![]() |
Gül nedir ki? solup gider
Gün nedir ki? gelip geçer Ateş nedir ki? söner gider Ama sana olan sevgim sonsuzdur Ançak Mezarda biter |
başı boş bir sevdam vardı
cevabı,sorusu yoktu o kadar güzeldiki tereddütü yoktu başı boş bir sevdam vardı ucu bucağı yoktu o kadar karanlı ve derindiki ışıkları yoktu başı boş bir sevdam vardı ne seveni ne de sevilenini vardı başı boş bir sevdam vardı aşk diye birşey yoktu benden o kadar uzaktıki sevgi diye birşey yoktu SELİN ÖZSOY |
sana minnettarım sevgilim..o küçük kalbine beni sıgdırdıgın için..sana
minnettarım sevgilim beni deli gibi sevdigin için..sana minnettarım sevgilim yüregini bana verdigin için..sana yemin edebilirim son nefesimi senin kollarnda verecegim, bir ömür böyle gider bu deli aşık bir ömür boyu böle sever seni..hepiniz duyun beni..onu buldum tıpkı bir ben gibi, dudaklarımdan adın dökülürken içim titrer bunu sende bil istedim..sana verdigim hiç bir sözden geri dönmem kalbime dilim kefil..ölene kadar gözle |
******* kadar karanlıktı
ufuklar kadar derindi gelinlikler kadar beyaz sensizlik kadar korkunçtu rüzgarlar gibi serin fırtınalar kadar büyük uzay gibi sonsuz güneş kadar uzaktı adı:aşk soyadı:sevgilim konusu:sevgi sözü ise: umut dolu hayat idi |
aşk dediğin nedir anlıktır
sevda dediğin nedir yıllıktır sevmek nedir bir günlüktür ama bir tek sen benim biricik hayali aşkımsın |
:AFFEDEBİLECEKMİSİN:
Beni bir başkasıyla gördün zaman SABREDEBİLECEKMİSİN? Artık o benim değil başkasının DİYEBİLECEKMİSİN? Sana bir düğün davetiyesi yollasam GELEBİLECEKMİSİN? Kapının önünden geçen bir çocuk, “Amca, resmin annemin odasında” Dese gözyaşlarını TUTABİLECEKMİSİN? Bir gün birbirimize rastlarsak halimi SORABİLECEKMİSİN? Günün birinde sana dönersem bu Kadar şeyden sonra Beni AFFEDEBİLECEKMİSİN!!! |
Bir uçurumun kenarında aşağıya
Düşmek üzere olsam Orada tek tutabileceğim dal sen olsan, Aşağıya düşüp ölmekten değil Seni kırmaktan KORKARIM…! |
Bir tanem sevdiğim hayatımın tek varlığı
İstemiyorum senden uzakta olmayı Seni görmek yetmiyor bana Yetmiyor sesini uzaktan duymak Her an yanımda olmanı istiyorum Ellerini tutup sıcaklığını hissetmek Hatta başımı dizlerine koyup O engin gözlerine bakmak istiyorum Ve o güzel gözlerine baktıkça dalıp Seninle hayalden hayale koşmak İstiyorum hiç uyanmaksızın Şunu bil ki seni ama seni ÇOK SEVİYORUM Sevgin yüreğimde o kadar büyük ki İşte o sevgiyi içime sığdıramıyo |
Bir gün hayattan bıkıp çaresizce
Bir köşeye çekilip ağlamak istersen Ben yanında olmak isterdim Çünkü mendil satıyorum Bir alana bir bedava…! |
Sevİyorum Senİ ÖlÜmsÜz Bİr AŞk İle
BÜtÜn Hayatim Bu Kalbİm Senİnle Ölecek Dahİ Olsam Son Nefesİmde HaykiracaĞim Senİ Sevİyorum Dİye... DÜngece Sen Yoksun Dİye YaĞmur YaĞsin İstedİm YaĞmur YaĞmadi Dİye Sabaha Kadar Yolunu GÖzledİm Aslinda Ne Geceyİ Nede YaĞmuru Bekledİm Ben Sadece Senİ Özledİm… MutluluĞu Verseler Kalbİnİ İsterİm, Yildizlari Verseler GÖzlerİnİ İsterİm, DÜnyayi Verseler Ben Senİ İsterİm Bİr ÖmÜr Vadetseler Senİnle BİrgÜn |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.