![]() |
Ayrilik Korkusu
Ayrılık, sevenlerin korkusu Ne tadı vardır, ne de kokusu İşlenmiş, simsiyahtır dokusu Gelir diye beklemenin umusu Belki, sabah olmayacak duygusu Tutuşmuş gönüllerin tutkusu Gözlerde yağmur, tükenmiş uykusu Yürek de yangındır, onsuzluk korkusu |
Anlatamadin
Kaynıyor beynimde düşünceler Kemiriyor benliğimi şüpheler Varsın da, yok gibisin Seviyorsun kendince, belki Sevdiğini anlıyamadım bir türlü Ya da sen anlatamadın İki çift sözüme katlanamadın Ayrılığı çare bildi yüreğin Son bulacak bu sevda Çekeceğim ellerimi ellerinden Ben artık gideceğim Sensizliğe küseceğim |
Sevemedİn
Benzim soldu, kurudu bedenim Sen diye avundum da Taş bastım bağrıma Yine de gelemedin Yüreğime doldurmuşum seni Kimselere yer veremedim Ben çok sevdim seni, vefasız Sen, biraz gayret edip de Bir yudum sevemedin |
Bende Yaşiyor
Gündüzler seninmiş, olsun *******i bana ver birtanem Sensiz mutluymuş dediler O bende yaşıyor, gitmez Bu sevgi yıllarca sürer Onda biter, ben de bitmez Yüreğim de, nakış gibi işlenmiş O bende yaşıyor, asla terk etmez |
Yazik Ettİk
Sen korkuyordun aşk'ımdan Ben, sarılmıştım dört kolla Aşılamazdı sence yollar Bana nefes kadar yakındın oysa Çağırdın da gelmedim mi Razıydım seninle açlığa, yokluğa Silmeye hazırdım herşeyi Ne para, ne pul yoktu gözümde Gözlerine dalıp, yaşamak sende Bilemedin, inanamadın nedense Sen inadına yenik Ben gururuma pes ettim sonunda Yazık ettik o büyük aşk'a Dönüşü de olmayacak asl |
Affim Yok Sana
Özlemindi bana ferman yazdıran Bağrımda ki ateşi yakıpta azdıran Sendin, bırakıp ta kızdıran Affım yok sana birtanem Bir sevdin, bir sevemedin Belli değil, nedir istediğin Sen aşk'ı oyun mu belledin Affım yok sana birtanem Ne aradın, ne de sordun Ummadığım anda tuzaklar kurdun Sen beni arkamdan vurdun Affım yok sana birtanem Git şimdi, gidebilirsen Sev istediğini, sevebilirsen Çok ararsın ben gibisini sen Affım yok sana birtanem |
İmkansiz
Belki, uzanırım gökyüzüne Yakalarım yıldızları Güneşe yelken açarım belki Denizin üstünde yürürüm, ıslanmadan Tek bir şeyi yapamam Senin olamam |
Güzel İnsan
Özün güzel, sözün güzel Ay ışığı yüzün güzel Pırıl pırıl, gönlün güzel Işıl ,ışıl, gözlerin Mutlu ediyor sözlerin Buldum seni, kaybedemem Sen de beni sever misin Tut ellerimi, bırakma Bırakma, olur mu güzel |
Unuturum Sandim
Gidişin çok yakmıştı içimi Günlerce arayıp ta sormadın Yaktın da gittin dünyamı Beklemekten yorgun düştüm Elimde telefon, kapılarda gözlerim Kurutamadım gözyaşlarımı Gün geldi unuturum sandım Avundum, avundum, avundum Sadece kendimi kandırdım Mümkünü yok, ben seni unutamadım |
Sebebİm Olma
Yüreğime girmişsin bir kere Gözlerimi hapsettim gözlerine Ömrümü esir ettim ellerine Çok sevdim seni, inan çok Anlatamıyorum, kelimeler kifayetsiz Hayatın ne anlamı var sensiz Umudumu kırma, koparma dalımdan Hasretin vuruyor bir sağımdan, bir solumdan Korkuyorum bebeğim, çok korkuyorum Sensizlik aşk vurgunu Hasret kaldım, kollarına al yeniden Hala dudağımda sıcak buselerin Kanımsın, dolaşıyorsun damarlarımda Gururum paramparça, ayaklar altında Yalvarıyorum sana son avazda Bırakma çöllerde, koyma ayazda Sebebim olma, sen kıyamazdın bana Tut ellerimi, al avuçlarına Sev beni yine, hasretle kucakla Gelmezsen eğer, taşıyacaksın tabut ta Pişmanlığın vuracak ,geç kalsanda Kahrolacaksın mezarımın başında |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.