![]() |
Bu gece bir başka bakıyor gözlerin
Bu gece bir ışık hüzmesi gibi gözlerin Bu gece ceylan bakışlı gözlerin Bu gece seni anlatıyor bana umutsuz gözlerin gözlerin anlatıyor benim anlatamadıklarım.bana baktıkça gözlerin sevda dolu.ama belli etmediğini sanıyor bana baktıkça gözlerin ne renk bilirmisin ben bilirim bana baktıkça gözlerin sevdayı hapsetmiş sanki,kahroluyorum bana baktıkça sana baktıkça kahroluyor yüregim sensiz güünlerime sana baktıkça umutla doluyor gönlüm sayılı g |
AŞk Nedİr Bİlmezdİm,
Bİlİrdİm Ama İstemezdİm, Senİ GÖrÜnce İstedİm, Ama Dİyemezdİm, Derdİm Ama İstemezdİn, Hayir Dİyecegİnİ Bİle Bİle Senİ Senden İstedİm.. Elİften Yardim İstedİm, İnanamiyorum Ewet Dedİn, Artik Senİ Kalbİme Kİlİtledİm. |
Damla damla aksada gözyaşın aldırma Aldırma hayata kadere
azimle yürü Meltemli sabahlarda cok düşündüm seni Lanet ettim yalan olan tüm aşklara AGLAMA GÖZLERİM BİRGÜN SENDE GÜLERSİN. |
soğuk hücrelerde yatağım olmasa bile,
her zerresi buz tutmuş hayallerim var. korku vermez bana korkunç kabuslar, benim kabuslardan korkunç gerçeklerim var. benim bahçemde çiçekler açmasa bile, çiçekleri yeşerten duygularım var. bunları dostlarım duymasa bile, onlara gönlümde isyanlarım var. |
cehennemden çıktığımda elin bir buz gibi dokunduğun yerimi
ferahlatıyordu, bilemedim o elin sonra binlerce iğne gibi saplanıcağını..!! |
Gel desem gelirmisin'ki...eşyalarımdan silinmek üzere olan kokunu
değil doyadoya seni koklamayı Resimlere değil ellerini tutup gözlerine dalmayı Hayallerinle değil seninle konuşmayı Bir adım bile olsa beraber atmayı istesem... çölde su gibi hayatımda özledim seni.. Gel desem....Gelirmisin'ki. |
Sonu olmayan yolun sonuna yürüdünmü hiç...
Anlamsızlıgın anlamını anladığında kendinle yüzleştinmi? Derdini anlatacak kimseyi bulamazken kendi kendine dertleştinmi saatlerce... Sen hergün gördüğün o kebuslardan zevk almayı öğrendinmi peki ...? Söylesene perdeyi aralık bırakıp gecen her yüzde onu aradınmı ? Sen hiç yolda yürürken ansızın bi köşeye kacıp hıckıra hıckıra ağladınmı Söylesene arkadaş İÇİN CAYIR CAYIR YANARKEN TİRTİR TİTREDİNMİ SEN...... |
Seni görmeyeli sanki yıllar oldu
Özlemin içimde kor gibi yakar oldu Senden kalan tek hatıran avuntum oldu Ona bakıp sana hasretim yavaş yavaş büyür oldu Baktığım her yerde seni görüyorum Düşündüğüm her şeyde karşıma sen çıkıyorsun özlüyorum seni gecenin gündüzü özlediği gibi hasret şarabını seninle tattım bir an önce bitsin bu hasret??? |
Haylaz bir çocuktum seni tanıdığımda,
Aşkı oyuncak sandım oynadım anlamaya çalışırken kırdım.. Panik yaptım yapıstırdım tekrar oynadım defalarca kırdım onardım büyüdüğümde anladım allahım ben ne yaptım.. (artık sevmek için elime bile aldığımda çatlıyor) |
canım ,SEN KIŞIN İLK KAR TANESİYLE YÜRĞİME DÜŞTÜN . SANKİ BİR ÖMÜR
,TANIYOR GİBİYDİM .SENİ BU SEVDADAN ÖTE BİR ŞEYDİ. YENİDEN ,YAŞAM SEVİNCİ GİBİ. SENİN İÇİN ATTI KALBİM, BİR ÖMÜR SANA ÇARPAR BİLİRMİSİN* GÜLÜŞÜN ,AYDINLATIR DÜNYAMI. BATMAZ AYDINLIĞIN DEĞİLMİ *SAKIN GİTME CANIM ,YAŞAMA NEDENİMSİN . |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.