![]() |
Her gidişin yüreğime hançer gibi saplandı
Dudaklarından alev alev fışkırdı 'Gidiyorum' demen... ßir yaz yağmuruydun besbelli üzerimize yağan ßir yeldin hafif hafif esen Alevdin yüreğimi kavuran... En derinden yakan,vuran! Unuttum deyişinde ******* ağladı benle beraber Gözlerim kan çanağına döndü,******* sana küstü Artık sabah olmaz oldu... Yüreğim,gözlerim geceye inat karardı Sana inat güneş doğmadı,unuttu doğmayı! Her unutuşunda ******* ağladı benle beraber ******* kapattı hüz |
Unuttum deyişinde ******* ağladı benle beraber
Gözlerim kan çanağına döndü,******* sana küstü Artık sabah olmaz oldu... Yüreğim,gözlerim geceye inat karardı Sana inat güneş doğmadı,unuttu doğmayı! Her unutuşunda ******* ağladı benle beraber ******* kapattı hüznümü,gözyaşımı,nefretimi "Unut" dedim de unutmadı ******* seni... bu bölüm çok hoşuma gitti tam bana göre bir yazı çok begendim...*******e dost olmayı bilirim,onun için içinde geceyi anlatan bütün yazıları begenirim. |
Söylesende,ağlarım ne zor mutluluk,derinlerdeki ümitler,paylaşmak
neden yok,derlerdide inanmazdım.Ayrılık sanki yaprak dökümü,usulca gelsen canım,bir sözünü öyle bekliyorumki,kimseler olmasın duymak için,öğrettiğin özlemindeki eriyen volkan gibi..Arıyorum neden çatallaştı bu yollar,ulaşmak niye zor girdaplar sanki bir kara delik,yaşananlar uzun sürmez,erit beni özleminde,sakla beni bilmesin kimse,sormasınlar eriyen özlemimi.... |
gecip giderken guzelliğin gözumun onunden
sevemeyen anlamzkı neler akar bu yuregımden sesiz sesiz senı anar sana bakarım sen duymasın ama senin adını bagırırım belki sana uzak olabilirim!! yuregı temız sevdaya sadı yur ınsanım aradgıım mutlulugu sende buldum gel be sevdalım !!!!! |
SEVDA OLSUN DÜNYAYA
Her buluşun Her satırın oluşunda Kendi kokun Kendi gülüşünle Sen varsın. DÜŞSELLİKLE GERÇEKLİĞİN buluştuğu, Evrendeki tek noktayı insanı; Sende sev. Öyle çok sevki anadoludan; Dalga dalga deniz Bulut bulut Sevda olsun dünyaya. Ferudun Ergan Osmaniye 31-10-07 02:oo |
İçime öyle bir işlemissin ki damarlarımda dolasan kanda sen varsın o
kanla birlikte içim ısısnıyor sonra birden seni özlüyorum o kan buz gibi olup içimi donduruyor kalbime bir ok gibi saplanıyor.Hiç düşünmemiştim seni özlerken içimin bu kadar acıyacıgını hiç düşünmemiştim bu kadar üşüyeceğimi ve hiç düşünmemiştim ki seni böyle delicesine severken SENSİZ KALACAĞIMI !!! |
Beklemek o hasreti sıcacık ve yumuşacık,haykır ulaştır gönlüme o
derinlerdeki o yolu, canım benim yakma beni ne olur; sevgini belli et, farketmediğin o eski günlerde, dere kenarındaki bahçede ne güzel erik toplardık..Yaprakların kokusu aynı sen kokardın.Dokunurdum eline farketmezdin, gelirdi yüzüme nefesin sıcacık,hoş olurdum.AHH...AHHHH.. Aldılar seni benden sonunda ama sen bunu hiç bilmedin,ayrılık ne zor,yanlızlık ne zor... |
sesini duydugumda kalbım kafesınden kacmıs kus gibi kanatlanıp
uçuyor.bana MELEĞİM diye seslendiğinde yenıden özgürlüğüme kavusuyorum bu özgürlük beni sana gittikçe daha çok baglıyor.içimdeki ;sıkıntıları,korkuları,üzüntüleri senin o bir alo deyişinle içimden söküp atıveriyorum savuruyorum rüzgarlarla bir daha gelmesını istemıyorum.NEDEN Mİ ? ben seni istiyorum üzülmeyi değil ben sesini duymak istiyorum korkmayı değil en önemlisi ben senin ruhunda gözlerinde kaybolmayı istiyorum.SENSİZLİĞİ DEĞİ |
Koşarak gelmek isterim yuvarlanarak,neden yollar başa döner,bilsen
içimdeki hayalleri,bir düşünsen sana gelen yolları hep hayal ahh..ahhhh..içimde kaldı.unutmak neden zor,Değişsin bunlar yok olsun yaralamasın bu bilinmeyen yolları...İçimdeki ateşlerim,umutlarım patlasa volkan gibi,ne acı bunların hepsi bende gizlimi gizli... |
bilseydim özlermiydim seni
bilseydim sevmezdim inan seni bilseydim kaçırırdım gözlerimi unutmak için yalvardım ayrılman için benden kaçtıkça sen aldın beni benden ahh VEFASIZ uzaktur yüreğimden AĞLAMAKTAYIM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:36 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.