![]() |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim. Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek, ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı, ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya... Ben dört mevsim baha |
Senin aşkın
Mevsimlerden beşinci mevsim Senin aşkın Hislerden yedinci his Senin aşkın Gezegenlerden onuncu gezegen Senin aşkın Çiçeklerin en güzel kokulusu Senin aşkın Sırların en gizemlisi Senin aşkın Denizlerin en mavisi Senin aşkın Gökkuşağının en renklisi Senin aşkın Şehirlerin en güzeli Senin aşkın Kalbimin sarayındadır Senin yerin Kalbimin tahtındadır |
Kendine İyi Bak
'Kendine iyi bak' bir "veda" değil "elveda" cümlesidir çoğu zaman. O üç kelimeden çok daha fazlasını gizler içinde... "Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra ben yanında olmayacağım. Olamayacağım. İstesem de istemesem de. Sevdim bir zamanlar seni, hala seviyorum ve benden sonra da mutlu olmanı istiyorum. Olur da bir gün dönersem seni iyi bulmak istiyorum.' 'Kendine iyi bak. Çünkü bundan sonra kendinden başkası olmayacak yanında sana bakacak. |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere gözyaşı dökmüyorsa, aşık olurmuyum senden başkasına. toprak verdikleriyle mutlu olup; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat sen olmadan umutsuzca akıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana? gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça; kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, aslı kerem bilmed |
____HASRETİN YAKTI BENİ!____
H< Hasretin bir kor ateş gibi içimde A< Asi dalgalar serpilse de sönmüyor bebeğim... S< Sen özlemin diğer adısın ya R< Ruhsuz açıyor gülleri bu şehrin! E< Ertesi sabah kalktığımda yoksun ya yanımda T< Tek çareyi ağlamakta buluyorum sevdiğim! İ< İçip içip sızıyorum gönül meyhanesinde N< Ne olur gel, gel de bitsin artık özlemin..! Y< Yanıp tutuşan biçare gönlüm A< Avare oldu sensizlik şarabıyla K< Kaderim deyip çekilemem |
bir yaprak dökülerek can kaybediyorsa,
bulutlar nedensiz yere göz yaşı dökmüyorsa, akıtırmıyım gözyaşlarımı senden başkasına, toprak verdikleriyle umut olup; ekiyorsa sevgimize bir parça gül, koklatırmıyım o gülü senden başkasına. hayat umutsuzca sen olmadan aıkıp gidiyorsa, yön verebilirmiyim zamana? gönlümü kaptırmadan senden başkasına. ben ben oldukça, adım senle anıldıkça, sevgim hep seninle yaşadıkça, kaçırırmıyım gözlerimi senden başkasına. leyla mecnun böyle sevmediki, |
Sabah kalktıgımda , Gördüm,
Akşam yattıgımda , Düşündüm, Güneş cıktıgında , Haykırdım, Dolunay oldugunda, Söyledim...... VE YİNE SÖYLÜYORUM SENİ COK S |
Belki çaresiz bir aşk benimki
belki amansız bir arayış bulamasam da hayal ederim puslu bir camın arkasında saçlarını biçimlendiririm ağlrım,haykırırım dağlara taşlara seni anlatırım yaramı kapatacak bir derman ararım ama bulamam tekbir çarasi var o da seni bulmak sarılmak,sarılmak yada yağlı bir kurşun sıkıp yok olmak,yanlızlığa karışmak.......... |
Ne hasta bekler sabahi
Ne taze ölüyü mezar Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar **** Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni Bırak vehmimde gölgeni Gelme artik neye yarar.. |
Gece bulutlara sesleniyorum..Ellerin diye.Rüzgar güzel bir koku
getirmişse saçlarını okşayıp gelmiştir diyerek avunuyorum..Yaşamak yaşamak seninle bir başka zamanı.Bir başka zamanda seni yaşamak.Her şeyden önce sen,elbette sen,mutlaka sen,ister uzaklarda ol ister yanıbaşımda,SeN ol yeter ki bu zaman içinde "ben olmasamda olur..Seni bir yumağa sarıyorum yıllardır bitmiyorsun.Çaresizliğim gün gibi aşikar.Su olup çeşmelerden akan güzelliğin.Sen güneş kadar sıcak,tabiat kadar gerçek.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:57 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.