![]() |
Senİ Anlattim Sana
Sana seni anlattım yalınsız, yalansız Duydun mu, yandın mı acısına Gözlerine yaş doldumu sabırsız Kahrettin mi ayrılığın ar'ına Hasret kaldın değil mi yarınına Yanan ateş zor sönüyor birtanem Matemler tut, yanlızlığın kahrına Şişeleri devirdim yokluğuna Sayısını bilmediğim, paketlerce sigarama İsyan dedim de, edemedim Allah'ıma Sevmedim hayırsız, taptım ben sana Bana değil bebeğim, bana değil Sen, yitirdiğin aşk'ımıza ağla |
Ağlama
Ağlayan sen oldukça Ağlatan hep olacaktır, unutma İki tatlı söze kanıpta Yüreğini kanatma Umutla bak yarınına İnanma sakın aşk'a Aşk, ağlamaktır hayatta Yazık gözyaşlarına |
Unutulmak
Sensiz kalmanın acısı kavurur Hatırlanılmamak acı gelir, katlanamam Ne tarifi imkansızdır unutulmak Bir köşeye atılmak, eskimek Buruşturulmuş bir kagıt Gereksiz bir eşya gibi Tozlanmış anılarda Yaşamak hatıraları yeniden *******in soğuk koynunda Sen olmadan, kokun olmadan Gözlerden akıtılan yaşlara inat Silemeden, kurutulmadan Tekrar tekrar kanatılmak Mümkün mü bebeğim sensiz yaşamak Ufacık yüreğimde, kocaman sen Senden geçemiyorum, unutulsam da ben |
Garİbİn Hayalİ
Yüreği dert kutusu Gece yoktur uykusu Gündüz köşe başı bekler Gelecek yavuklusu Dostu kazmış kuyusu Kavuşmaktır tek umusu Cebinde yok kuruşu Anasının bir kuzusu İş yok, güç yok avare Kız vermezler garibe O seviyor, kime ne Dokunmayın hayaline Yanında yavuklusu Birde tatlısı, tuzlusu Yok birşeyden korkusu Var mı ondan mutlusu |
Yeterkİ Gel
Sensiz yaşamaya çabaladım Eridim yokluğunda Dua oldun kuruyan dudaklarımda Çırpındım yorgun, arsız Zamanımı şaşırdım Aradım Kırık kadehlerin keskin çığlıklarında Kanatılmış eski hatıralarda Hasta, benzi soluk umutlarda dolaştım Kaybolmuşluğun şaşkın gözlerinde Esir düştüm yokluğuna Açılan ellerime dolmanı bekledim Demet demet yanlızlıklarda Yıkıntılardan farkım kalmadı Sensizlik depremleriyle sarsıldım Usanmadım yollarına nöbete durmaktan Pes etmedim, seni sayıkladım Pişmanlığın vurduğunda alnından Kan, revan içinde olsanda gel Son saatim de, son nefesim de Yetiş gel, ne olur gel Kokuna hasret, yüzüne hasret Yeter ki gel, son kez seni göreyim Bırak kolların da mutluluktan öleyim |
Sevmeyİ Bİlemedİm
Sevgi diye çırpındım yıllarca Bir yudum sevgiye hasret kaldım Avuçlarımı kanattım Kurşunlar sıktım beynime Yüreğimdeki kilitleri açtım tek, tek Çıkıverdin bir gün karşıma Sevda gibi,sevmek, sevilmek gibi Uzandın ellerime Saçlarımda oldun tel, tel Yasak tebessümlerim döndü kahkahaya Çiçek açtın kışımda Yağmur gibi çorağımda Gözlerim kör kaldı dünyaya Bir seni gördüm, bir seni sevdim Canımı hiçe saydım uğrunda Hiç gitme, tenimde yaşa istedim İstedim de, diyemedim Sevgim çok büyük, tarifsiz Korktum, korkutmak istemedim Kaçmak istedim senden Nefes alamadım yokluğunda Canımdın sen canımda Öldüm, öldüm dirildim de aşk'ından Galiba ben Adam gibi sevmeyi bilemedim Ben sensiz olamam derken Kayıverdin avuçlarımdan Seni yitirdim Bir çakıl taşı gibi sensizliğe itildim |
Aşkim
Sana bir şiir yazmak istiyorum aşk'ım Hiç yazılmamış olsun Bulunmasın kitaplarda Aşk'ımı, tutkumu anlatmak istiyorum Hiç anlatılmamış olsun mısralarda Öylesine sevmek istiyorum ki seni Kimse sevmemiş olsun benim kadar Seninle yaşamak istiyorum Hiç yaşamamış gibi önceleri Ellerine tutunmak, hiç kopmamak Hep seninle olmak istiyorum Hiç ayrılmamak yanından Her an canında olmak Ölmekse eğer uğrunda o'da Yalnızca senin kollarinda |
Senİ Sensİz Yaşayacağim
Ayrılmak ister mi bu gönül senden Kopar mı seven biriciğinden Başka çarem yoktu birtanem Ben yaralıyım ezelden Gel, sen de vazgeç benden Yüreğimi kopar yüreğinden Hiç bir şey gelmiyor ki elden Sen, mutlu olacaksın bir gün Uzaktan bakacağım ben Öleceğim kederimden Sen diye sardığım hayalini Öpüp,öpüp koklayacağım Bebeğim, senden sonra sevemem Son nefesime kadar, buna inan Senin ile, aşk'ın ile yanacağım Ben seni, sensiz yaşayacağım |
Erteledİm Sensİzlİğİ
Erteleyeceğim, erteledim sensizliği Söz verdim yanlızlığıma Her an yanımdasın, hiç olmasanda Soğuklarda üşümiyeceğim Canımdan ayırmıyacağım seni Can canan dan ayrılmaz ki Terlemiyeceğim yokluğunda Serin sularım olacaksın, yaz sıcağında Kaybolsam da yokluğunda Tutunmuşum sevdana tüm varlığımla Yaktığım ağıtlar şarkılarım olacak Sana dinlediğim, sana ağladığım Yansam da söndüreceksin ateşimi Senden hiç ayrılmıyacağım Benden gitmeyeceksin asla Mahşere dek seveceğim Sen seveceksin ölürcesine beni Erteledim sensizliği ölene kadar Biz, hiç ayrılmayacağız |
Nerelerdesİn
Yollarına umut ektim, yeşermediler Solmaya yüz tuttu bütün çiçekler Dönmez denilenler geri geldiler Bir sen gelemedin, nerelerdesin Göller nehir oldu, hep çağladılar Bulutlar karardı,kan ağladılar Aşık'lar umuda bel bağladılar Kavuşamaz denilen dağlar kavuştular Bir senden haber yok, nerelerdesin |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.