![]() |
Resim Gibi
seni o kadar özledim ki tutsak birinin özgürlüğe hasreti gibi sana öylesine ihtiyacım var ki hava su besin gibi sen öylesine harika bir kadınsın ki yalnızca senin için yüreğimdeki sevgi öylesine güzelsin ki resim gibi Hüseyin Erdoğan |
Resmimi Okşayıp Kokluyor musun?
bu gece hiç uyku tutmadı beni nedense bir hüzün sardı gözlerimi şiirim hep seni düşündüm durdum benim yediğim tam bir vurgun inan ki delicesine seviyorum seni benim olmalı bütün bakışların kalbimdeki alevdir yakışların hele sevginle yüreğime akışların bir sevda seli olan karakışların sanki zincirle sana bağladı beni şiirim oralarda o harika yüreğinde her zaman her gittiğin yerde beni de gezdiriyor musun? *******i canlı ve renkli düşlerinde sabaha dek beni görüyor musun? her gün fotoğraflarımda olsa da şairim diyerek beni seviyor musun? haydi saklama benden lütfen söyle resmimi okşayıp kokluyor musun? 19.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Rüyalarımda Bari Çıkıp geliver
her aklıma geldiğin yerde bir ateş düşer bedenime hasret yangının yükselir gökyüzüne yüreğim alevlenir günden güne bir gün ellerimi bırakıp da sakın beni koyma derde bu sabah İstanbul'da hava serin sana sevdamın kökleri derin mi derin sen ışığısın *******imin rengisin düşlerimin söyler misin ölünceye değin? bana can veren nefesim olabilir misin? nerdesin sevdiğim,sen nerelerdesin? rüyalarımda bari çıkıp geliver sen mutluluksun umutsun sevgisin gönlümde bir bahar yeli olup esiver iyi ki sen varsın hayallerimde bitmiyorsun ne gündüz ne de gece rengarenk açıyorsun rüyalarımda her geçen gün yeşeriyorsun hülyalarımda seni sevmek ruhumun ilacı seni sensiz yaşamaksa inan ki çok acı ömrümce ellerim hiç değmese de ellerine mahşerde bile sen olacaksın kalbimin tacı 04.09.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Rüzgar Esmese de
bütün renklerin kokuların en güzeli var sende kendimi bir çiçek bahçesinde hissederim seni görünce seni soluyorum her anımda rüzgar esmese de fark etmiyor gündüz de olsa gece de yalnızca seni görüyorum inan baktığım her yerde zifiri karanlıklarda olsa bile kıskanırım kıskanırım vallahi benden başkasını görürsen düşlerinde çıldırırım inan ki eğer ben yoksam hayallerinde ne olur beni de al götür her gittiğin yere o harika yüreğinde Hüseyin Erdoğan |
Rüzgarlar Bile Bir Başka Kokardı
bilmem ki! yıllardan beri bahar neden açmıyor benim dünyamda? eğer sevgili çekip gitmişse uzaklara acaba! bir gün döner mi geri? yoksa yeşilden eser kalmayacak buralarda zaten solan çiçekler de bir bir kurumakta rüzgarlar bile bir başka kokardı sen yanımdayken en güzel kokular sinerdi tenime nisan yağmurları yağarken çiçekler gülümserdi dünyaya güneş pırıl pırıl doğarken söyle şimdi sen nerdesin? ben hüngür hüngür ağlarken mendil bile istemem senden göz yaşlarımı silmen için ne olur sen de esirgeme benden inan ki yeter bana sadece o güzel ellerin yoksa hep nemli kalacak yanaklarım belki de hiç kurumayacak ölünceye değin 04.04.2005 Hüseyin Erdoğan |
Rüzgarlarla Kokunu Gönder Bana
başımı gök yüzüne kaldırıp bakınca gözlerin ışıldar durur karşımda yüzbinlerce yıldız arasında sen fark edilirsin koskoca asumanda gece ilerledikçe çakılırsın aklıma hele geceyarısından sonra hayranlığım sevgim artar sana öylesine hoş durursun ki semada inan ki sen çok yakışıyorsun bu dünyaya her dizemde seni yazsam seni anlatsam her mısramda harikasın desem de sana yine bitiremem güzelliklerini ömrüm boyunca bil ki sen her şeyinle muhteşemsin sevdiğim benim buradaki en büyük eksiğim sensizliğim her gece sabaha değin yüreğinde uyut beni sakın hiç bırakma düşlerinde sıkıca tut ellerimi oralarda sabah olup pırıl pırıl bir güneş doğunca fesleğenler kokulu sevgim o güzel kalbine dolunca ne olursun hemencecik çıkıver evinin ön balkonuna benden yana esen rüzgarlarla kokunu gönder bana sevdiğim ben de kendimi kokunla avutayım buralarda 19.04.2006 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sabah Olur muydu hiç?
