![]() |
Yorgun Düştüm
Öyle yorgun düştüm ki, seni düşünmekten Ama yine de kapanmıyor gözlerim Uyuyamıyorum Anla beni bebeğim, ne olur Ben sensiz yapamıyorum Sensizliğe alışamıyorum |
Asla
Denizler çöl'e dönse, kurusa Bulutlar kararsa, yağmur yağmasa Işık saçmasa güneş dünya'ya Yeşermese tek bir yaprak dalında Dağlar yıkılsa, karışsa toprağa Dünyanın son an'ı yaklaşsa Bilsem ki, sensiz olamıyacağım asla Son nefesim olsa da dudağının ucunda Seni affetmiyeceğim ömrüm oldukça Ne bu dünya da, ne öbür tarafta Yerin yok senin her iki tarafta |
Allahim
Allah ım tutuldum, kopamıyorum Önce sana, sonra o'na tapıyorum Affet Allah'ım , affet Sevdim, tutuştum, yanıyorum Sözleri yalan olsa da Çocuklar gibi kanıyorum Bırakıp gidecek birgün Ben, bu yüzden ağlıyorum |
Ağliyamadim
Bir sen kaldın içimde Bir de hatıraların ve acılar Gidişine ağlıyamadım bile Buz tuttu sel gibi yaşlar |
Yİne Bu Gece
Koynumda barınıyor korkular Kucak açmış sensizliğe yarınlar Ilmek ilmek işlenmiş acılar Sensiz kaldım yine bu gece Gözler karanlığa alışmış Kalbe sancı saplanmış Sensizliğe nalet okuyorum Hasretini yaşadım yine bu gece Tenimdeki sıcaklığın yakıyor Gözlerimde silinmezimsin Vicdanın rahat mı birtanem Ölmek istiyorum yine bu gece |
Sadece Senİn
Sen olmalısın sadece Sevgi dolu dünyama dolmalısın Aşk'ının fırtınasına kapılmalıyım Yanmalıyım alev alev ateşinle Erimeliyim avuçlarında Denizinde boğulmalıyım, sonsuzluğunda Yaşamakta, ölmekte senin kollarında Ben, ömür boyu senin yanında Senin olmalıyım, sadece senin |
Son Kez
Yalnızlıkları sarıyorum, sen diye bin bir umutla Karardı dünyam simsiyah bir bulutla Boynum bükük kaldım çaldığım kapında Yine bir başkası vardı kolunda Hiç birşey değil ki umurunda Ömrümü adadım ben senin yolunda Ölmek bile güzeldir bebeğim uğrunda Bırak ne olur, son kez Kollarım biraz daha kalsın boynunda |
Katİlİ Olacaksin
Kendime anlatamıyorum Sen nereden bileceksin Ben, taparcasına severken Eninde sonunda gideceksin Hiç kapanmıyacak çaresiz bir yarasın Aldın eline silahı Sevdamızı vuracaksın Ah birtanem ah Bu güzel aşk'ımızın katili olacaksın |
Sözümü Tutamadim
Sadece senin olacaktım And etmiştim herşeyim üstüne Senin sevgini yaşayamadım Sana ulaşamadım Affet beni birtanem Sözümü tutamadım Ben artık ebediyen toprağın olacağım Ben sana, orada kavuşacağım |
Benİ Unutamiyacaksin
BENİ UNUTAMIYACAKSIN İki tatlı sözü çok gördün bana Bitirdin sevdamızı, bakmadın bile ardına Allah büyüktür, kalır sanma yanına Gönül vereceksin birgün Kendin gibi bir vafasıza Nasıl da umursamazdın ben ağladıkça Pişmanlığın vuracak sonunda seni insafsızca Kahrolacaksın, çaren tükenecek Gözlerinden kan aktıkça Bana yanacaksın hergün Ben aklına takıldıkça Beni hiç unutamıyacaksın |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:54 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.