![]() |
sen varya sen...
benim damarlarımda gezen kan, gözlerimden akan yaşsın. yüzümdeki tatlı bir tebessüm, içimde derin bir sızısın. bilmiyorum şimdi aklın nerde aşkım sen onu bunu boşverde... sen varya sen benim için hayatsın.. seni ne kadar çok sevdiğimi bilsen inanki sevdiğim inanamazsın.. |
o kadar çok seviyorum ki herşeyden herkesten çok seviyorum ama affet
sevgilim gidiyorum ben gitmek zorundayım canım çok yanıyo bilmiyordum ki hiç bir şeyi bilmiyordum hayaller kuruyordum senin için bizim için ölüm qirdi aramıza gidiyorum en kimse hiç kimse hiç bir şeyi bilmiyor bilmiycekte ölümü yatagımda yanlız başıma bekliycem hiç istemezdim bunu hiç beklemezdim bi sabah uyandıqımda telefonum çalıyordu arayan doktorumdu bana söyleyi sözler canımı çok acıttı ağlayamadım bile neden biliyormusn |
Günler geçer sen yoksun
Aylar geçer sen yoksun Ama yıllar geçecek Sen hep yanımda olacaksın Her günümde sen varsın Her sanıyemde sen varsın Sen her anımda varsın Çünkü sen benim canımsın Canımın içi gözlerin O esmerimsi güzel tenin Kalbimin en derin köşesi senin Sen yeter ki iste canım Sana gülüm diyemem Gülün sonunu bilirim Sen benim canımsın Damarımsın,kanımsın |
gidiyorsun hiç durmadan hiç bakmadan herşeyini alıp gidiyorsun beni
gözü yaşlı bırakıp beni sensiz ve aşksız bırakarak gidiyorsun öyle bir gidiyorsunki sanki bir daha gelmicek sanki bir daha sevmicek gibi |
yalan oldu sözlerin bende
mazi olmuş sözlerim sende umutsuz gecen her günümde sevgini büyüttüm gönlümde sensiz geçen ömrümde boş kalacak ellerimde bir daha sevmeyecek yüreğimde silinmeyecek geçmişimizde tükenmeyen sevgimde bir tek sen olacan yüreğimde bir tek sana yer olacak kalbimde gelecek bütün ömrümde. |
seviyorum seni
Allah kahretsin unutamıyorum çok özlüyorum dayanamıyorum sensizliğe uyuyamıyorum sensiz Allah kahtretsin seni çok seviyorum her yerde sen varsın Allah kahretsin kalbime senden başkası giremiyor Allah kahretsin sana olan sevdam sana olan aşkım durmadan canımı yakıyor Allah kahretsin |
K..endime yazık ettim senin qibi
E..qer sevseydin benim qibi N..eden aqlatırdım seni A..ma olmadık başkalari qibi N..eyse bunuda okumadın diqerleri qibi... |
Şu yalan dünyada kımse kalmamış yanımda
En iyisi bile düşman gibi karşımda |
sen ümit ektiğim hasret biçtiğim
yanındayken bile özlediğim din şimdi kar yağmış yüreğimisensizliğin ateşiyle ısıtıyorum senden utanıyorum seni seviyorum bile diyemiyorum ama bilki seni çok ama çok seviyorum bunun adı aşk sana aşık olmak kadar güzel birşey varmı bilmiyorum :? |
bilemezsin seni ne kadar sevdiğimi kimse bilemez sen bile ama sunu bil
ki seni hayatimin sonuna kadar seveceğim bunu bli yeter bitanem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:38 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.