![]() |
Beklenen var uzaklarda,
İmrenen var sarılışlarımıza, Rahat rahat dolaştığımız yerlerde, Bir beklenen var,bir beklenen var... Eli elime değdiği zaman, Kıskanıp küstüğü zaman, Laler kadar güzel olan, Elimden tutup beni, Nefretten uzaklaştıran, Esen bir rüzgâr var, Nefretten uzak bir aşk var... O rüzgârım sensin benim, Düşümde gördüğüm kadar güzelsin, Ah!Özlediğim neden beklemezsin, Sen işte o beklenen Elimi tutmak isteyen sen, Nasıl gittin bu muydu beklenen? |
senihepsevdim
baskasını sevemem seni ölenekadar sevcem sen beniunudabilirsin benseniunutmüycam |
Aşkına muhtaç
Gururlu bir dilenciyim ben Aşkı için yerlerde sürünen Sen ise; Acıması olmayan ama Acınası olan Zavallı bir hırsızsın sen. Ben, Yerlerde bir tutam mutluluk arayan ve Pantolonmumun yırtılmış ceplerine Mutluluğunu saklayan Yüzü gözü paramparça ama Kalbi bu aşk ile parlayan Mutlu bir dilenciyim ben Aşkı için yerlerde sürünen. Sen, Mutluluğu hep bir günlük sanan Hergün başka bir hayattan mutluluk çalan Her sabah yeni bir zenginlik arayan Kalbi hep kendi i |
Artık benide isyankar ettin sonunda
Diğer isyankar ettiğin insanlar gibi Anlamıyorum daha kaç tane can yakacaksın isyankar etmenede üzülmüyorum Ağlıyorum gülüyorum aklıma sen geliyosun Beynimden silmek istiyorum seni Ama silgim yok Senden tek isteğim seni beynimden Silmek için bir silgiiiii.......!!!!! vermesen de olur |
Senı sevdım guzelım ama sen ne yaptın, hıc arkana bıle bakmadan cektın
gıttın .Ne bır soru ne bır cevap verdım bu gune kadar sankı dusman oldun bana ama olsun.Sen bana askın ne kadar acımasız oldugunu ogrendın ,cok aglattın bır kenarda ama ne fayda her muzıkde sen gelıyosun aklıma senı sevıyorum, anla ama olsun senden hala bır cevap beklıyorum cevabın ne olursa olsun ben senı delıler gıbı sevıyorum... I LIBE DİCH ! |
seni delircesin sevdim sen yaptın ben i hiç sevmedin aşkımın
karşıklığı bumudur be aşkım |
Güneşin buz tuttuğu yerde
Yanan bir ateş görürsen Bilki o yalnız senin için yanan kalbimdir. Dünyadaki en güzel şeyi sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... Canım Büşrama |
Dün senin için son sigaramı yaktım
İçine tütün diye sana olan aşkımı koydum Onu yanan gönlümün ateşiyle tutuşturdum Dumanında sana bırıktırdığım özlen Kokusunda unutamadığım saçlarının kokusu Külünde ise sensiz gecen ******* vardı Son yudumu cektim çiğerlerime kadar O bitti ama izmariti ben kaldım O bitti ama unutmakı her bitiş YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR ************************************************** ********* |
sensizlik bana ölüm
yokluğun bana zulüm anla artık derdimi benim KARA GÖZLÜM sen yokkenn herşey bana ölüm benim kara gözlüm |
sen gittin ya...
yüreğime ince bir sızı. hani yazar koymuş ya kitabını adını, işte öyle bir KALP AĞRISI. sen gittin ya... yüreğim karanlıkta kaldı, söndü bir bir sokak lambaları. ellerimde gidişinin vedası, sürüyorum ayağımda, yalnızlığın prangasını. oysa diyorum oysa; kitapta her şey ne kadar açıktı. hani gidiyordu ya adam, SENİN GİBİ... seviyordu ama mecburdu. hani ağlıyordu ya kadın BENİM GİBİ... gitmesini istemiyordu ama tutamıyordu. bakıyordu arkasından göremiyordu kadı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:30 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.