![]() |
bırakma beni(roseshah)...
Bırakma beni sevdiğim, Gidişine dayanamam! Hasret gözyaşlarımla Kendimi avutamam. Dönerim dersin ama Kadere inanamam. Bıraktığın anılarınla Ben, sensiz yaşayamam! Deliyim senin için... Kime sorsam, dönüşüm yok, Nereya baksam mavi. Yelkenimde deli rüzgar. Her yanım tuz, her yanım y |
ela gözlüm (roseshah)...
Sana elagözlüm diyeceğim ömrümce koyu da olsa rengi gözlerinin... Bir kırmızı kurdela, bir bulut, bir gül Sen gittin hatıralar perişan etti beni, Gel, eski günlerin içinden, rüzgarlarla Gel, kurumus kirpiklerime bir yağmur gibi dökül... |
bu ses (roseshah)...
Bu SeS? Bu SeS...HiÇ YaBaNCı DeĞiL BiRaZ acı BiRaZ HüZüNLü BiRaZ KıRGıN Ama Gururlu Ama GüçLü YeNiLMeMiŞ NeDeN? NeDeN SeVGiYe MaĞLuP BiR iNSaN NiÇiN GeLeCeĞe BaKıYoR ? KıRGıN DuYGuLaR NeMLi GöZLeR ÖĞReNeCeĞiMiZ ÇoK ŞeY VaR HaYaTTaN AMA ACI ÇEKEREK... AMA AĞLAYARAK... |
aşk (roseshah)...
Aşk, bir rüya görmektir sevdalı bir uykuda, Sevdiğinin ellerini tutuvermek kuytuda Gözlerine bakarak anlatmaktır, anlarsa... Anlayacaktır elbet, kalbine yazılmış yar'sa! Parmağıda bir yüzük; uyanılır da bazen, Bazen de yüreğinde ayrılığın iziyle... İçimizde dolaşan meçhul bir sevgiliyken, Görülen sanki odur aşkının körgözüyle... Uyanınca gördüğündür işte senin kısmetin... O seni beklemekte her ne olsa niyetin!... |
Abartılmış Sevdalar...
bazen öyle bir an gelir ki abartılmış sevdanızın gerçekle yüzleşmesini yaşarsınız sizi çok sevdiğini sandığınız ses geçiştirmek için bir seni seviyorum kondurur yüreciğinize en kimsesiz en ilgiye aç halinizde halbuki içten bir canım kaç seni seviyorum eder değil mi yalnız hissedersiniz kendinizi sığınmaK istersiniz delice sarılmak ağlamak sonra da gülmek ışık açıktır ama etraf karanlık gelir yazdır ama nedense soğuktur hava durumu bozuktur gönül yaylarında kar yağar ab |
senin için (roseshah)...
Öyle bir hayat yaşıyorum ki , Cenneti de gördüm, cehennemi de Öyle bir aşk yaşadım ki, Tutkuyu da gördüm, pes etmeyi de Bazıları seyrederken hayatı en önden, Kendime bir sahne buldum oynadım, Öyle bir rol vermişler ki, Okudum okudum anlamadım. Kendi kendime konuştum bazen evimde, Hem kızdım hem güldüm halime, Sonra dedim ki ''SÖZ VER KENDİNE '' Denizleri seviyorsan, dalgalarıda seveceksin, Sevilmek istiyorsan, önce sevmeyi bileceksin. Uçmayı biliyorsan, düşmeyi de bileceksin. Kork |
hep acıtan sonlarmış meğer...
bir karanlık içindeyim hiç bir yerigörmüyor fakat sesler işitiyorum öyle bir yerdeyim ki gelen seslere cevap bile veremiyorum birileri bana sesleniyor,ağıtlar yakıyor gibiydi.tarif edemediğim kadar hıçkırıklarla ağlıyorlardı. ben onların yanındaydım. ama onlar benim yanımda değildi sanki oysa benim için hıçkırıyolar,çığlıklar atıyorlardı. benim yanlarına gelmemi istiyorlardı. diyordum burdayım, burdayım ben baksanıza,yanınızdayım işte; bağırıyordum duymuyorlardı. uzaklardan sessiz ve |
Sevda Yellerİ...
Estİ Sevdanin Hasretİn Yelİ ÖldÜrdÜ Benİ Yar Hasretİ Gel Nazli Yar GÖr Şu Halİmİ Senden Sonra Yikildim Duymadinmi Benİ Gelmezsen ÖlÜm Gelecek Bana Ecel Gelmeden Şu Acİz Cana Sonkez GÖreyİm Senİ DÜnyada Öyle Vereyİm Şu Canimi Mevlama Elİm Ayagim Tutmaz Oldu GÖzÜmde YaŞlar Dİnmez Hasretİn Çekİlmez Oldu Gelde Kurtar Benİ Yanmaktan Nazli Sevgİlİ Nedİr Bu Derdİn Çaresİ Yakti Yikti Şu GÖnlÜmÜ ÖlÜm Banada Geldİ Sevdİgİm Yar Bİr TÜrlÜ Gelmedİ Duy Sesİmİ Yeter Ye Nazli Sevgİlİ Ge |
Delİ GÖnÜl...
GÖnÜl Ferman Dİnlemezkİ YÜrek Yarsiz YaŞayamazkİ Sevdayi YÜrek Unutmazkİ Ayriliklar YÜregİ Yikamazkİ Delİ Kanli Adam Bİr Kere Sever GÖnlÜnÜ Sadece Sevdİgİne Verİr Ondan BaŞkasini Haram Bİlİr Sevenler AŞka Kiymet Verİr Korku Bİlemez Seven İnsan Cehennemİ DÜŞÜnmezsİn Kara Sevdalisan Cİhani KarŞina Alirsin.. GerÇekten Sevdİgİn An..... Şİİrlerİ Anlam Kolay Degİl Şİİrlerİmde Hep Şu 2 Olaylari Anlatirm 1.sİ AŞik Olmayi 2.sİ Ayrilmayi Ve Hasretİ |
yalanmıydı...
YALANMIYDI YALANMIYDI GÜLÜM BU AŞKIMIZ YALANMIYDI SENİN BANA BU YAPTIKLARIN GERÇEK AŞKA SIGARMIYDI HANİ SEVMİŞTİN YA YALANMIYDI VERDİGİN O SÖZLERİN HEP YALANMIYDI GÖZLERİN YALANMIYDI SENİN BANA YAPTIKLARIN GERÇEK AŞKA SIGARMIYDI BİZ ARKADAŞ KALALIM DEYİPTE BÖYLE GİTMEK VARMIYDI O SÖZLERİN BİRER BİRER YALANMIYDI BUNCA YAŞANANLAR HEP YALANMIYDI |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:33 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.