![]() |
Düştü öncesi...
Kovuğundan çıkmadan serin duru sakindi ilintili öncesi sahip kafasında öldürdü benliğini suçu neydi ki her mermi en uzun yolu düşünce çizerdi ısındı yürüdü öldürdü kaldı orta yerde ta ki ölene kadar leş.... düştü öncesi... 07/08/2007 Zeki Arlan |
Düşünce...
Sesimizin ulastığı yere varmalıyız ama öleceğimiz yere değil daha suskular olacak.... 16/02/2005 Zeki Arlan |
Düşüncelerim.
Artık düşüncelerim farklı. Beni kemiriyor hislerim Sana lanetmi veriyorum, Zevkmi bilemiyorum. Bildiğim bir şey var. Ben kendimi zehirliyorum. Sakın sen aldanma duygularıma. Kendini koru benden. Korkarım akıtırım sanada zehrimi. Bana verdiğin duygular. Hançerledi yüreğimi. Bırakıp kaçma. Al götür benden verdiğin hislerini. Kalanlar bana yeter ben avuturum kendimi... Z.Arlan 2001 Zeki Arlan |
Düşündünmü.
Sen hiçbir insanı bir günde. Hiç durmadan düşündüğün oldu mu. Çektiğin her nefeste ah dedin mi. Dudaklarının ucunda.sıcaklığı hissettinmi. Bir selam bir kelam aradın mı. Hayaller kurup tanrıya yalvardın mı. Sesini duyunca Kalbin çarpmasını duydun mu Ben aradım hep yaşadım. Seni sevdim delin oldum. İçimde seni besledim büyüttüm. Hiçbir zaman küçümsemedim. Geç de olsa sevgiyi. Karşılıksızda olsa AŞKI sende buldum. İster inan ister inanma. Verdiğin duygular kalbimde istersen al götür onları Tozu Dumanı Acıları ömür boyu sonsuza dek içimde Adı yok ben bulamadım sadece SENİ SEVİYORUM Zeki Arlan...2001 Zeki Arlan |
Ebedim..
Çiçeklerden anlamam ben. Derdim. Bir yudum şaraptır benim. Deli gibiyim bu aralar. Sevdam hırçın dalgalar gibi. Yine dellendi. Azgın sular gibi. Bakmayın gülmelerime. İçim küf tutmuş benim. Senin derdinle. Sevgili. Yolda görsem tanımam. Kır çiçeklerini. Sen benim ilk çiçeğim. İlk sevgilimsin. Ve, Ebedim.. 04/04/2003 Zeki Arlan |
Efsun.! ...
Duydunmu ağladığını, şor da, karşıdaki...! mor dağların yalnızlığını... anladınmı... eteklerine kar yağmış üşüdüğünü sızım, sızım inlediğini gördünmü... . . . efsun... Zeki Arlan |
Efsun...
İçime düştü hayat derdi bir nefes daha alsam sen tadında aşk... susarmıydın *******e kanarmıydım sensizliğin ölmelerine... ya serzenişim! ... tatlı gülümsemene... efsun... 11/11/2004 Zeki Arlan |
Elimde deyil
Elimde deyil seni seviyorum. Elimde deyil seni unutamıyorum. Gözlerin doğruyu söylüyor. Sende beni seviyorsun. Unutmak elinde deyil unutamıyorsun. Nereye gitsen kiminle olsan beni unutamazsın. Dudaklarımız sevgimiz bir birine yakın. Sözlerin benim ruhun benim. Hiç bir zaman bırakıp gidemeyiz. O kadar sevdimki seni. Nereye gitsem kiminle olsam seni unutamıyorum. Elimde deyil seni unutamıyorum. Seni.. 2002 Zeki Arlan |
En çok
Hayatımda en çok istediğim Beni sınırsızca sevecek bir sevgili Güzel bir otomobil. Arabamla dünyayı gezdirmek. Sevgimle yüreğini beslemek büyütmek. Şaklabanlıklar yaparak güldürmek. Üşüdüğünde sıcacık kucak olmak ısıtmak. O narin tenine dokuna bilmek. Doya doya gözlerinden öpmek. Seni sevmek isterdim...Sevgili.... Z.Arlan.2001 |
En Eski Tanrıça...
sen olmasaydın tapardım yıldızlara es en eski tanrıça şuh sen kadar kocaman bu hasret sus ağlama sakın aşk öldü... Zeki Arlan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:02 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.