![]() |
Bilemedim
Gül mü esir olmuş, bülbül mü bilemedim, Güller hep solar bülbül ağlarmış anladım, Elime doksandokuz tespih alıp, ağladım, Gül mü esir olmuş, bülbül mü bilemedim, Güller hep solar bülbül ağlarmış anladım... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim Bilemedim
Bu Dünya çoktan kokmuş, Aşkın Kanunu hiç yokmuş, Dünya hepten yokuşmuş, Bilemedim bilemedim. Gerçek seven alamazmış, Alıpta hiç saramazmış, Sevenler hep ayrılırmış, Bilemedim bilemedim. Bunu çok geç anladım, Senden ayrı hep ağladım, Bu ellerde yalnız kaldım, Bilemedim bilemedim. Şimdi gelse ne olurki, Derdim nasıl son bulurki, Yalnız kaldım tek başıma, Bilemedim bilemedim.... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim Böyle Olacağını
Bilemedim sonunun, böyle vahim olacağını, Bilemedim senin benden böyle ayrılacağını, Bilemedim bana söyleyemediğin, o sırlarını, Bilemedim mahsun gözlerinden bilemedim. Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim Geri Dönemeyeceğini
Bilemedim, gidenlerin geri dönemeyeceğini, Bilemedim kâlbinde sakladığın düşüncelerini, Bilemedim sahi beni sevmedin mi sevdin mi, Bilemedim, gidenlerin geri dönemeyeceğini, Bilemedim kâlbinde sakladığın düşüncelerini... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim Gideceğini
Gözlerimden anlarsın sanmıştım seni nasıl sevdiğimi, Senin için, şu tatlı cânı, nasıl vereceğimi, vereceğimi, Bilemedim, bir çalımla beni bırakıp böyle gideceğini, Gözlerimden anlarsın sanmıştım seni nasıl sevdiğimi, Senin için, şu tatlı cânı, nasıl vereceğimi, vereceğimi... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim İşte Bilemedim
Seni kazanmışken kaybetmişim, çok geç anladım, Ne vardı, ne vardı sanki, sende birşeyler deseydin, Bilemedim işte be bilemedim masum gözlerinden, Seni kazanmışken, kaybetmişim, çok geç anladım, Ne vardı, ne vardı sanki, sende birşeyler deseydin.... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim Kara Gözlüm
Yüce sevdam hâyal oldu, Güller gibi soldu soldu, Verilen söz hani noldu, Bilemedim kara gözlüm. Ne hayaller kurmuştum, Nasıl mutlu olmuştum, Tamda mesut olmuştum, Bilemedim kara gözlüm. Neden böyle yapıyorsun, Beni sevdin saklıyorsun, Sen kimlerden korkuyorsun, Bilemedim kara gözlüm. Bilsem onu tepelerim, Senin için can veririm, Senin derdin neydiki, Bilemedim kara gözlüm... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilemedim Neden...
Seni benden eden neden, Ayrıldık bilemedim neden, Benim için yoktu ki neden, Seni benden eden neden, Ayrıldık bilemedim neden. Belki bir yalan dı, yalandı, Belki yalanı diyen, yılandı, Gülüm sebepsiz ayrılandı, Seni benden eden neden, Ayrıldık bilemedim neden.... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilememişim Böyle Yanacağımı
Bilememişim, sonradan böyle, böyle, yanacağımı, Bilememişim gücümün sonuna dek dayanacağını, Bilememişim, senin beni sevip, böyle ayrılacağını, Bilememişim, sonradan böyle, böyle, yanacağımı... Yusuf Önder Bahçeci |
Bilememişim Gözlerinde ki Esrarı
Ben bilememişim, o güzel gözlerinde ki esrarı, Bilememişim, manalı, manalı bakar gözyaşları, Bilememişim sevdiğim güzelin kâlbinde efkârı, Ben bilememişim, o güzel gözlerinde ki esrarı. Şimdi ayrılık elinde zebun kalan saf benim ben, Şimdi sana mı ağlayayım, yoksa halimemi ben, Oklar saplanıyor kâlbime, gözde kirpiklerinden, Ben bilememişim, o güzel gözlerinde ki esrarı. Ben bilememişim güller, goncalar tez solarmış, Mecnun'lar, Ferhat'lar, işte bunun için ağlarmış, Sevip ağlayan Önder, onlardan, geri mi kalmış, Ben bilememişim, o güzel gözlerinde ki esrarı. Yusuf Önder Bahçeci |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:07 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.