![]() |
Eğer aşkımız sözde ise,
O aşk olmaz olsun! Eğer her nefes alışında, Her kalbinin atışında, Her göz kırpışında; Beni hatırlamıyorsan, O aşk bana YASAK OLSUN! Eğer beni sevmekten zevk almıyorsan, Eğer benim yüzüme bakmak istemiyorsan, O aşk bana HARAM OLSUN be gülüm! |
Gitmek ardina bile bakmadan,
Kacarcasina sessizce kimsesizce... Aglamadan basi dik bir sekilde.... Korkusuzca, kuralsizca... SENI SEWMEKDEN GECIYORSA GITMEK SENIN ICIN BU HABERSIZCE GITMEK......... |
Gidiyorum!
Geri dönüşüm yok. Yerimi dolduracak olana iyi bak! Gözünden sakın! Ağlatma aldatma! Yalvartıpta kalbini kırma! En önemlisi; Eeni yıktığın gibi onu da; YIKMA!!! |
güller hep ellerinde açsın,
ama dikenleri batmasın, sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın, mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın... |
gül nedir solupg ider
gün nedir gelip geçer atiş nedir yanıp söner içimdeki aşk gibi... |
anlaattıkça kış vuruyor satırlarıma
anlattıkça üşüyor,anlattıkça ısınıyor yüreğim bugün sardunyalarımda açmadı belkide küskün renklere ellerimde günah gibi yaşayamadıkların sensiz soluyorum anlayacağın mavi mavi ölüyorum duyuyor musun,orada mısın, var mısın,yok musun? bir tek şeyi unutma seni sevdim ben. yanarak,yıkılarak aklıma herşey geldiğinde ağlayarak.... |
İLK okula başladım seni ğördüm
seni ğördüğüm an seni sevdim miraç seni çok seveiyorum bana dedilerki sana akmaz seni semez ben dedimki ya miraç senin aşkın böyle bişey seni çok çok seviyorum Sana aşkım of of beee seni niye ğördüm sana niye aşık oldum |
okyanuslar büyükdür,ama,
sevdigim kadar deyil. güneş sıcakdır,ama,senin kadar deyil. herkes sever,ama,benim kadar deyil... |
görmüyormusun bak ne
haldeyim, yokluğunla savaş halinde. biliyormusun,senden sonra, yaşıyorum yüreğimle, küs halinde. |
Sen beni sevmedin
Hep başkalarınındın Ama ben vazgeçmedim senden Hep bekledim Bir gün o sevdiklerin terk ederse seni Unutma hep bi bekleyen var seni |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:40 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.