![]() |
Büyük Osmanlı İmparatorluğu hasta adam ilan edilmişti
Üç kıtaya yayılan anlı şanlı topraklarımız işgal edilmişti İngilizler nifak tohumlarını ekmiş,bizleri bizden etmişti Halk perişan olmuş,yüreklere acılar dolup isyan etmişti Orta Asya aslanları at binemez kılıç kullanamaz olmuştu Tabaasındaki tüm uluslara kardeşim diye hakim olmuştu Irk,inanç demeden kucakladı kahraman Osmanlı askerim İnsanın,milliyetle memeleketini ayırmaz Osmanlı askerim |
Tüm Üniversitelere örnektir;tüzel kişiliktir ATATÜRKÇÜ
Akademik-idari tek yürektir tüm çalışmalar ATATÜRKÇÜ Sağlık, eğitim ile adaletin yalansız kalesidir Üniversitem ATATÜRKÇÜ demokratik asil insanlar mekanı Ünivesitem Yalancı her kötülüğe açılan bir kapıdır;burada barınamaz Önyargısı,aciz insanların kanıtsızca yargısıdır barınamaz Selim ve temiz olanlara sahip çıkılır;bilimdir tek çıkar yol Ne sağı var ne de solu,kesinlikle ATATÜRKÇÜ tek çıkar yol |
Çankaya Köşkü
Çan çan neden acı acı çalıyor bu çanlarn Kalesidir Laik Cumhuriyetin nedir niyetin Bayrakla dalgalı şehit kanı yakar seni çanı Anıtkabir içinde ölümsüz Cumhurbaşkanım Şehit kanıdır temeli olamaz hainlerin emeli Çankayam Çankaya şehit kanıyla yazılı kaya Göz dikme düşman, ederiz seni çok pişman Anıtkabir içinde ölümsüzdür Başkomutanım Kalmadı zamanı,oyun oynanıyor çok yaman Haykırıyor Anıtkabir, bir birlik olma zamanı İçimizdeki düşmaları mutlaka edilmeli |
değer verdiğin insan sana değer vermiyorsa bırak kendi değeri ile
kalsın... şunu unutma aşka isyan ettirmiş bile olsan sana olan sevgim asla bitmeyecek insafsız aşkım... |
Kenan YILDIRIM
Kazanlı sahiline bir yıldırım düştü ismidir hizmet Akadeniz dalgaları ile kutladı kutlanan idi hizmet Kazanlı, sağlı sollu olmaz;dönemin soyadıdır Yıldırım Şükran duyalım;taşlar üstüne taş koymaktır Yıldırım Kazanlı çıkarları ortak değerleri,temizdir emelimiz Sağlık, eğitimli ve adaletli yalansızla olmalı emelimiz Ayadınlatan aydınlara aydın demeli aydın aydınımız Kazanlı''yı aydınlatan aydındır Kenan bizim aydınımız |
A.Menef GÜNER
Zamanında en güzel tabiat harikası Koca kum tepesi kızgın çöl harikası Sahil kaplumboğanın bir üreme alanı Domates,biber,patlıcanlı tarım alanı Eh-i Beyt sevdalısı gerçek Müslüman Fellah Etilerin devamı Türk Müslüman Cebrail,Azrail,Mikail,İsrafil''le C.A.M.İ. Atası imam olanı imam olur yeri CAMİ Allah Muhammed Ali sevdalısı yürekten Laik Cumhuriyete çok bağlılık yürekten İbadet yeri ayırmaz kalpten Atatürkçü Irk,din,inanç ayırımı yapmaz Atatürlçü |
Prof. Emine Berika İPEKBAYRAK
Selim ve temiz yüreğimden selam olsun size hocam Yalansız kalbimden samimi bir haykırış size hocam Siz temiz yüzlü bir anasınız ablasınız sanatçı hocam Mersin Üniversitesi yönetimine saygılarımla hocam Yalan ve dolansız Atatürkçü olmaktır benim felsefem Temel değerlere duyarlı özden selimle temiz felsefem Demokratik aydın olan sizlere saygıyla sevgi felsefem Mersin Üniversitesinin yönetimine bağlılıktır felsefem |
BİLİYORSUN...
BÜTÜN ACILARINA YEŞİL IŞIK YAKTIM OLMADI,BÜTÜN KORKULARINA ARKA ÇIKTIM OLMADI,DAĞLARA MERDİVEN DAYADIM OLMADI,HAZİRAN DA KAR OLDUM YAĞDIM AVUÇLARINA OLMADI,SEVDİM OLMADI,TAPTIM OLMADI,YANDIM OLMADI,BENDEN ARTIK PESS;BU AŞKIN BİLETİNİ İSTEDİĞİN GİBİ KES!... NASILSA GİDİYORSUN.BİLİYORUM GİT AMA ARKANDA: YAŞLI BİR ÇİFT GÖZ,PARAM PARÇA BİR YÜREK,YIKILMIŞ BİR DAĞ GÖRMEK İSTEMİYORSAN;ÇEK SİLAHINI DAYA SIRTIMA TİTRERSEM NAMERDİM!... SEN VURDUNDA BEN ÖLMEDİM Mi?... |
Seni Seviyorum
Seni seviyorum,seni seviyorum Sadece kim olduğun için değil Sen olduğun için ve seninle beraberken Kim olduğumu benliğimi anladığım için Seni seviyorum Sadece kendin yaptıkların için değil Bana kattığın güzellikler için Seni seviyorum İçimdeki çocukluğu saklı kalmış Beni yeryüzüne çıkarttığın için Ve sana ihtiyacım olduğu her an Tüm duyarlılığınla yanı başımda olduğun için Seni seviyorum Elinin kalbimin üzerinde hissetiğim zaman Üzüntülerimi alıp anıların yerine |
hayatıma girdiğin için beni sevdiğin için
dünyamı aydınlatıp yaşama sevinci verdiğin için kendimi sende bulduğum için iyiki hayatımdasın iyiki varsın, seni seviyorum... sendeki farklılığı sendeki yaşayan beni dünyada bukadar içten bu kadar güzel sevilmeyi sıcacık bütün duygularını yüreğime döker gibi öpülmeyi öğrettiğin için belkide seni seviyorum... yıkılan umutlarımı gelmenle birlikte yeşerttiğin için belki sevdayı yeniden sende keşfettiğim için belki beni bir istanbul |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.