![]() |
bir sefil rüzgar esince
güneş gidip ay gelince yıldız körelip sönünce beni hatırla mühür gözlüm bildiğin yollarda kaybolunca şişeleri kırıp ağlayınca başını eğip usulca beni hatırla zeytin gözlüm haykırıp dağa taşa küsünce suya aşa kalınca yalnız başına beni hatırla canımın içi ışıklar sönnce birdenbire çöküp bir köşeye dizin üstüne yaşlı gözlerinle beni hatırla sevdiceğim sevdiklerin senden kaçınca tek başına yalnız kalınca adın herkesçe unutulunca beni hatırla AŞKIM |
Bir dostluk içinde harab olmaktansa,
Bir aşk içinde yok olmayı, Her gün sana böyle bakmaktansa, Bir defada kül almayı. |
Hayallerimde seninle beraber ölmek istiyorum gerçek hayata
dönmemeksizin Belki hayallerim sararmış, eskimiş Deste deste barındırıyorum kalbimde düşlerimi, yoksan bile Ah bu yalnızlık kalbime batıyor Kalplerimiz başka dünyalarda yaşıyor Ayrılacak yollarımız bir gün, deli gibi sevsek bile Yalan mı söylüyorum bilmiyorum Isıt düşüncelerimi, üşüyorum Bu sımsıcak gözüken dünyada yaşasam bile Gözlerimin içine bak Acı, tatlı ne varsa yine de dokun bakışlarıma Sadece seni istiyor gönlüm |
sensizliğe gidiyorum gözlerim kapalı kollarım bağlı
yanı başımda aşkın ve yanlızlığına olan korkumla sensizliğe gidiyorum gönlüm yaralı aklım firari kalbimde sana olan sevgi gözlerimde karanlıkla gidiyorum senin olmadığın yabancı ellere havada kokun gökyüzünde sevginle gidiyorum sensizliğe sensizliğin neresi olduğunu bilmeden belkı karanık vadılere belkıde bir ucurum başına gierken sensinliğe giderken dilimde tek cümle gitsemde ben hala ***seni seviyorum**** |
YaŞ Yİrmİye Gelİnce,
Vatan Borcu Var ÖnÜnde. GİdeceĞİnde Askere, BoŞalir YaŞlar Sİnsİce. Gece ÜÇ BeŞ NÖbetİnde, NİŞanlin Gelİr GÖz ÖnÜne. SoĞuk Bİr KiŞ GÜnÜnde, BoŞalir YaŞlar Sİnsİce. YataĞa Her YattiĞinda, Annen Gelİr Aklina. Dİzİnde UyuduĞunu DÜŞÜnÜnce, BoŞalir YaŞlar Sİnsİce. Vurulup Yere DÜŞÜĞÜnde, Şehİt Olup ArŞa YÜkseldİgİnde. Haberİn Eve Gİdİnce, BoŞalir YaŞlar Sİnsİce. |
yağmurlu bir gün de
sana gelip masum bir çocuk ağlarsam anla SEVİYORUM başımı al ğöğüsüne koy masum göz yaşlarımı sil bir kezde olsa SENİ SEVİYORUM DE YALAN OLSADA |
Hayat bazen kimseye aldırmadan yürümektir..Bildiğimiz yolda dön
demelere aldırmadan...Hayat bazen konuşmaktır..Tüm konuşulmayanlara inat haykırmaktır..Yalanı,dolanı ,kalleşliği,vefasızlığı söyleyebilmektir..Onuru vefayı,dostluğu,kardeşliği..Bazende susmaktır hayat,söylenecek tüm cümleleri dilinin altındaki çukurda inadına kilit vurmak..Hayat bazen kızmaktır,yaşadığın olumsuz tüm anlarda niye "BeN"...Bazen unutulmaktır hayat,bazen tutku,iyi kötü ne varsa.Hayat bazen keşfetmektir tüm bil |
Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması "SeVgİlİ"..Ne
güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülmek ve çare aramak.Ben bütün hayatımda hep üzüldüğüm hep yandığım,yaşamak ne güzeldir be "sevgili"..Sevinerek.severek,sevilerek,düşüner ek boy pos vazgeçilmez sancılarını sıvıyarak hayatın... |
bir kaç kişi sevmiş
en çok seni sevmiş aklını çelmiş gönlünü delmiş güler yüzlünün tekiymiş parayı pulu bilmezmiş güneş batınca aşkını itiraf edecekmiş kendini beyenen biriymiş seni çok sevmeiş cezasını çekecekmiş bütün gün böyle geçmiş sen onu sevmişsin o seni sevmemiş gönlü artık başka birindeymiş uzağa gitmiş bu aşk böyle birmiş |
Okul yılları beni yordu
Bu kalbim hep seni sordu Laf anlamıyor kalbim unutturamıyorum Şu garip gönlümü avutamıyorum Hep sana feryad ediyor bu gönlüm Sensiz kötü geçiyor benim ömrüm Hatırla o gün msn de ne demiştin O laftan sonra ben oturup içmiştim Benimki gafletti ; bir anlık gaflet Feyzi beni aramasa ben Allah a emanet Feyzi aradı da beni bundan kurtardı Düştüğüm çukurdan elimi tuttu çıkardı Her ne kadar kurtulsamda bu uçurum birgün garanti O gün kimse kalmazsa Allah |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.