![]() |
can parçam can parçam
özlemim,hasretim,kederim sensin. kalbimin yüreğimin tek aşkısın sevdan içimdeki tek umut sevgilim.... sen benimsin alev gözlüm direncim,kuvvetim,dayanma gücümsün bu acımasız hayatta eğer sen olmazsan yanımda ben bir hiçim avareyim. içimdesin ya içimdesin ya o bile yeter bana yüzünü göremezsemde elini tutamazsamda gözlerine bakamazsamda sevgin yeter bana biriciğim... umut,sevgi,mutluluk sende gördüm seninle yaşıyorum seninle öleceğim can parçam........ |
Melek yüzünün ardında
Ufuklara taşıdığın bir sevgi vardı. Rakip gördün beni kendine, Aşık oldum dedin olmadı taki kıyamet ne zaman kopacak ozaman biter.... |
bırakma beni bitanem...
atma birpul gibi... sensiz olamam asla yapamam benki canımdan vaz geçmişim sadece sevgini düşünmüşüm herşeyden kıskanmışım seni..... herkeslerden saklamışım sarmışım sarmalamışım okadar çok sevmişimki bitanem seni ne olur terk etme bırakma atma kuytu köşelere yanlız bırakma karanlık sokaklarda üşütme karda kışta bebeğim seni çok seviyorum gerekirse yalvarıyorum.............. |
bir gece vaktiydi.
terler içinde uyandım sesler geliyordu ağlayışlar hıçkıran bir inilti duymuştum anlam verememiştim olanlara neydi ne oluyordu. ama bilmediğim bir şey vardı o sesler o iniltiler o ağlayışlar benden geliyordu telefona baktım hemen ayrılık vardı yine mısralarda terk ediliş hüzün ve ben o an anladımki boşuna duymamışım feryatları..... içim çok acımıştı duygularım incinmişti göz yaşlarım dinmez olmuştu sabah safak sökene kadar isyan eder kimselere bakmama |
ve gittin herşeyi karalayıp
gittin......... herşeyi bir anda silip gittin....... anılarla dolugüzel günleri terk edip gittin........ oysa mavi bir deniz misali yeşil yaprak misali aşkımız okadar masumduki gözümde senin varlığın......... yüreğimde umudun düşlerimde hayalin ellerimde bıraktığın izlerin hala kanıyor parmak uçlarım hala sızlıyor öpüp bıraktığın dudaklarım kurudu dillerim soldu güllerim bitti direncim tükendi sevgim sen gittin gideli............ |
Çekmeyen ne bilsin aşk yüzünden
Uykusuz *******i İçmeyen ne bilsin aşk .Aşk elinden bu zehri Bazen diyorum ki sevgime Karşılık bulsam ne olurdu acaba Sonra düşündükçe Batıyorum Bu yüzden tek bir şey istiyorum Seni düşünmeden bir GÜN. |
Yağmur güzeldi hayatımın başında
Daha sonra yağmur büyüdü Sel oldu aktı kalbime Yağmur dindiğinde ise Kalbimde derin bir sis çıkageldi. |
sen benim bitanemsin seni sevmek çok güzeldi ama sen gittin beni
bırakıp gittin bana ne yaparsan yap hala seni seviyorum sen benim tek aşkımsın son aşkım olacaksın .bunu sakın unutma bitanem herşey bitti deme sakın hiç bişey bitmedi çünkü ben seni hala ve hala çok seviyorum bitanem. |
Seni seviyorum
Ecelim gelicek Nefesim bitecek Içim eriyecek Son nefesimi verecegim Ellerinde Veda edecegim Inaniyorum Yok olup gidecegim Ortaliklardan Ruyalarinda soracaksin beni Umutlanacaksin güzel günlere Mezarimda aglayacaksin BENI NEDEN YALNIZ BIRAKTIN DIYE... |
Nasil ki deniz bulanir kirmiziya
Gökyüzü çalar rengini maviden Öyle ki yildizlar geceyi nasil aydinlatirlarsa Bende seninle öyle aydinlaniyorum Hani bazen sorariz kendimize Hayati nasil yakalariz diye Artik sormuyorum kendime Ben zaten sansliyim sen oldukça Maziye dalip gittigin an Eskilerle kendini avuttu... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:48 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.