısından bakarken hayata içmde yanlız kalmışlığın acısı sızı bahtımın talihsizliği tırmalar yüreğimi saçım gibi |
giydirmişler yeşilleri vermişler beyaz
ellerine tüfehi benim yarime asker dediler sayılı gün çabuk geçer dediler haserti hüznü yüreğine gizlediler benim yarime asker dediler oturmuş ağlar nöbet başında gözünden akan yaşlar dolar avuçlarına okyunca mektubu sızlasada yüreği |
ben pembe duslerin kızı degilim birtanem
avuclarına ellerimi bırakamam yorgun guzelligimle sana beyaz guller gibi gelin olamam duyguları olu deniz gibiyim dudagımda donmus tebessumler yuregimde üşümüş sevdalarla yalnızlıga mahkum eylul gibiyim ben pembe duslerin kızı degilim birtanem gulen gozlerine golge olamam silme gozyaslarımı yanaklarımdan duslerinde susledigin gelin olamam ben pembe duslerin kızı degilim birtanem degilim... eylul aksamlarına dondum, deli gibiyim!!!.. |
Acımasız sevda ateşinde yanan kalbim
Bir umut ışığı aramış Gördüğü her ışığın yanına gitmiş Eli boş hep geri dönmüş Her gece bu olaylar yaşanırken kalbim dayanamamış Kalbimi avutmak için dolaşırdım ya Ama eninde sonunda varırdım En uzak ışığa güneşe ulaşabilmeye denedim Sadece kalbimi avutmak için Sadece bir gün seni bulabileceğim için güneşe gidiyorum Eninde sonunda benimde hayatıma güneş doğacak |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.