![]() |
Bak yine gece oldu
Ve tekrar sabah olacak Bir kazandıklarıma bakıyorum Birde kaybettiklerime kaybettigim ve geri Kazanamadıgım o kadar cok şey varki, Bunlardan biriside SENSİN , Seni seviyorum beni anla . Ve geri dön .... |
Ne aşklar yaşadım ömrümce NE AŞKLAR,
Kiminde;unufak oldum,koca kayalar gibi Yavaş,yavaş,parça,parça,Yokoldum sahillerinde Kiminin Deli dalgalar gibi azgın,hırçınmilyonlarca,parça,parça Acilarını çekemez oldum. Ne aşklar yaşadım ömrümce,NE AŞKLAR Bülbül oldum gül bahçelerinde Dikenine dayayıp yüreğimi Karşılksız verdim kanımla rengini solacak diye gülüme Yokoldu yinede sonbaharlarla darmadağın. Ne bir renk,ne bir koku. Bomboş sahillerinde ıslandım Deli yağmura inat Ne bir ses,ne bir |
Güzel gözlü bebeğim
Geleceksin biliyorum Hasretim sana ben Geleceksin biliyorum Ecem... Aşkımızın simgesi Sevgimizin dengesi İkimizin herşeyi Olacaksın biliyorum Geleceksin biliyorum. |
ya zamanından çok erken gelirim
Dünyaya geldiğim gibi Ya zamanından çok geç Seni bu yaşta sevdiğim gibi Mutluluğa hep geç kalırım Hep erken giderim mutsuzluğa Ya her şey bitmiştir çoktan Ya hiçbir şey başlamamış Öyle bir zamanına geldim ki yaşamın Ölüme erken sevgiye geç Yine gecikmişim bağışla sevgilim Sevgiye on kala ölüme beş |
*denize kavuşan kumlar misali içiçe girmişiz ayrılamayız
nehire kavuşan ırmak misali sedaya ermişiz ayrılamayız bir beden bir yürek olmuşuz senle ikimiz bir dünya kurmuşuz senle bu aşkla tutuşup yanmışız senle gönülden sevmişiz ayrılamayız sen yarım ben yarım bir bütün olduk bir karda eridik bir tek can olduk bu aşkın yoluna bir ömür koyduk yeminler etmişiz ayrılamayız |
Derken bir iki muhabbet
Tutuldum sana lanet Ah o resimlerdeki heybet Bana getirdi felaket |
Niye seni sevdim
Niye sana tutuldum ben Niye kıyamıyorum saçının teline Niye bakamıyorum gözlerinin içine Niye bu kadar güzel seni sevmek Niye sıkmıyor seni beklemek Niye hasretli bakışlarını anımsayarak Seni özlemek bu kadar özel Herkesten farklısın sen Öpüşün bir başka Gülüşün başka Herkesten farklı gidişin ve dönüşün BİR BAŞKASIN SEN…… |
Gözlerim kamaşır göz göze baksak
Bir çiçek olsak birlikte açsak Ağrı dağını aşıp da kaçsak Senle birlikte sularda yansak Aşkımız volkanlar yaratır Okyanusları engin denizleri taşırır Nerde aşk görse hemen aşırır Mecnunla Leyla bize şaşırır Dağlar geçse aradan Deler geçeriz oradan Yardım istesek ondan Buluşturur bizi yaradan |
aşksız kalbimi yaktın
Yağmur söndüremiyor Gözümden yaş akıttın Kimse durduramıyor Hani aşk çok güzeldi Sonu hüsranla bitmezdi Şimdi gözlerim dalıyor Artık aklımdan çıkmıyor Yetti bu acı kalbime Dur diyen olmasın ölüme Kurşun son versin gülüme Yetti bu acı kalbime |
Seviyorsan uzak dur sarma sarmaşık gibi
Sıkarsan bilesinki bu sevgi rağbet görmez Her yerde karşısına kıskanç bir aşık gibi Çıkarsan bilesinki, bu sevgi uzun sürmez Çok seviyorum diye takılırsan peşine Taşlar bile dayanmaz bu sevda ateşine Durmadan araştırıp, şüpheyle her işine Bakarsan bilesinki, bu sevgi meyva vermez Ellerini ovarsın, yetinmezsen azından Ancak bir moloz çıkar bu sevda enkazından Kabalığa yeltenip, eğer onun nazından |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.