![]() |
Ölüyor içimdeki asi çocuk ;kefenimi kim saracak bilmiyorum.Bedeni
soguyor an ve an, aklından ne geçıyor okuyorum.Ağlıyorum yok oluşuna,bir meçhule dogru sürüklenerek gidişine.Boşalıyor biryerler içimde ;acısını duyuyor ama neresi oldugunu secemiyorum.Mutlu olmaya neden arıyorum. Kendimden olsa gerek bulamıyorum.Ne yapacagım şimdi..Hayata kimin eliyle dokunup,hangi gözlerin arkasından bakacağım.İçimdeki savaşa kım gırecek benım bayragıml****albimdeki acıyı kım üstlenecek benim adıma? |
Sahibi platonik sanal bir aşksın şimdi..
Sarı sonbaharın intihar kokulu sokaklarında harcıyorum karalar baglamış gözlerini... İnadına diyorum..İnadına hayat!! !!!....YAŞIYORUM....!!! Firari aldatışların intikam bakışlarında.. Kızıla boyanmış köhne bedenlerde... SEN DİYE SARILDIĞIM SOKAK KADINLARIYLA... !!!....YAŞIYORUM....!!! (HLYA_oo) |
Benİm İsyanlarim:::
Artik AŞk Şİİrlerİne, ÖlÜm KatiŞima... Senden Önce,sonra AŞk Şİİrİ YazdiĞim, Yalanci Avuntularima... Senİ Beklerken Sabir Sabikamin Sİcİl DoluŞuna... Unutulursam!!! Unutani Asla UnutmayacaĞima.....!!!! |
Gece başlar benim özlemlerim..
Daha bir çok gelirsen aklıma.. Sağa dönsem SEN! Sola dönsem yine SEN! Ne yana baksam İLLEDE SEN!! Gece başlar benim yalnızlığım.. Kültablam en çok *******i dolar.. Kadehim hep *******i boşalır.. Ve her gece en son?? SENİ ÇEKERİM SON NEFESTE İÇİME...!!! (HLYA_oo) |
Sensİz GeÇen Hayat Bana Zehİr Oldu
Senİn YokluĞun Benİm Sonum Oldu GÜneŞ DoĞmaz GÜnlaer GeÇmez Oldu Anladimkİ Bu YaŞam Sensİz GeÇmez Oldu Ay YÜzllÜm KÜbra Senİ Sevİyor Oldum |
birgün gelirsen aklıma
bilki seni sevmemişim demektir eğer silmişsem seni seni kalbimden atmışım demektir |
Bir gün gülen gözlerle gelip soracaksın. Ben mi dünya mı?? diye dünya
diyeceğim küsüp gideceksin ama bilmeyeceksin ki benim bütün dünyam sensin!!! |
yine soğuk bir kış akşamı
yine kar yağıyo soğuk ve sis yine ben yağan kar loş yanan lamba ve sokak yapa yanlız dolaşıyorum yine bu gece sevgilim yine bu gecede sensizim yanımda olmanı cok isterdim ama yine yoksun saclarını okşamak ve sana sarılmak isterdim tenin kokusunu icime cekip seni hisetmek isterdim üşüyen elerimle elerini tutmak isterdim bu soğuk kış akşamında ama yine yoksun bu belki bi ruyadır benim icin belki sen imkanlı ben imkansız belkiben imkanlı sen imkansız |
sana bir içki veriyorum iç ama sarhoş olma
sana bir gül veriyorum kokla ama soldurma sana bir kalp veriyorum sev ama aldatma SENİ CANIMDAN ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİM SEN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN.... SENİ ÇOOOOOOOOKKKK AMA Ç0O0O0O0O0O0O0OKKKKK SEVİYORUM (PRENSESİM) |
Yalnızlığımın altı ifadesi:
Yalnızlığım; Yüksek bir dağın erişilmez zirvesi, Yalnızlığım; Dipsiz bir kuyuda kurbağanın sesi, Yalnızlığım; Sonbaharın dalda kalmış kuru yaprağı, Yalnızlığım; Henüz keşfedilmemiş bir adanın ıssızlığı.. Yalnızlığım; Balıkların yüzmediği atık nehri, Yalnızlığım; Platonun kayıp şehri.. Yalnızsızlığımın tek ihtimali: Yeryüzünde altı milyar, Altı milyardan sadece biri, Yar, yar, yar, ille de yar; Yar, kalbimin çıkmaz kiri. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:04 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.