![]() |
Sen Ve Yoklugun...
Yoksun Artik Bİlİyorum Gerİ DÖnmeyeceksİn Artik AliŞmaliyim Sensİzlİge Sen Ve Yoklugun Benİ Yikiyor HİÇ Kaybetmedİm Hayatimda İŞte OyÜzden Korkuyorum BİrgÜn Senİ Kaybederİm Dİye Haykiriyorum Sensİz GeÇen GÜnlerİme Lanet Edİyorum Sensİz Dogan GÜneŞe Sİtem Edİyorum Senİ Benden Çalan Kaderİme |
ayrılık...
pişmanlık anlamsız aşk yolunda.yalnızda yürünür hayat yolunda.düşmanım olsada artık kolund****ahrolmaya değmez olanlar için senin gibi kalpsiz insanlar için.sanmaki zamanla yaş dolar gözüme.kaybeden gönlümse kazanan özüm ayrılıp giderken budur son sözüm...dünleri unutma yarınlar için unutma her acı senin gibi kalpsizler için... |
ROSESHAH...
Gerekirse Çekerim Silahı Acımam Ağlayan gözlerine Merhamet Dilenirsin Bil Ki merhametim yoktur ! Merminin Çekirdeği saplandımı içine it gibi geberirsin Gel Seni ben Munzura İbret-i Alem edeyim !!! İçine yerleştirdiğim mermilere Değmezsin... |
Canıma ( Ş )...
Dünya unutursa dönmeyi... Rüzgar unutursa esmeyi... Aşıklar unutursa sevmeyi... Yine unutamam seni... Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek ---Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi, Sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı, Sen bazen ve her zaman yaşamamın tek nedenisin... Canıma Sevgilerle ( ---Ş---) |
nede çok isterdim...
NEDE ÇOK İSTEMİŞTİM SENİNLE OLMAYI SENİNLE BİR ÖMÜR BOYU YAŞAMAYI NEDE ÇOK İSTERDİM SENİN KOLLARINDA ŞU RUHUMU TESLİM ETMEYİ SENİNLE AGLAYIP,SENİNLE GÜLMEYİ GEREKİRSE SENİNLE BERABER ÖLMEYİ NEDE ÇOK İSTERDİM BİR BİLSEN ŞİMDİ NERDESİN KİMİNLESİN BİLİYORUM ARTIK BENİM DEGİLSİN AMA ÇOK İSTERDİM BENİM OLMANI DİNLEMEK İSTERDİM O BİZİM ŞARKIMIZ SENİN KOLLARINDA SICAK YUVAMIZDA AMA OLMADI İŞTE ZALİM FELEK VERMEDİ SENİ BANA BENİ SANA ENGEL OLDU YOLUMUZA İSTERDİM SENİNLE SAVAŞMAK OMU |
**HIÇ KIMSE**...
sevgim kar$iliksiz a$k ne kadar acimasiz benim gúnahim ne seviyorsam senden vaz geçemiyorsam anlatsam anlamiyor o hep benden kaçiyor ben a$kimi haykiriyorum ama kimse duymuyor benim kadar kimse seni sevemez bu kadar aci kimse çekmez góz ya$i dókmez hiç kimse canini vermez seviyorum seni anlasana duy sesimi sessiz kalma anla beni ne olur anla sensiz ya$ayamam inan bana |
Pembe Rüya...
Torosların mahtubar çiçeği Özünü tozut bize Sevdalıyız biz sevdalı Kapıldık büyüsüne pembece rüyanın Yanıkça türküsüne çatlak kavalın Böğürtlen dalıyız |
iştahsızım :D...
Senin olmaz dediğin gün köye gittim.Biraz kafamı toparlamak için.Bu kerpiç evde yalnızlığı hissediyordum.Bir iki gün dışarı çıkmadım.İştahımda kesilmişti.Köyün içinde ki Mc donalds a gittim.5 hamburger istedim anca 4'ünü yiyebildim.Yanında ise 3 litre kola içebildim.İştahım gerçekten kesilmişti.Doktora gittim.onlarda iş yok diye sağlık ocağının bahçesinde mangal yapıyorlarmış.2 kilo kanat yemişim.Açlıktan ölecektim sanki iştahım bir türlü yerine gelmiyordu.Doktorla içeri girdik.Şikayetin nedir |
senin gittiğin ogünden beri...
90 dereceyle gelen güneş ışınları 180 derece dönerek hayatıma bir daha uğramadı Odam ,sokaklar ,tuvaletim bile her yanım karardı Senin gittiğin o günden beri... Burnum tıkandı nezle oldum Bir gül gibi aniden soldum Kafam karışık caddelerde kayboldum Senin gittiğin o günden beri... Hücrelerim yıkıma uğradı Metabolizmamda isyan çıktı Bağırsakla akciğerim kavga etti Senin gittiğin o günden beri... Biliyor musun ben artık kabızım Şu ıssız odam da tek başıma yalnızım Karsız geçt |
Aşk benim hiç Senim olmamış...
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya "Konuş konuş konuş" derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim der |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.