![]() |
Elimde bir eski resmin
Karşımda son mektubun var Şarkılarda senin ismin Etrafımda yabancılar Ağlıyorum yine gündüz gece Son bir kere göremedim seni diye Çekilip bir köşeye ağlıyorum yine Ölüm bile daha kolay Senden ayrı yaşamaktan Bu sokaklar bu karanlık Seni bana hatırlatan |
bu gizli bir ask hihayesi hiç kimse bilmiyor
o da bilmiyor gizli belkide karşılıksız bir hikaye |
vur hadi bir hamleyle çek tetiği
yok olan kalp ağrı duyarmı hiç kanarmı? sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi acısı çok devası yok sensin devası ilaç gibi gittiğinde kalbimide aldın bak bende bir hiç bıraktın sen bensiz olursun ben sensiz yarım kaldım |
sevmiyorum deseydin ta baştan
bağrıma taş basar,seni unutmaya çalışırdım hala oynuyorsun duygularımla,aşkımla yetmedimi çektirdiklerin dahadamı çekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep seveceğim ve birgün yolunda öleceğim |
kıymetini bilmem için gitmenmi gerek?
anla artık büyüdün bebek! öğrenmen gerek gitmek kolaydır sor olan sevmek ne olur gitme gidersen benden ne kalır GERİYE!?? |
ben sen gibiyim ya sen ben olurmusun?
ben durulmak isteyen bir nehir sen üzerimdeki sal olurmusun? açsam diyorum yüreğimin tüm kapılarını sana sen içeri süzülen sevdam olurmusun? darbe üstüne bir büyü daha! ama ben uslanmadım ben sen gibi karanlıkta gün yaşadım bir dilenci gibi soruyorum UMUDUM OLURMUSUN??? |
ben ne şairim nede şiirler yazarım,
duygularımı mısralara karşılıksız satarım, bir bahçivan olarak gelmişim dünyaya başkalarına güller yetiştiririm KENDİME HEP HÜZÜN ÇİÇEKLERİ |
sen eşsiz bir şarkının,
en güzel sözleri sen parlak bir gökyüzünün, en parlak yıldızı şu anda düşündüğüm hatırladığım rüyamda gördüğüm hayal ettiğim çok iyi ama ........ÇOK SAHTEKAR BİR İNSANSIN....... pardon hayvansın:D |
gönlüme sevdayı saldında gittin
sevgiyi özleme kattında gittin bir ümit dilendim bu aşkta senden vuslatı ummana saldında gittin |
Ya hep ya hiç sevgilim
Ya seninle ya sensiz Olamaz başka biri Ya seninle ya sensiz! İstersen al at beni İstersen yarat beni Dağ gibi deniz gibi Ya seninle ya sensiz! Olmasa da sevenim Ağlayanım gülenim İlk sözüm son yeminim Ya seninle ya sensiz! İstersen sevme beni İstersen bekle beni Taş gibi toprak gibi Ya seninle ya sensiz! Yalnız bir mevsim değil Yalnız bir bahar değil Her zaman her yerde bil Ya seninle ya sensiz! İstersen öldür beni İstersen güldür beni Gün g |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:48 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.