![]() |
Martının denizi
sevdiği kadar.. Topragın suyu sevdigi kadar.. Leyla'nın Mecnun'u sevdigi kadar.. Sende beni SEVER MİSİN????? |
gitme
dayanamaz bu can gidisine yanlizlik öpmesin sensiz dudaklarimi solmak istemiyorum, kirik aynalarin kirli suretinde. hazanlar gitmesin taze gelincik tarlalarime göcmen kuslarim gitmesin uzak diyarlara. DUR GITME |
Yollarda aradım izlerini
Özledim o güzel gözlerini Aşkına muhtacım anla artık beni Ne olur bırakma beni... Gemilerden topraga Uzanan eller gibi Özledim SENİ::::::::: |
yasamak sevmektir,
sevmek umut, umut dogan güneste, dogan günes yüregimde, yüregim sende, yasamak seni sevmektir |
aklımda sen
zihnimde sen geçmişimde sen gelecegimde sen ruhumda sen benligimde sen hayalimde sen düşüncelerimde sen beynimde sen aşkımda sen sevdalımda sen bende sen sende ben |
Çok sevmek nerdir sen bilir misin askerim.Gözlerinde boğulmak
gibi,ellerin yakın olsada kavuşamamak gibi...Korkuyorum işte küçüğüm kızma bana.Yeşil gözlerinde boğulıyorum ben her nefesini hissetiğimde...Veee kaybetmek korkusu sardı bedenimi.Bu terkediliş sancısı değil bende ki ÖLÜM korkusu küçüğüm ölüm korkusu...Tekrar gözlerine bakamamak,tekrar sesini duyamamak,seni çok seviyorum KARA KIZIM demeni duyamamak korkusu bu...İçimde tuhaf bir acı var,ne olursa olsun beni bırakma olur mu |
Sevda çiçeği olsan koparmaya
kıyamam.. Sanki ağlama gözyaşlarına dayanamam.. Sen benim canımsın yıllar geçsede UNUTAMAMMM.. |
deniz sesimi duyar mi?
daglar dinler mi anlatsam seni? hüzünlüyüm desem care olurmu gökyüzü? salarmi bulutleri pesine, ilgilenir mi rüzgar, yardim eder mi seni bulmaya? |
bir gül kopardim dalindan,
batti elime dikeni, seni seviyorum diye , kanla yazdim sevgimi...... |
Mutlu muyduk? Mutsuz mu?
Yetinebiliyor muyduk? Tükeniyor mu? Güçlü müydük? Çaresiz mi? Seviyor muyduk? Kırılıyor mu? Sevgi miydi? Delilik mi? Sevda mıydı? Korku mu? Ben neydi bilemedim. SENCE NEYDİ... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:25 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.