![]() |
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir |
arıyorum kendimi
o sessiz o engin denizlerde evet buluyorum kendimi sessizliğinde o sessizliğin ardında kalan azgın dalgalarda tekrar diriliyorum düştüğüm kanlı topraktan diyorum ki artık bu son yenilgim ben bensem eğer suskunluğumda azgın dalgalar gibi çarpıcam hayat kıyılarına ve yenilmicem... |
kayboldum en derin duygular içinde
bulamıyorum kendimi o kadar kolay iken bilmiyorum nerelerdeyim en derin sevdalar içindeyim çok mutsuzum belki ama umutluyum gelecek adına bildiğim tek şey var hayatın nekadar acı olduğu biliyorum sadece bunu biliyorum bilmek istemesemde biliyorum..... |
sen ve ben dik sadece iki kelimeydik
hayata beraber bakardık noldu bize neden ayrıldık? bi hiç yüzünden şimdi ben seni unutuyorum yada kendimi kandırıyorum ama sen unut bitanem üzülme sen çünkü ben senin üzülmene dayanamam hadi git bitanem mecbursun sen buna gitmelisin çünkü hayat bunu gerektiriyo seni benden ayırıyor belki bir gün yine karşılaşırız elbet bırakmayız o zaman ama şimdi sen gitmelisin ben seni affediyorum bitanem herşeye rağmen git diyorum seni çok sevmeme r |
hani sevmistin beni zalim!
terk edip neden gittin seni seven bir keremim sevmekle hata'mi ettim bak! kara daglara karlar yagdi gozlerimden kanlar akti gelirsin diye beklerken kalbime kursun akti gelme artik istemem resminide suslemem arasada gozlerim seni sensizlige kusemem |
Yoklugunun ardından bakıp denızlere Gecen gemılerde gozledım
yolunu Hanı olur ya donersın dıye... Bır ıhtımal sende seversın dıye! Ozledım senı... Senı sevmeyı ozledım. Sen yoksun eskısı gıbı olmayacaksın Mechul bır gemıde son seferını yuregımden yapan yolcu! Unutulmayacaksın... |
Senİ Çok SevmİŞtİm
GÖzbebeĞİmm Neden Gİttİn Sensİn Olamam Bunu Senden ÖĞrendİmm Yalniz Kaldim Ben Tek BaŞima Buralarda Sen Şİmdİ Gİttİn Ya Bu DÜnya ÖlÜm Oldu Gel Artik Sevgİlİm Senİ Çok Sevİyorum Ve Hep Sevİcemm Senİ Seven ....e |
gecenin karanligi .
sensizligin baslangicidir gulum. anilar var yanimda, sen yoksun . gecenin basrolunde sen, hersey sen. ozledik seni ,bekledik *******ce. gelirsin diye, yine gelmedin . aglamak istedim sensizlige . ama olmuyor, gururum birakmiyor. neden zalim ,ne oldu bize . seviyorum derdik birbirimize. soyle hata kimde. soradin bana "zalim" nedir diye. zalim sensin, sevdigim, sevecegim. anilarimda seni, omrumce sevecegim. |
Birgün daha bitti gülüm sensiz
Neredesin artık gel kollarıma Sensiz bu hayat benim için Ölümden bile beter Senin yanında olamamak Sana dokunamak Sesini duyabilmek için Seni seviyorum diyebilmek için Hep beşinde dolaştım Bir gün olsun gel yanıma Sana doya doya bakayım Seni seviyorum diyebileyim Sana dokunabileyim kulağına güzel sözler fısıldaya bileyim SENİ SEVİYORUM PRENSESİM |
goren gozlerim gormez olsun
seven kalbim atmaz olsun konusan dilim tutulsun tanidigim gune lanet olsun sevmeseydim keske seni gormeseydim gozlerini tutmasaydim ellerini opmeseydim gul siineni kar yagsin saclarima buz tutsun uclarina haram oldu hayat bana sende artik rahatla kor kursunlarla vursanda bagrimdan kanlar akitsanda goz yasima bakmasanda bekleyecegim seni kara toprakta |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.