******* çekilmezdi inan düşlerimde sen olmasan sabah olur muydu hiç? bir güneş gibi dünyama sen doğmasan senden önce benim yüreğimde mevsim hep yazdı yemin ederim sen olmasaydın benim için bu alemde bahar hiç açmazdı ne olursun sevdiğim hüzünleri besletme bana kalbimde mutluluğu çılgınca paylaşmak varken göz yaşlarımla boğma beni içimde delicesine sevmek sevilmek dururken 07.03.2005 Hüseyin Erdoğan |
Sabahlara Seninle Açarım Gözlerimi
tam Adalar'ın karşısındayım şu anda sanki sen de tek başınasın orada eğer doğada bir ağaç olsaydım bir tek sen olurdun dallarımda sabahlara seninle açarım gözlerimi ne de güzel durursun karşımda düşlerimde seninle geçiririm *******imi gözyaşlarıma boğulurum uyanınca sen olmayınca seni bulamayınca yanımda on asır bile bir yüzyıl gibi yaşanır senin sevdanla bin ömür bile adanır seninle bir tek yıla anladım ki insan bir alışırsa sana bağımlı olur senden asla vazgeçemez bağlı kalır bin yıllık ömrü kalmış olsa da gün batımlarında Bostancı sahillerinde seninle gezip dolaşalım mı el ele? gece yarılarında birlikte uzanalım mı? Çamlık önündeki çimenler üzerine sereserpe haydi dayanamıyorum artık yeter beklettiğin gönlümdeki yemyeşil bahar solmadan çıkıp gel de yokluğunda beni buralarda düşürme çekilmez dertlere 18.07.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sahillere Kazıyacağım Senin Resmini
yıldızların geceye düştüğü yerde çıkıver gel sevdiğim beni bekletme ay ışığında seninle gezelim el ele İstanbul'da Marmara Sahilleri'nde sonra geri dönme kal ertesi güne dolaşalım birlikte gün batımında Pendik'te Kartal'da Bostancı'da belki mola veririz Suadiye'ye gelince belki de karşıya geçeriz gemiyle şimdi feribot çalışıyor Bakırköy'e unutmadın değil mi buralardan gidince? ah! bir kez bile olsa tutabilsem ellerini kainatın en yakışıklısı sayacağım kendimi hele bütün gözlerden uzakta kuytu bir köşede bir de sımsıkıcasına sarılıp öpebilirsem seni artık bu dünyada kim tutabilir ki beni? kollarımda sen sevinçten uçarım göklere inan ki sahillere kazıyacağım senin resmini yokluğunda dokunacağım fotoğraflarındaki gibi aşkımız sevgimiz okyanus derinliğinde olsun ki ömrümüzce hiç kimse asla sökemesin köklerini 15.12.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Sakın
gözlerinde kaybettim kendimi senin yüreğinde unuttum derdimi damarlarına verdim bütün sevgimi sakın beni benden alıp da şimdi sonra darmadağın etme kalbimi buna dayanamayacağımı biliyorsun değil mi? 11.10.2005 Hüseyin Erdoğan |
| Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:30 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.