![]() |
Aşkım burdan sana nasıl anlatacagımı,
Bilemiyorum. Ama bildigim tekşey seni sonsuza dek, Seveceğim. Şu anda yaşıyorsam. Bu sadece senin için, Seni ölümüne seviyorum...! (Qirzma) Yanlızlık üşümekse Yanlızım üşüyorum Sensizlik uçurumsa Tut kolumdan düşüyorum Soru sorma Cevabını bilmiyorum Bildigim tek şey SENİ SEVİYORUM SEVMEK SUÇSA CEZAM İDAM OLSUN...... CEZAM İDAM İSE CELLADIM SEVDİGİM OLSUN...... |
Ben kaybolmayı seviyorum kendi yanlızlığımda
Ulaşmasın bana ne bir ses ne bir nefes Gül yaprağındaki korkak su damlacığı gibi Hayatım düştü düşecek Ben seninle kaybolmayı seviyorum birtanem Karanfil kokulu *******de seni koklayarak Bir Tanrı şahit olsun aşkıma bir de sen Başka tanık asla olmayacak M. KUZU |
Hani bilirmisin bazı aşklar vardır,
Ölümüne sürer,unutmak istesende unutamazsın. Atamazsın yüreğinden bir türlü onu. Görünce yalanın ortaya çıkar. Sevmiyorum dersin ama sadece dildedir bunlar... Çünkü, sevmiyorum derken, Kalbin seviyorum diye haykırır; dünyaya. Başkasını seviyorum dersin gözlerine bakınca,eriyip gidersin. Yani atamazsın onu, yüreğinden ne yapsanda. Boş yere yalan söyleyip durursun. İşte ölümüne seversin unutamazsın; ONU ne yapsanda. |
kurulan dünyada sevda üzerine bir hamurdur ask ...bazen duygu seli
bazen tek bir acı içinde hüzün.......o varken acısıyla tatlısıyla güzeldir hayat o yokken yarım kalmış vucuda agır gelir onsuz yasam ....bekler gözler arar hayalini...yollar asıga isyan kaynagı olur bos gecen arabalar kalbe saplanan bir ok misali acı verir ....arar olur sems gibi parlayan o gözleri... |
bak gözlerime son kez
bak bak ki sensizliğin acısını gör biliyorum bi daha hiç olmayacak yaşanmayacak bu deli sevda senle olan güzel o aşk kokan umutların yeşerdiği hasterlerin bittiği o günler olmayacak. son kez bak bugulu o nemli o eşsiz gözlerinle ne oldu ne değişti sadece gidişin bitişim oldu bak bak işte bitti artık ne umutlar olacak ne yarınlar sadece sensizlik olacak , geride boynu bükük kalacak sensizlikle başlayan her kelime her aşk sözcüğü hani olmazdı hani ay |
özlemin yüreğimi yakıyor
gözlerimi yollarda bırakıyor dön artık sevdiğim çünkü bu yürek sensizliğe DAYANMIYOR |
Ayrılık hasreti vurdu bağrıma
Neden ayrı düştük, bilemiyorum! Sen yoksun sevdiğim, gönlüm virane Üzüntüm çoğalır, gülemiyorum! . Gönlüm ateş sanki, kor gibi yanan Hasret mızrak mızrak, vermiyor aman Derdimle baş başa kaldığım zaman Akar gözüm yaşı, silemiyorum.. Gittiğin gün dünya zındana döndü Ümidin, hayalin ziyası söndü İdrâk paramparça, duygu bölündü Bir türlü kendime gelemiyorum! . Hıçkırır yüreğim firkât yasında Gönlüm kürek çeker, gam deryasında |
sana yazdığım her satırda içtenliğim,
benek benek içtenliğimi koruyor. özlemim,renkten renge, hasretini anlatıyor. seni bir serçenin; göz yaşları kadar seviyorum, sevgim sana belki az gelecek ama, bildiğim bir şey var, serçaeler ağladığı zaman ölür. seviyorum ;sevmenin her acı verdiğini, sevenin sevilmediğini bile bile, fakat yine bir umut taşıyorum, belki seven sevilir diye. özlenen sen olunca sevmek sevilen sen olunca, sevilmek sen olunca, esgide anlamını buluyorum. |
Karanlik Bİr Gecede
Tİtreyen VÜcudumdur Ürperen SÜruruma SÖz GeÇİrmek Ne Zordur GÖzlerİne KarŞilik İsteseydİn Canimi Vemezmİydİm GÜzelİm UĞrunda Bu Canani |
Hanİ Bİ Zamanlar Sevgİlİm DedİĞİn Çocuk Vardi Ya Onu DÜn Sokakta
GÖrdÜm Bİtkİn Bİ Serserİ OlmuŞ Delİ Gİbİ Senİ Arzuluyordu GÖzlerİnden SÜzÜlen YaŞlar Yanaklarindan SÜzÜlÜp Dudaklarinda Bİrİkİyordu Oda Sankİ Senİ ArzuluyormiŞ Gİbİ Dudaklarindakİ YaŞlari ÖpÜyordu Sonraaa........ BaŞlayan YaĞmurla Ansizin Ortadan Kayboldu Tipki Senİn KaybolduĞun Gİbİ Onu HÜsranlara İtmİŞ Islak Sokaklarda DolaŞiyor AĞzinda Şarkiniz YikilmiŞ YikilmiŞ YikilmiŞ Kalbİnde Sen Elİnde Sİgarasi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:46 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.