![]() |
uzun bir yol var aramızda,
bir ucunda sen bir ucunda ben. bir ateş yanar bağrımıza, ateşi sen külü ben. ümit ışığı parlar gönlümüzde, ağlatan sen ağlayan ben. hasretlik şarkıları söylenir hergün, söyleten sen söyleyen ben. aşkımız dile geliyor mektupla, kağıdı sen kalemi ben. beklerim hergün kavuşmamızı, ümitle sen sabırla ben. |
Çocukluğumdan da uzak şimdi
Sevdaya hasretliğim Aşkta kaybetmeyi marifet bilmişim Ve yüreğimin limanına sokulan her kadını Seve seve kaybetmişim. Ben bana gelene değilde Nedense hep benden geçene yeltendim Bir yanım günaha Bir yanım acıya öykünürdü Aklıma hep düşende Düşünüm gül yüzüydü... Beni tanırsın sen! Acının tadını sigarayla sevdim Sigarasız acılar çekemedim İçinde yar olmayan şarkıları ezberlemedim 'Sigaramın dumanı, yoktur yarin imanı' Bütün hüzzam sözler |
Kimene
BeN DüNyAyA TeK GeLdİm TeK GiDeRiM ZaMaNıNdA SeVdİkLeRiMi TeK TeK SiLeRiM BuGüN AgLaRıM YaRıN SuSaRıM GöZüMdEkİ HeR DaMlA YaŞ İçİn GüNgElİr HeSaP SoRaRıM ZaR aTmAm ŞaNsA İnAnIrIm OrTaDa BiR ŞaNs VaRsA O NuDa BeN YaRaTıRıM HaYaTıNdAn TaMaMeN SiLeMeZ KiMsE BeNi Ya KaLbİnDe VaRsA YüReGiNdE Ya Da BeDeNiNdE KaLıR İzİm GeRiYe KiMiNe GöRe KıRaLıM KiMİnE GöRe YaLaNım HeRkEz RaHaTıNa BaKsIn BeN AdAmInA GöRe AdAmIm... IamTheHero |
Kimsenin yokluğu bu kadar korkutmazdı beni
Kendimi zor günlerin adamı görürdüm Hiç bir güçlüğün beni YIKAMAYACAĞINI düşünürdüm. Oysa şimdi yarımım. Yani SEN! Böylesine uzakken Anladım, Ben hiç bir zaman TAM OLAMAYACAĞIM...! |
Gelİrsem Kapina BİrgÜn Senİ GÖrmeye,
Ümİt Verİp Eyler Mİsİn SevdİĞİm? Sana Yalniz Kendİmİ Getİrsem, Benİ Koynunda Saklar Misin SevdİĞİm? * * * ÜŞÜmÜŞ Olsam Ellerİm Tİtrese, Hasretİnİn Acisi İle YÜzÜm GÜlmese, Kalbİmdekİ AŞk Yarasi Derİnse, Bana Tesellİ Vermeye Eyler Mİsİn SevdİĞİm? * * * Dertlerİmİ Attim Bİr Yana, Bİr Kendİmle SiĞindim Sana, İÇİmde Sevgİ Ve Kalbİmde Yara, Bana Sevİyorum Der Mİsİn SevdİĞİm? * * * |
seni yakalamak ne kadar zor olsa gerek
sen beni hic sevmedinki ben bir kere sevdigini duysam canimi veririm askmi yok irak bana cok uzak |
Ben seni kocaman bir yürekle sevdim.Gözlerim değil, yüreğimdi seni
gören. Sen damarlarımdaki kana karışıp, geldin oturdun yüreğime. Bir başka yerde olamazdın zaten. Sen, benim en değerli yerimde, yüreğimde olmalıydın, orada kalmalıydın. Çok aşka ev sahipliği yapan bu yürek ilk kez bu kadar kolay kabullendi seni. Herhangi bir konuk değildin artık. Bu yüzden ne ağırlama faslı vardı ne de uğurlama. O yüreğin gerçek sahibiydin. Şimdi sonbahar, kışa giriyoruz ya. |
Geceyi izliyorum...
Elimde dumanı katran sigaram,bir elimde beni benden alan son dem şişem... susuyorum ben yine... gözyaşlarım konuşuyor yerime...hayalin yanımda bakıyorum sadece,dokunsam kaybolacak biliyorum,dokunamıyorum... Sesler fısıldıyorsun kulağıma,duyamıyorum,sağırım sanki duvar gibi. Yıldızlara bakıyorum,benim en parlak yıldızım sen!kayıp,gidiyorsun artık gökyüzümden... Tutamıyorum zamanı her geçen dakikalar düşmanım benim,sensizliğe attığım ürkek adımlarım onlar. Gözyaşlarımın |
Yaşıyor ama uzaktaysam senden
Bil ki seni hiç unutmadım Ölüm değilse bizi ayıran Yazık olmuş ,hata yapmışsız Senden yada benden ne farkeder Şeytana uymuş aşkı yakmışız Adımı söylemezdin bana seslenirken Aşk derdin,aşkım derdin Her aşk dediğinde Beni kendinde daha da aşık ederdin Buluştuğumuz anları hatırlıyorum Güller açardı gönlümde sen gelirken Üç-beş saat bile ayrılsak Yapraklarım dökülürdü sen giderken Yanyana duran iki yıldızdık sana göre En parlak,en güzel olanı bendi |
özgem senin olmadıgın bir şehirde ben nasıl yaşarım senin olmayan aşkı
ben nasıl yaşarım peki senin olmadıgın bişehirde ben nasıl nefes alırım çocuklugundan beri seni seven ve senin yerini kimseleri getiemeyen faruk nasıldayansın özgem kollarında yaşlanmak ve kollarında ölmek istiyorum.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.