![]() |
Aşık oldum sana.
O güzel gözlerine, O güzel dudaklarına, O güzel kalbine... Sevgi yükledim, Aşk yükledim, Senin için, Yüreğime,kalbime... Aşık oldum, O saçlarına. Aşık olmamak mümkün mü? , O güzelliğine...! |
Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle
Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmad |
Sevgi nedir bilmeyen,ama aşığım diyebilen birini düşünün,
Hayal ettiği,kör ümitlere,körü körüne bağlanan,bir aşık, Aydınlık,güzel günlerin,ve güzel gözlerinin hatırına, Hayatını heder etmiş,aşk nedir bilmeyen bir aşık. Gecenin kör karanlığını dost bilmiş,karanlıktan korkmayan, Aşkını kör karanlığın,kör kuyusunda arayan, Yüzme bilmeyen ama aşkın deryasına dalan, Boğulmaktan korkmayan,çılgın bir aşık.. Akşam olur,hazin duygular kaplar bedenini,gözleri fersiz |
Kalbim sızlıyor sen aklıma geldikçe;
İnanamıyorum Nasıl yıkarım bu aşkı Sensiz yapamıyorum Sana dön diyemiyorum Sayfaları yırtıp atıyorum Sen gelmedikçe ağlıyoru Sensiz yapamıyorum Ama yinede Sana dön diyemiyorum Üşüyorum sensiz bu kış akşamlarında Sıcaklığını arıyorum Bana o sıcakcık gülüşünü İçimi ısıtan o gülüşünü... Ah be aşkım Sana DÖN DİYEMİYORUM .. AFFET BENİ.. |
Sen beni sevmedin ben seni severken,
İnsafsızca çektin gittin hayatımdan, Bana bir şans bile vermeden umarsızca, Elbet bir gün pişman olursun, Lakin döndüremezsin yelkovanı geriye, Ne zaman dönerim bilmem artık eski halime, Umduğun gibi olmam belki yıllar geçince Rica etmem sana sensiz yaşamaya alıştıktan sonra, |
Gidiyorum,
Önümde bittiini düşündükçe açılan yeni yollarla beraber Hiç arkama bakmadan gidiyorum o bilinmeze doğru Senden bi haber. Senden tek bir söz bile duymadan Acını yaşıyorum hiç bıkmadan usanmadan. Çok zordu, Sen bilemezsin sensizliğin ne demek olduğunu Ve bir tek ben ağlarım Sensiz geçen günleri kadehe koyup içip içip... Seni hiç bırakıp gitti mi kalbin? Sayende kalpsiz yaşıyorum Ver artık beni bana geri Dön artık yalvarıyorum! Sensiz kimsesizim Ve hiç kimsesizim sensiz |
Gecenin karanlığı
Kalbimin sızısı, Sensizliğin acısı, Her günün akşamında, Her güneşin batışında, Beraberiz onlarla, Elime aldığım kalemim, Bir de yanımda sigaram, Diğer yanımda resmin Sigaramı yak diyemem Öyle bir yola girdim ki; İstesem de artık dönemem.. |
Allahın nurunu oldugunu senin o nur oldugunu ve benden baskasına yar
olmayacagını kimse bilmiyor sevdigim senin o gözlerinin birer inci tanesi oldugunu ve o gözlerinin birer mercan kadar degerli oldugunu kimse bilmiyor sevdigim bilmicekler ve bilemicekler cünkü seni benden baskası sevemicek sevse bile senin ugruna ölmicekler bunu bilki senin ugruna ölecek tekkişi bensevgilim kimse bilmiyor sen bil sevgilim seni allahına kadar seviyorum *******i seni düşünüyorum rüyalarımda seni görüyorum |
ben sigara içsem bu
kadar kötü omazdım ama şu aşk denen şey beni bittirdi ben aşık oldugum zaman ve ayrıldıgım zaman iç,sigara vb şeyler içer çekerim ama ben o güzelligi gördügümde herşeyi unuttum beee ve onun sayesinde herşeyi geride bıraktım aşk budur biri gelir,digeri gider . |
sen hayatımda yıllandıkça sevdigim.
içtikçe sarhoş oldugum aşk şarabısın seni sevip yüregime mahkum ettigim ömür boyu sevecegim tek cezalısın BEN gözümde dogup yanagında süzüldügüm dudaklarında öldügüm aşk gözyaşıyım... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:08 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.