![]() |
Ben Sensİzlİge Alisamadim
Yerİne HİÇ Kİmseyİ Koyamadim Sensİz Aylar Gecsede Aradan Ben Hala Senİ Unutamadim Olmadi Yapamadim Senİ Seven Kalbe SÖz GeÇİremedİm Senİn İÇİn Akan GÖzyaslarimi Sen Olmayinca Hayatta Ben Yalniz Kaldim Bu Kadar Aci Cektİgİm Yetmedİ Mİ? Sensİz Ben Anladim Kİ Mutlu Olamam Sen Olmasan Ben Yasayamam Herseyİm Sensİn LÜtfen Gerİ DÖn... |
sevmem demiştim senden sonra
sevemedimde zaten ama hayat be sevdigim senden sonra hayatıma çok kişi girdi onlarda sevemedi beni dalga geçtiler hepsi güvenemedim zaten erkeklerede güvenmem senden sonra bir tek sen vardın ama artık yoksun gittin başka yerde başkalarıylasın bense burda senin yoklugunndayım sensizim sevmiyo kimse senin gibi beni gözyaşlarım kurudu ardından sevmediler be kara gözlüm senin gibi senden sonra bulamadım adam gibi birini be kara gözlüm |
Fırtınalar kopuyor zavallı yüreğimde,
Senden başkası yok inan kalbimde Bir sen varsın hayalimde, düşümde Sevdiğim sensin anla işte Baharda açan güller gibi Uzakta durma öyle eller gibi Sende beni seviyorsun deliler gibi Sevdiğim sensin anla işte Nasıl muhtaçsa toprak güneşe Sana öyle muhtacım gündüz ve gece Her an seninleyim ismin dilime hece Seviyorum seni anla işte Gözlerim her yerde seni arıyor Kalbim sensiz kavruluyor, yanıyor Bu ıstıraplı, günler sensiz geçmiyor Seviy |
SERSERİ ASIK=
yanlızlık kokar, hasret kokar benım ellerim gözlerin gibi kara ve soğuktur *******in ne sevmesini ne de sevilmesini bilirim sevme kızım ben serserinin tekiyim... şü küçük meyhanedir benim evim ne param var ne de memleketim siyah beyaz resimlerde kaldı benım sevdiklerim sevme kızım ben serserinin tekiyim... işte böyle her gece yanlızlığa dalar gözlerim kimbilir belki yanlızlıktır belki de esrarengiz gözlerindir sebebim yanlızlık tek dostumdur nişanlınsa kara kalemim |
ACI...
Kaldırım gülü oldum dün gece sahil boyunca unutmaya çalıştım bana bıraktığın kimsesizliği saatler geride kalmış benden derdimi anlayan yok. Dermanım da uzakta şimdi o kara gözlerin olacaktı karşımda avucumda aşkın. Saracaktım ince hayatını kollarımla zaman bırakacaktı seni bana. Solmadan geçecekti bu hayal. Gidip geliyorum seninle kendim arasında değişen birşey yok. Aynı boşluktayım sevsem mi yoksa sevmesem mi seni acı mı çeksem her gün prangalarımı eskitsem şaraba vur |
I- İlan-ı Aşk
Madde 7- İlan-ı aşk, tek taraflı yönetilmesi gerekli bir irade beyanıdır. Bu ilan bir şekli mahsusa tabi değildir. Madde 8- İlan-ı aşk, yazılı şekilde olursa buna 'Aşk Mektubu' denir. Madde 9- İmzasız aşk mektupları hiçbir hüküm ifade etmez. Meğer ki Muhtevası yazarının hüviyetini sevgiliye haber vere. Madde 10- Aşk ilan-ı sarih (belirgin) olabileceği gibi zimni de olabilir. Madde 11- Aşk mektubunun yırtılarak mursile(gönderene) iadesi sarih bir redveye yeni bir i |
ey yeni aşıklar ey sevdalılar
hergün bu sokaktan geçip durmayın benimde yaşanmış anılarım var bana o günleri hatırlatmayın benimde yaşanmış anılarım var bana o günleri hatırlatmayın kimbilir kiminle nerede şimdi belkide en uzak yerdedir şimdi tatlı bir masaldı yaşandı bitti bana o günleri hatırlatmayın bir zamanlar bizimdi o köşe başı anılar dolu toprağı taşı hala gözlerimde o son bakışı bana o günleri hatırlatmayın |
Bİr Yolcu Beklİyorum BİrgÜn Gelecek,
Bİr Hayal Kuruyorum HİÇ Bİtmeyecek, Bİr Kader Çİzİyorum Her Zaman GÜlec0ek Ve Bİr Kalp Taniyorum; Senden BaŞkasini Sevmeyecek...... Kbaran |
seni aradım yüzyılık kitapların
tozlu sayfalarının arasında sayfa dayfa seni aradım asırlık çınarlar gibi sabrederek seni bekledim kimsenin bakmaya bile cesaret edemedigi ZİHRİ karanlık bir gecede sokaklarda seni sordum ben aşıgım diyen binlerce kşiye sebib sesini duyamadıgım hiçbir yerde tutunamadım duramadım seni aramadan yapamıyordum işte elimden gelm yordu anladım sen kimdinki biye arardımki seni kimsin nesin nasıl birisin ki senn en sonunda çözdüm seni şükürler olsun tanrıya SEN |
Gİttİn Elveda Demeden
Yalnliz Biraktn Yalan DÜnyada Ben AĞlamayimda Kİmler AĞlasin Yalnizim Yalan DÜnyada GÖzlerİm Senİ Arar Kalbİm Senİ Sorar Yalan DÜnyada Nerdesİn Belalim Gel Artik Gel ÖlÜme Terk Etme Şu Garİbİ Sensİzlİk ÖlÜmdÜr Belalim Gel AĞlatma Şu Ramazan TaŞ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:29 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.