![]() |
Veda etmeye bile izin vermedin
Belki de son bakışın yeter bana Git dercesine bakışların Ya da kal demeye korkan bakışların. Hangi günahımın bedeli bu Söyle seni sevmem mi Söyle sana aşık olmam mı Günahım buysa müebbet ver bana Çekmeye hazırım cezamı. Bir veda busesini çok gördün bana Bir ayrılık cümlesi etmeden gittin |
Senİn İÇİn ÖldÜm,
Sen Benİ Terk Ettİn. Senİn İÇİn Canim Feda, AŞkimmmm.......... Sen Benİm Gİbİsİn Sen Ona Laİk DeĞİlsİn Senİ Sevİyorum AŞkimmmm......... |
SEVEMEM
Bülbül olsan altın kaplı kafeste Yaşam olsam soluduğun nefeste Dillere şarkı olsan ruhlara beste Ben daha seni sevemem canım Elmastan ruhun olsa zümrüt kalbin Benden başkasını sevmese gönlün Benimle geçsede bütün bir ömrün Ben daha seni sevemem canım Ateş olsan beni yaksan kavursan Rüzgar olsan yere göğe savursan Gönlünden gönlüme perçinde vursan Ben daha seni sevemem canım Öme |
Artik Bu Sokaklar Don Buz...
Şİmdİ Ellerİm Yorgun... İlİklerİme Kadar Solgun... Nerdesİn Ey Yar Yoksun... Gel Dokun Bana Nefesİnle... Gel Sar Benİ Ellerİnle... Gel Yak Benİ AŞkinla... AteŞİnle... AŞkinin AteŞİyle... Bİr Kar Tanesİ Gİbİ SoĞuk Ellerİn... Bİr Kor Tanesİ Gİbİ Yakar Ellerİm... Gel Dokun... Gel Yanalim AŞkin AteŞİ İle... ( Cİhad Ulusoy ) |
hastayım diye;
tahlil yaptılar. yedi defa kanımı aldılar, sekiz mikroskoptan gecirdiler, dokuz doktor kafa kafaya geldiler, ve sonunda icimde; seni buldular.... aşkım... |
BİLİYORUM
bazen kendi kendime oturup düşünüyorum... acaba sana ulaşmakmı, yoksa ölüme ulaşmakmı daha kolay... bence ölüme ulaşmak daha kolay, çünkü ölüm bana hayır demiyor.... ama yazık olamzmı o kadar yaşamış olduğum hayatıma o kadar hayat mücadelesine, arkamda beni yetiştirip o kadar değer vermiş insanlara yazık olamzmı, o kadar eziyet görmüş seven kalbime, düşünerek ağrttığım o saçlarıma,,, onun sesini duyduğunda zıplayan damarlarıma(nabzıma) yazık olamzmı, |
hocam
Sevdaya tutulmuşum aşığım zaten Bir de üstüme siz gelmeyin hocam Fizuli ayrılıktan söz ediyorken Siz bana veziri sormayın HOCAM Sorun söyleyim aşk ne, kahır ne Ben ne bilirim divan ne donam ne Dertler yağmur seli gibi yağıyorken üstüme Bir de sözlüme bir vermeyin HOCAM (EMRE ALKIZ)(BEŞİKTAŞLI) |
o kadar mutluydum ki seninle,kaybediyordum kendimi.sanki senden başka
birşey yoktu şu yalan dünyada.ama asıl yalan olan senmişsin ve anladım ki bir yokluğu varsaymışım,bir hiçe sarılmışım.sen hiçbirşeyin değerini bilmedin.ben seni aşkın yerine koymuş aldanmışım.kabahat sende değil ben,insan tanımamışım.küçücük bir toz tanesini bir mücevher sanmışım.sen zaten yokmuşsun ki senin neyine yanayım...ben çoook yandım zalim sıra sende.sen de yan ki bu acı nasıl yakıyormuş insanı anlaaaaaa |
BİrgÜn Benİ Hatirlarsan GÖzlerİn Dolar Aglarsan O GÜn Eger Sen
Mutluysan ÜzÜlme Sevgİlİm Bende Mutluyum |
Uçurtmalar uçurdum gökyüzüne,
Gökkuşağı çizdim karanlığa, Misk-amber kokuları yolladım; sen kokan Düşlerime kaldırdım kadehimi Her yudumda sindire sindire içtim Seni, Sevgimi, Gülümseyişini... Martılara anlattım yüreğimi Dost edindim şiirleri; sana yazılan Şarkılar tuttum adına Adına yolladım, Aşkıma yolladım, Düşüne yoladım.. Daha bir düşündüm insanları, Yolları, tuzakları.. Özen gösterdim fikrime Fikrimi aldın...Beni benden aldın. Aklıma, fikrime, yüreğime, Ellerime, gözleri |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.