![]() |
GÖrÜŞmeyelİ Uzun Zaman Oldu,
AŞkindan ÖldÜm Ve Dİrİldİm. Melekler Kadar Temİz, Zalİm GÖnlÜme SÖz GeÇİremedİm. Elİmde GÜller Kapida İsyan Ettİm, Laleler Elİmde Soldu. İnanmazsin Belkİ Ama, Mahaleye Duyurdum AŞkimizi. Gamzelİmmmmmmm... |
aşkın sanki bir rüzgardı
esip geçti yüreğimden derinlere gitti sevdan hiç kapanmayacak yaralar açtı yüreğimde kaldı sevdan en derinlerde kaldı hapsoldu kalbime bir daha hiç çıkmamak üzere rüzgar gibiydi duygular geçen o yıllar hatıra kaldı şimdi bende bir iz kaldı yüreğimde sen kalbimin bir köşesinde hatırasın şimdi bana acı tatlı anılarla bir yarasın şimdi bana kalbimin en derinlerine gömüyorum bu hatırayı bir daha hiç çıkarmamak üzere bir daha hiç açmamak üzere |
Ey unutulmayan aşk!
Bana unuttuğum aşkı göster Onu çook sevmiştim Ona değer vermiştim. Şu günlerde onu arıyorun Sağ olduğunu bilsem, İçim harat eder. Ey unutulmayan aşk Bana bir hiç uğruna Kaybettiğim aşkı göster. ŞAİR : KERİM AKSU |
Yıllarca en acımasız yangınlarda
Mısra mısra yaktınız beni Şimdi sıra bende Hazır olun Birer birer Ateşe veriyorum sizi... Ve kalbime gömüyorum küllerinizi Varsın dikenleriniz avucumu kanatsı farketmez Yeter ki Sevenler yüreklerine taksın güllerinizi |
----------------------------------------------------------------------
---------- Ben ayriliklarin sairi, Yalnizlarin ozaniyim. Sen, sen masallar okurken daha, Ben acilarin yazariyim. Haklisin, aramizda daglar, denizler var, Haklisin, aramizda uçurumlar. Senin sevdalarin, üç günlük masal, Benim sevdalarim, Allah'ina kadar. Elma sekeri mi sandin aski, Ne siirin siir, ne sarkin sarki. Hele bir kirilsin, hele bir kirilsin felegin çarki, Iste ben o zaman görürüm seni. |
Nereden bilecektin seni sevdiğimi
Hiç fısıldamadım ki kulaklarına aşkımı Senin için Günlerce *******ce ağladım Nereden bilecektin Hiç silmedim ki yanında gözyaşlarımı... KERİM AKSU |
Baharda gelmedin yazda gelseydin
Ah benim hazanım eylül bakışlım Nasıl sevdiğimi sen de bilseydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaderimi baştan çizemez miydin Bu kördüğümü sen çözemez miydin Daha önceleri gelemez miydin Ah benim hazanım eylül bakışlım Kaç gece terk ettim kaç sabah koştum Seninle doluydum sensiz bomboştum Geç olsa da aşkı sende bulmuştum Ah benim hazanım eylül bakışlım Kalbim sarıl diyor aklımsa bırak Gönlüm hep seninle ellerim uzak |
Yİne Sensİzİm AŞkim,
Yİne DÜnyaya KÜstÜm. Hayata KÜstÜm . Tekrar Beraber OlacaĞimiz , GÜnÜ Beklİyorum . Sensİzİm Bİtanem Sen Gelmezsen , O Zaman ÖlÜm Gelsİn . ÇÜnkÜ Sensİz YaŞamak , Bana Haram Bİtanem . |
AŞkina Varmi Çare
GÖnlÜmde Bunca Yara Sizliyor Snİn UĞruna. DaĞlarina Darginim Yollarina Yorgunum GÖzlerİne SÜrgÜnÜm Yar Sensİzlİk Bana ZulÜm Kalbİmde AÇan GÜlÜm Yar Gelmezse Gelsİn ÖlÜm... |
Sarhoş olmuş duygular,
Fırtınaya yakalanmış bir yelkenli misali. Savrulur oradan oraya, Aşk denizinde köpük köpük. Gözlerimde,öğle sonrasının mahmurluğu, Dilimde,yine o şarkı, Hatıraların esiri olmuşum besbelli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.