![]() |
Gül kokladım gül sakladım,
Gül ektim tarlalara, Gül topladım gül suladım, Gül saçtım topraklara. Güllerden sarayım var, Gülsüz yerler bana dar, Gül bahçemde güller yar, Ben güllere aşığım. Her çiçeği severim, Gönüllere dererim, Bahçelere ekerim, Yine gülden geçemem. Gönlümde yeri başka, Getirir beni aşka, İllede gülüm başka, Yürek gülden geçmiyor. Sarısı var alı var, Sevenlere dalı var, Gönüllere şalı var, Gül sevgi çiçeğidir. |
Sensİz...
Yİne Sensİz Bİr Gece GeÇtİ Yİne Sensİz DoĞuyor GÜneŞİm Yİne Sensİz KarŞiladim GÜnÜmÜ Hep Sensİzken DÜŞÜndÜm ÖlÜmÜ Nerdesİn Benİm Yildiz GÖzlÜm Nerde Ayrilmamak UĞruna VerdİĞİn SÖzÜn Benİ Birakip GİttİĞİn O GÜn HİÇ Aklimdan Gİtmedİ O GÜnÜm Bu Kadar Acimasizmiydin Sen Hemen KaÇip Gİttİn Hayallerİzdenbİlseydİm Gİdecektİn Sen HİÇ Beklemezdİm O GÜnÜ O GÜnden Önce ÖleceĞİmİ Bİlsem |
yalanın üzerinde kurulmuş,
bir dünyadayız birlikte. düşünecek olursak herşey yalan hayatta. sevgiler yalan üzerine, aldatmalar, birbirini takip eden ihanetler, bitmek bilmeyen, tükenmeyen çaresizlikler.. herkes bir şekilde mutsuz, bu yalan dünya da. doğruyu bulmak aramak ise imkânsız. herkes mutsuz, ümitsiz sevgilerin bile yalan olduğu dünyada. hiçkimsenin inancı kalmadı hiçbirşeye. ümitler yıkıldı gülen insanlar azaldı. aslında gülmeyi de unuttuk bu yalan dünya da. |
Bir tek senin aşkın mı aşk?
Sen misin sevda yanığı kaçak Ben seni sevdim seveli yandım Yandım,yandım sende söndüm Hayat bana bir dargın bir barışık Her günüm senle karma karışık Çakmak, çakmak gözlerinde ışık Senin sevdan bende, barut fişek Ulaşılmayı beklerken ayrılık İkimizin kaderi olsa gerek Bana ayrılık yazan felek Sensizliğini bana giydirecek Yapma be sevdam ağlama artık Bu kader senin değil benimdir Sana gelen bu ayrılık, firak Bende oluyor acı bir haya |
Bu kalp ağrısı
Beni andığın zaman Vurduğu an *******i Eğer ki uyuyorsam Her sabah sancısı Bana ardakalan Güven Sabuncuoğlu |
Ardımda seni bıraktım.
Yüreğimde yalnızlık… O sokağın başlangıcında. Bir akşamüstü zamanında. İkiye bölündüğümüz bir gündü. Bir veda etmeydi belki altı üstü. İlk defa gözlerini benden kaçırmadın. O sonbahar anlarında. Şehir baştan başa sarhoştu. Adımlar attım korkular üzerinden. Geride gözlerinin altın damlaları. Karışmıştı tuzlu tenime. Saçlarının kokusu sinmiş ellerime. Bir rüzgar ki güçlüdür ordusu. Vermedim ne yağmura ne rüzgara kokunu. |
Beni bütün acılardan geçiren
İçimde taş gibi oturur yaşanan Kaderi hiç zorlamadan Nasılda değişir yitirilen Bir gölgeden çaresiz kaçan *******imi darmadağın eden Hayalettiğim düşlerden Çekip ruhumu alan Güven Sabuncuoğlu |
Hani ağlamıyorum demiştim ya....
Gözlerimdeki yaşlara kanma! yine ağlamıyorum aslında..... Sadece___ Özlemine Dayanamayan Gözyaşlarım KONUŞUYOR SANA....!!!! |
Bir gün bu boş yatağımda,
Boş bedenimi bırakırsam, Sakın ağlama başucumda. Orada olmayacağım. Çocukluk resimlerime bakarsın. Ardımdan; Masum bir yüz ararsan. Tüm zamanlardan. Seni üzdüğüm tüm anlardan, Ve halsiz kalakalmışlığımdan. Haberim olacak biliyorum. Hatalarımı görüyorum. Güven Sabuncuoğlu |
Kadın sızıyor akşamüzeri
Sızlıyor yorgunluktan bilekleri Biçilmiş ince bir hayat üzeri Korku yaslanıyor nazikçe. Adını sormayanlar için Değişmiş çoktan,o kalıp isim Varmaz söylemeye benimde dilim Aşk bastırıyor sinsice. Kader hesaplayan muhasebeci Küçük aklıyla iflah olmaz deli Arıyor durmadan gideceği yeri Kendide bilmeden gizlice. Güven Sabuncuoğlu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.