![]() |
yüzümdeki çizgileri sorma
sen güldürmüştün ya gözümün ferini sorma sen bakıp söndürmüştün ya ellerimin pamukluğuna bakma sen sımsıkı tutmuştun ya saçlarım kar beyaz deme onları okşayıp "bir ömür geçiyor" demiştin ya şimdi de sorma "bu mezar ne" diye sana demiştim ya "ölesiye seviyorum" diye. |
SEN
Öldürecektim bende seni... Kendimde o gücü bulabilseydim... Gömecek çkur bulamadım ! Sindiremeyecektim senden sonra... Bana kalanları mezara koymaya... Diyar diyar dolaşıp, İçime gömecektim seni oysa... Ama, ben seni İÇİMDE ÖLDÜRMEYE KIYAMADIM!!! |
Senden öncesi veya senden sonrası
Belki hayatımın dönüm noktası Belki de bir sonun yeni başlangıcı Sana göre yeni bir başlangıç olsa da Bana göre bir sondur bu Hayalle gerçek arasında ince bir çizgidir bu Senle olmak ya da sensiz kalmak Belki de bir durak aşkıydı Olup bitti Ama belki de bir ömrün filizlendiği bir aşktı Seninle ya da sensiz İkisi de acı veriyor bana Bakışlarınla yaktığın bu çocuk Şimdi aşık oldu sana Ve ağlıyor arkandan Sen sakın umursama |
Aşk şiirdir okunur,
Yüreklere dokunur, Kalbin içine konur, Aşk sevgi çiçeğidir. Sevgi aşkın dilidir, Sevenin yüreğidir, Aşk sevgiye köledir, Aşk sevgi ölçeğidir. Seven noktayı koymaz, Virgüllede ayırmaz, Paragrafı taşırmaz, Aşk yüreğin gülüdür. |
kalbimin ortasından gelmişti aşk
giderken incitti ruhumu. hiçbir acıya boyun eğmedim, çok kaybettim yönümü hiçbir kutup yıldızım olmadı, çok kez düştüm çok tekme yedim ama her seferinde aşk incitti ruhumu.. |
Resmine baktım hatıralarım canlandı
Bir an geçmişin her anı yaşandı Yüreğim hasretten,acıdan sızladı Bu aşk heves değildi,çılgınca yaşandı... Gel unutalım desem unutulmuyor Bu hasret,bu ayrılık beni çıldırtıyor Sensizlik,beni sana daha çok bağlıyor Bu aşk,günden güne ölümsüzleşiyor... Böyle bir aşk yaşanmadı yaşanamaz Hayatta böyle seven ve sevilen olamaz Zalimler,gönlü karalar bile bize kıyamaz Şunu iyi bil ki seni benden kimse alamaz... |
Bir gülüşün yeter di,
Sevdalı gönlüme, Razıydım hasretine,hayaline, Atma beni yıllanmış şarap gibi, Aşk mahsenine.... İçimdeki ateşler küle döndü, Yaralarıma ilaçlar derman eylemedi, Felek hep bana vurdu sillesini, Kaderime boyun eydim, Mahkumum aşk mahseninde.... |
Yine seni, sensiz yaşıyorum
Hayallerime seni katıyorum Biraz sevgi,biraz tutku Biraz da aşk.. Hayat yolculuğumda Kurduğum hayalleri,düşleri Yine seninle,sensiz yaşıyorum Biraz gözyaşı,biraz hüzün Biraz da yalnızlık.. |
ben hüzünlerimle yaşarım sevdamı,
okyanusun dibinde bir aşk olmalı bana ait olan, vurgun yerken henüz ölmeden elimden tutan. unutmuşken aşkı bir kıvılcım vardır elbet tüm büyüsüyle sadkati avuçlarında beni bekleyen |
canıma.......benim dünyalar değişmediğim mahmudum...
bugünde sensiz bugünde yine yanlızım.... yine karalar bağlamış yine umutsuz bir güne adamışım kendimi... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.