![]() |
Tek taraflı bir sevgiydi beni sana bağlayan
Ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki İki tarafına da dokunsam Hiçbir sonuç alamadığım bir sevdaydı benimkisi Ben seviyordum Ve içimden bağıra bağıra söylüyordum Ben sana aşıktım ama sen hissetmiyordun Çıkaramıyordum içimdeki gücü Anlatamıyordum seviyorumla biten o son sözü Ve gözlerimle söylüyordum Ama sen görmüyordun MERVE |
Sana uzaktan bakıyorum. Sana bakmak inanılmaz mutlu ediyor beni. Sen
gidince aklım da senin peşinden sürüklenip gidiyor, yüreğim de.. Yanında biri mi var, ona bir şey mi söylüyorsun, onunla gülüyor musun.. içim yanıyor. Ama senden sonra gördüğüm o insan birden senden biri oluyor. Senin baktığın her yer artık güzel, senin konuştuğun her insan, özel oluyor. Sen evine şu yollardan gidiyorsun. Ardından yürüyorum. Beni fark etmiyorsun. Önünden geçtiğin evlere, gölgesinde yürüdüğün ağaçlara, her g |
Gece, bile fazla bu akşam bana...Öyle siyah, öyle alacalı ki
karanlık..Uyumak istiyorum, alabildiğine..Kapatıyorum gözlerimi, sen oluyorsun uykularım..Açıyorum gözlerimi, yalnızlığa kapılıyor düşüncelerim...Anlamsızlığımla eş değer oluyorsun aniden... Gidişini seyrediyorum, anılarımın arasından...Tozlanmış duyguları temizliyorum, kelime kelime..İçim acıyor, derinden...Gülüşünü anımsıyorum...İçim burkuluyor... Sensizliğe alıştırırken günlerimi, şimdi ne gerek vardı ki sana ? Düşüncene bile ta |
AŞk Nedİr Nasildir Bİlen Var Mi?
Sevİpte Her Zaman GÜlen Var Mi? Ben Sevİyorum Demek Çok Kolay Hadİ Öl Deyİnce Ölen Var Mi? |
Tek taraflı bir sevgiydi beni sana bağlayan
Ve gözyaşına boğulan yüreğimdeki İki tarafınada dokunsam Hiçbir sonuç alamadığım bir sevdaydı benimkisi Ben seviyordum Ve içimden bağıra bağıra söylüyordum Çıkaramıyordum içimdeki gücü Anlatamıyordum seviyorumla biten o son sözü Ve gözlerimle söylüyordum Ama sen görmüyordun... MERVE KÖVENÇ |
GÜller Uzayip Sene Olsada,
Seneler Uzayip Asir Olsada, Bu AyriliĞin Izdirabibenİ BaĞlasa BİrgÜn DÖnersİn Dİye BekleyeceĞİm |
Seni sen olduğun için sevendir
Yüreğinin sesini uzaklarda bile dinleyendir İki eli kanda olsa derdine yetişendir Varolduğunu hissetiren,kıymet bilendir Dostdur sözde değil özdedir adı... Sabun köpüğü değil, darlık anında kaybolmaz Sözünün eri güvenirliği tartışılmaz Bilirsin, çıkılan yolda yarenlikden caymaz Hayatına girdi mi kolay kolay çıkamaz Dostdur sözde değil özdedir adı... Yüreğini menfaatsiz sunar İyiliğin için sözleri acıya bular, Vakti zamanı gelir söyledikl |
Senİ Sevİyorum Dedİm...
Fazlasini Bekleme Benden Hep Eksİk Kaldi Hayallerİm Aglamakla Gectİ ÖmrÜm Senİ ÖlÜmÜne Sevdİm Sevgİm Hep Yarim Kaldi Mutluluk Nedİr Bİlmedİm Senden BaŞka Kİmseyİ Sevmedİm Uykusuz GeÇtİ *******İm Zannetme Kİ GÖzlerİm Sana BaktikÇa Bikacak Ölsem Ruhum Daİma Senle Kalacak Kapanirsa GÖzlerİm Hayata İnankİ Son SÖzÜm Senİ Sevİyorum Olacak… Sana Olan AŞkimin En GÜzel TercÜmesİdİr Bu Şİİr Kİmse Anlamazsa Dedİklerİnİ SÖzler Yaralars |
Ne dil yeter seni anlatmaya,
Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... Biliyorum bugü |
aşkımsın canımsın dedim,hergün içim içimi kemirip yedim, senden çok
şeymi istedim sadece benim ol ay yüzlü çiçeğim benim.. sen benimleyken hayat durdu. ortalıktaki adam kayboldu ! oysa çok sevmiştinya ayyüzlüm seven kalbine ne oldu ? tek korkum yalan hayatta kötülüğe yenilmek, sende sev güven bana !değil önünde eğilmek,senin için ölürüm çiçeğim ay yüzlüm benim. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.