![]() |
Gece Yİne Sensİz,
Tipki YÜregİm Gİbİ... RÜzgar Ayaz Esiyor Ve Ben Kokunu Ariyorum, Sokaka Sokak... HergÜn Dogumu İle Özlemim Daglari Kavuruyor, Gel Vakİt Ck Gec Olmadan Ben Her Gece Sen Uyurken, Dalga Olup Vuruyorum Sahİle, RÜzgar Olup Esİyorum Sessizce, Gece Sen Uyurken, YÜregİm Geliyor, ÜstÜnÜ Örtmeye, Bensİzken ÜŞÜrsÜn Dİyeee..... |
Madem ki birtanem değilsin
Bari bir acı olarak kal içimde Ona da razıyım ben Ölene dek çekerim Sanma bir gün nefret ederim Aksine seni öyle de severim Sırf seni hissetmek için Ister baş ağrısı ol Ister kalp ağrısı ol Istersen de ölümcül bir hastalık ol Hiç yakamı bırakma Ama yeter ki bir şekilde içimde ol Belki çok inlerim Dayanamaz hale gelirim Belki de güzel bir şarkı der Ölene dek dinlerim Sanma bir iki satırı silerim Ne varsa içime çekerim Hemde bir nefes misali |
Adina siirler yazdim yarim...
Dillerden dillere dolanan, Okundukca ibret alinan..... Resmini yüregime cizdim yarim... Gönlümün en derin yerine hapsettim.... Kilit wurdum bir ömür gizledim.... SeNi seni cok SEWDIm YARIMM..... ASME |
tam başlayacağız dedim ama sonun başlangıcına geldiğimizin farkına
varamamışım.ben seninle tanışmadan önce depremden yeni cıkmış bir virane bina gibiydim.az önce iki ölü çıkardılar yüreğimden,yıkılmış duygularımın altından. bir sürü de yaralı.sonra tanıştım seninle.mimar olduğunu sonradan öğrendim.kalbimde yepyeni bir bina inşa etmek istedin.ilk önce buna izin vermedim.direndim.ama arkanda seni destekleyecek güçler vardı.proje tamamdı.binayı inşa edeceksin kalbimde.en alt katta sen oturacaktın.d |
güneşin doğduğuna inanırsın
ayın battğına da dünyanın döndüğüne inannırsın bir gün duracağına da sen güle de inanırsın bülbülün inleyişine de sen doğmaya da inanırsın bir gün öleceğine de sen aşka da inanırsın iki kişi arasında olacağına da sen herşeye inanırsın da seni sevdiğime niye inanmazsın? senin için öleceğime herşeyimi feda edeceğime her gece ağladığıma niye inanmazsın? seni gördüğümde kalbimin durduğuna görmeyince de görmek istediğime görmek istediğimi söyleyemed |
karanlıkta soğuktan tirtir titremekteyken Allahtan ısınmam için küçük
bir mum alevi istedim.o bana koskoca bir güneş verdi.(SENİ).o güneş ilk başta ısıtı ve aydınlattı ama daha sonra yakıcı ve kör edici olmaya başladı.allahtan yeni isteğim ben güneşimden memnunum.başkasını istemem.varsın kavursun kavurabildiği kadar.hep ona bakacağım gözlerim kör olana kadar.tenimde hep onun sıcaklığını hissedeceğim taki eriyene kadar.ne olur allahım aramıza bulutlar koyma.onu hergün göreyim varsın zararı dokuns |
AŞkin Tarİfİ Bellİ
SÖylÜyorum Not Alin Bİr Sevemek İkİ Sevmek ÜÇ Sevdİgİn KİŞİye Ona Sevdİgİne İnandirmak Ve En Son Ol0arak Azicik Sevİn!! |
Sevmek Çok GÜzel Şey Olsa Gerek
Sevİlmekte Öyle Ama KaybettİĞİn Zamanda Bİ Okadar KÖtÜ Olsa Gerek Bİrlİkteyken Kiymet Bİlmezsİn SÖylemezsİn Duygularini GerÇeklerİ Saklarsin KaybettİĞİn Zaman İse SevdİĞİnİ Susarsin Ebedİyen Kİmseye BİŞİ Dİyemezsİn Mutlu OlabİleceĞİnİ Sanirsin GÜvenİrsİn SevdİĞİne DeĞer Verİrsİn Ama Senİ Bİ Anda Irakip Gİderse Akitirsin GÖzyaŞlarini İÇİne SÜreklİ Adini Animsarsin Bu Şu Demek Oluyorkİ ArkadaŞ GenÇ YaŞinda Sanmakİ Mutlu OlabİleceĞİnİ Sanmakİ Senl |
Aqac DaLsıZ,
DaL YapraKsZ... Ben SensiZ Buda İMKANSIzZZ |
Ayirma GÖzlerİnİ Benden Bu AkŞam
Öylece Baksinlar Bana Ayirma Hasret Kaldim Ceylan BakiŞlarina Senİ Ölesİye Özledİm Salİham SÖyle Bana GÜlÜm Hangİ Derde Yanam AŞkin Çemberİnde MutluluĞun Tadinda Senİ ÇaĞiriyor Her GÜnÜm Her Dakİkam Sensİz Bu DÜnyada Neyleyİm Nasil Yapam Tut Ellerİmİ Simsiki Tut Birakma Son Nefesİme Kadar Beklİyorum Unutma Ver Ellerİnİ Bana Canim Sevgİlİm İkİ DÜnyada Tek EŞİm Salİham |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.