![]() |
Şimdi Yoksun
Bu yazdıklarım Amerika'da meydana gelmiş gerçek bir olaydan alınmadır. Bu şiiri yazan bayan sevginin değerini çok genç anlamıştır.Şiir çok uzun olduğu için sadece can alıcı yerlerini yazıyorum.Hiç birimizin sevmede geç kalıp üzülmemesi dileğiyle. Günlerce peşimden koştun,benden güleryüz bekledin, Ben sana hep kızdım,tersledim,sen yılmadın. Her sabah evimin önündeki ağaca çıkıp cama vurarak beni uyandırdın, İlgilenmedim,bağırdım,yüzümü çevirdim,hiç vazgeçmedin. ......... |
Dedem
Yine yoksun dedem. Sensiz geçen bir yıl daha, Senin olmadığın bir gün daha. Hep ağıtlar söylendi bu günde, Kuran'lar okundu Gene gözyaşı döküldü, Yine acı hissedildi yüreğimizde. Kim bilir ne zaman Diner bu acı? Kim bilir ne zaman söner Bu yüreğimizdeki yangın? Belki de hiç dede! Bizi bırakıp gittiğin günü Dün gibi hatırlıyorum. Zaten hiç aklımdan çıkmıyorsun ki... Sevgim hiç eksilmiyor ki... Günden güne çoğalıyor, Özlemim hiç azalmıyor ki... Gün geçtikçe, Yıllar bi |
Dost'a Öğüt
Yarini ararken yaşlı gözlerle Düştüğün hallere gülesin gelir Hasretle beklerken, solmuş güllerle Umudun yellere veresin gelir Sıladan ümitsiz, gurbet gezersin Yollardan, dağlardan, kuştan sorarsın Aramakla geçen ömre yanarsın Her şeyden vazgeçip, ölesin gelir Hayat bu, bırakma kendini dostum İnsansın, yitirme sevgini dostum Sağlam dur, yıktırma bendini dostum Bakarsın gün olur, bulasın gelir. |
Acı Dost
Nerde o eski sözler, yaşanmış güzel günler Su gibi akıp kaybolup gittiler Dostum deyip hissettiğim sevgiler Bir anda yüreğimden silindiler En kötü günümde yalnız bıraktı beni düşmanım değil de dostlarım yıktı Nerde, nerde benim dostum diyenler Gerçekleri benden gizleyenler Yüzüme bakıp yalan söyleyenler Acımasızca terk edip gidenler En kötü günümde yalnız bıraktı beni düşmanım değil de dostlarım yıktı |
Nerden Bileceksin
Sen nereden bileceksin Seni nasıl sevdiğimi Uzayıp giden yolların Yüreğimde derinliği Ağrıyan kollarımın Dinmez halsizliği Bir sabahçı kahvesinin O hüzünlü atmosferini Çekerken ciğerlerime Sana yazıyorum Kırılgan şiirlerimi Sen nereden bileceksin Seni nasıl sevdiğimi |
uzun bir yol var aramizda bir ucunda sen bir ucunda ben bir ates
yaniyor bagrimda atesi sen dumani ben umut dolu göz yaslarimizla aglatan sen aglayan ben askimiz dile gelince kagitlarinca kagidi sen kalemi ben bekledik bekleyeceyimiz yillar kadar sila sen gurbette ben ben |
Sana Bakinca Derİn DÜŞÜncelere Daliyorum
Kendİme Gelemİyorum Artik Korkuyorum Artik Hayal GÖrmekten GerÇeĞe DÖnmek İstİyorum Ama DÖndÜĞÜmde Senİ GÖrememekten Korkuyorum Korkuyorum Benİ YanliŞ Anlamandan Korkuyorum Senİ Kirmaktan Elİmden Gelenİ Yapiyorum Senİ Mutlu Edebİlmek İÇİn AÇ Ellerİnİ Gİreyİm Be GÜlÜm Kuruyan Dudaklarima Bİ Kadeh Şarap Islat Islat Kİ Dudaklarimdan Tadin Gİtsİn |
Yansittigim Yasadigim
Anam Gurbete Bir Kus Saldin Tek Basina Soluk Almak Icin Verdim Bir Mola Kondum Yalniz Ve Caresizce Bir Dala Gozlerim Daldi Alayla Ucan Suru Kuslara Anladimki Benim Yerim Degil Bura Özlem Haykirisim Yarinlarima Garip Kalmak Istemiyorum Burda Bir An Once Donmek Istiyorum Alyildizli Vatanima Anam Bu Degil Bana Gore |
Ben Bende DeĞİlİm HÜzÜn Var İÇİmde,
Haykiriyor Dİlİm Sİtem Var SÖzlerİmde; Bİr ÖlÜ Gİbİyİm Hasretİn Denİzİnde Artik Aynalara Bakamiyorum. On Yedİ YaŞinda Otuzlu Gİbİyİm, Bedenİm YipranmiŞ Bİr Derİ Bİr KemİĞİm; Bİr Şeyler GÖrmÜyor GÖren O GÖzlerİm, Artik Aynalara Bakamiyorum. Ben Ne Halde İdİm Ne Hale Geldİm AŞkindan BİrgÜn DeĞİl ÖmrÜmÜ Verdİm, Kendİmİ Yol Gİbİ Yerlere Serdİm; Artik Aynalara Bakamiyorum. KÖr Olacak Bİr GÜn Bana Bakan GÖzlerİn İÇİnde Kalacak Benİm Sana Olan Özle |
Yalnızlık üşümekse
Yalnızım üşüyorum Sensizlik uçurumsa Tut kolumdan düşüyorum Soru sorma Cevabını bilmiyorum Bildiğim tek şey Seni deliler gibi seviydrum |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:11 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.